Rybarstvo
pocuj ten bordel nie je len pri vode je aj v parkoch, v lesoch a da sa povedat, ze na celej zemeguli a to se*e aj mna.scarpo napísal:je to fasa sport, len ma hneva ze vela ludi to nepovazuje za sport ale skor za obzivu...
no a najviac ma hneva ked pridem k vode a uvidim tu spustu odpadkov, to cloveka naserie
-
Behemoth
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
spravil som si rybársky lístok asi pred 5 rokmi ... ale akosi som sa na to vybodol lebo ma to nejak moc nebavilo
lebo som musel mať dozor lebo som nemal ešte 15 rokov ... teraz rozmýšľam že si to pôjdem zaplatiť lebo foter sa na mňa celkom dobre nasral zaplatil mi pred rokom kolky a všetko čo k tomu treba cca asi 1200 korún a ja som doniesol domov za celú sezónu 2 kaprov cca 38 cm
bol som až 2 krát na rybách 
Ked som bol drobny tak aj ja som mal povolenie. Presedel som pri tom par hodin a chytil som jedneho sumceka americkeho. Potom som ho aj tak pustil. To bol asi moj jediny ulovok, lebo teraz na to nemam ani cas ani by sa mi nechcelo. (A nemam ani platne povolenie)lucy0001 napísal:raz som aj ja chytavala ryby ,som normalne mala aj povolenie ,ale sediet pol dna a cakat ,tak to neni moje...
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ja osobne nemám rád väčšinu rybárov, pretože:
Chodievame na priehradu Nitrianske Rudno, kde sa chodievame kúpať a zasurfovať si. Lenže niekedy mávame problém nájsť si vhodné miesto kôli rybárom. To by bolo ešte celkom OK, jasné oni tam boli prví, lenže.....
Keď sa na ních pozriem:
Trojnožka pod gulomet, na nej hypermoderná titanová udica, na háčiku majú kameru+sonar, pohyb silonu sledujú senzorom, ktorý posiela hlásenia na pípatko rybára, zatiaľ čo on chlasce v krčme a keď sa silon trošku pohne, už pípa, rybár beží s pivom v ruke a nakoniec vyloví z vody zhrdzavenú plechovku.....
Písal som sprostosti, ale čo tým chcem povedať? Väčšina rybárov je strašne drzá.
Chodievame na priehradu Nitrianske Rudno, kde sa chodievame kúpať a zasurfovať si. Lenže niekedy mávame problém nájsť si vhodné miesto kôli rybárom. To by bolo ešte celkom OK, jasné oni tam boli prví, lenže.....
Keď sa na ních pozriem:
Trojnožka pod gulomet, na nej hypermoderná titanová udica, na háčiku majú kameru+sonar, pohyb silonu sledujú senzorom, ktorý posiela hlásenia na pípatko rybára, zatiaľ čo on chlasce v krčme a keď sa silon trošku pohne, už pípa, rybár beží s pivom v ruke a nakoniec vyloví z vody zhrdzavenú plechovku.....
Písal som sprostosti, ale čo tým chcem povedať? Väčšina rybárov je strašne drzá.
to je prave to kuzlo cakat jak debil aj tri dni aj to sa mi stalo kym neco doslo.. proste treba mat dobre zakrmene a mas po vsetkom.. vlastne teraz je taka doba ze mas policajtov na udiciach tak teda to nie je uz nic ked to zapipa tak vytiahnes teda neni to ziadne caro.. za chvilu budu take udice ktore sa aj sami vytiahnu tak teda to uz bude dost o <> a bude to stat okolo 100 litrov kolko ryb by si mal zato??kepuc napísal:raz som bol s kamosom na ryby a moc ma to nezaujalo lebo som nato nemal nervy tam cakat na jednu spropadenu rybku!