TOCA RACE DRIVER 3 PLAY ONLINE
to je totale skur*ena pi*ovina vyj**ana.Ty kokos na starte mi nesloo dat sipku dopredu,proste ked osm dal tak to neslo.Za 5 sekund to islo a islo to 2kola.Potom mi to zasa neslo a ked ma uz o jedno kolo obehli 3. mohol som sa na to akurat tak vyje*at.Nechapem co tomu sibalo.Skusal som NFS a tam to islo normalne
TOTO CHCEM ESTE RAZ PRIPOMENUT!!!!Branjo napísal:A mohlo by sa dohodnut na tom aby tym co davaju kola by sa davalo prednost aby sa predislo nehodam...tzv. pribrzdenie a uhnutie.
priznavam ze ste mi strasne lagovali (hlavne prask a ked ma Branjo predbehol tak aj on) a proste som vas ani poriadne nevidel ale keby ze sa prask odprace na kraj cesty a spomali tak ho v pohode trhnem imho ....
takze pls trocha ohladuplnosti a obzerajte sa .... aj ked sam neviem ako zistit, ze ta dava niekto o kolo ..... hmmm
co takto keby niekto co sa uz len pozera (a taki su vzdy
az na toto inak paradny zavod
nie je pravda .... si ma predbehol prave ked som si s nim nevedel rady alebo tak nejak ....Branjo napísal:pocuvaj gwixt ja som bol uz pred tebou nez si dal praskovi kolo tak neviem co mas za problem
kazdopadne by bolo pre teba omnoho tazsie sa dostat predo mna keby tam prask nebol ... ak si to nedokazal za tych 18 kol ... imho jedine mojou chybou .... ale uznavam ze je to zavod ALE .....
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
gwixt to ze by si ho obehol. No neviem neviem.
Inak nadherny zavod, napinavy, kto nebol moze lutovat. Vcelku ferova jazda, az na ten jeden incident. Gwixt si zasluzi moju poklonu, celu dobu drzal Branja za sebou na minimalnu vzdialenost.
Pre mna je moralny vitaz on, vysledky su vsak neuprosne a hlavne updatnute 
Zajtra sa ide Oschersleben. Pocet kol bude vyssi, pretoze sa bude jazdit dopredu stanovena dlzka trate ako sa to robi vo formuli a to viac ako 105km. V pripade Oscherslebenu to vychadza na 29kol. Nechcem pocut ziadne pindy ze je to vela, pretoze si myslim, ze tento dnesny zavod vas presvedcil o tom ze pol hodina hrania vela nie je.
http://tomase.org/toca/
Inak nadherny zavod, napinavy, kto nebol moze lutovat. Vcelku ferova jazda, az na ten jeden incident. Gwixt si zasluzi moju poklonu, celu dobu drzal Branja za sebou na minimalnu vzdialenost.
Zajtra sa ide Oschersleben. Pocet kol bude vyssi, pretoze sa bude jazdit dopredu stanovena dlzka trate ako sa to robi vo formuli a to viac ako 105km. V pripade Oscherslebenu to vychadza na 29kol. Nechcem pocut ziadne pindy ze je to vela, pretoze si myslim, ze tento dnesny zavod vas presvedcil o tom ze pol hodina hrania vela nie je.
http://tomase.org/toca/
-
t0m4s3
Admin
mozem ti nieco pripomenut?gwixt napísal:nie je pravda .... si ma predbehol prave ked som si s nim nevedel rady alebo tak nejak ....
kazdopadne by bolo pre teba omnoho tazsie sa dostat predo mna keby tam prask nebol ... ak si to nedokazal za tych 18 kol ... imho jedine mojou chybou .... ale uznavam ze je to zavod ALE .....
http://rapidshare.de/files/27232085/hakkinen.mpg [2,43MB]
Sajmon > podla mna ti uz dosluhuje klavesncia, myslim to vazne
Branjo > este v polke prveho kola si bol treti a este v tom istom kole som ta pustal, takze si ho cely cas nahanal.
preco nie??t0m4s3 napísal:gwixt to ze by si ho obehol. No neviem neviem.
>tomase : v tom najslavnejsom manevri ich on pustal
btw viem na 101% ze som dal 1kolo aj eXitenzovi .. nejake divne su tie vysledky ale su imho OK co sa poradia tyka ...
>Branjo ... predbehol si ma preto ze som nabral Praska ... ja som ho totizto ani poriadne nevidel .. strasne mi lagoval takze som sa mu nedokazal vyhnut a nabral som ho ... preto si ma predbehol ... a potom ja jeho .. takze mas de facto pravdu ale keby tam nebol alebo keby sa uhol tak ma nepredbehnes a za to kludne vlozim aj tomaseho ruku do ohna
-
Branjo
Medium Expert
JA SOM BOL UZ PRED TEBOU KU*** co tu splietas?gwixt napísal:preco nie??
>tomase : v tom najslavnejsom manevri ich on pustal(btw vtedy som to videl nazivo .. paradny manever)
btw viem na 101% ze som dal 1kolo aj eXitenzovi .. nejake divne su tie vysledky ale su imho OK co sa poradia tyka ...
>Branjo ... predbehol si ma preto ze som nabral Praska ... ja som ho totizto ani poriadne nevidel .. strasne mi lagoval takze som sa mu nedokazal vyhnut a nabral som ho ... preto si ma predbehol ... a potom ja jeho .. takze mas de facto pravdu ale keby tam nebol alebo keby sa uhol tak ma nepredbehnes a za to kludne vlozim aj tomase ruku do ohna
-
t0m4s3
Admin
1:08:85 je imho priemerny cas. Na top3 to nebude stacit ani nahodou.Sajmon napísal:za aky cas sa vam podarilo Oschersleben ? mne za 1:8:85
ako som na tom ?
tomase: klavesnica nemoye dosluhovat,nema ani 4mesiace.a ked som hral ten Oschersleben tak vsetko islo celzch 5kol.Aj na NFS som skusal a islo to pekne
edit: gwixt k tym vysledkom, exitenzovi si imho kolo nedal, treba sa spytat Branja ci ho predbiehal
edit2: Timove farby "Kkti z Hrochoti" haji administratorska dvojica Hojko & t0m4s3 (snaz sa omg, 3body to je bieda
sakra klud .... bol si predo mno lebo som do praska nabural a spomalil .... chapes??? po tom ako som ho nabral si predbehol mna .. potom jeho a nakoniec som ho dal aj ja .... keby sa uhol, tak nenaburam a ty ma nepredbehnes ... OK? takze tvoje predbehnutie urcite nejde na vrub tvojej rychlosti alebo mojej chyby ... neriesme uzBranjo napísal:JA SOM BOL UZ PRED TEBOU KU*** co tu splietas?
>branjo .. v teame kludne budme
>tomase .. ja som eX-a predbiehal ked vychadzal z boxov (cca 14 kolo) .. a kedze bol branjo max 2sec za mnou tak on urcite tiez ...