hojko napísal:Skus to teraz gwixt, kickol som ta zo siete, mozno to pomoze. Inak ta dnesna trat je dost zla pre mna, absolutne ju neviem zajazdit.
hm..trat je celkom v pohode,viac sa mi paci ako brno
a spravil som si osobny rekor 1:7:17
Joker : teraz hrali sudo a aston a islo to v pohode,ked si sa tam pripojil strasne to lagovalo,ked si odisiel tak zasa v pohode
dneska bol krasny zapas,priam excelentny aj 29.kolo ma este bavio uplne jazdit.Proste super.Ale v prvej zakrute po starte ma niekto namrdkal zo zadu a ma dalo na posledne miesto a to som bol 7. A ked som zaostavat asi v 6.kole pre niekym 35sekund.ccel som to vzdat,ale reku zahram si. a Nakoniec celkom pekne sieste miesto.
Este raz super zavod....az na branja ktory ma mozno nechtiac vytlacil z dráhy.Jokera alebo kto to bol som si dal ked bol v boxoch ( mal to zle nacasovane tie boxy ) a este niekoho som dal b zakrute.Ale ked ma to v predposlednom kole vyhodilo do Winu asi 4 krat (NOD,aktualizacia spyware,aktualizacia kompletna.....) tak som skoro zgegol.Ale nikto ma nedal
edit:
a este som zabudol ze som prekonal svoj rekord.ale moc som to neregistroval ale zda sa mi ze 1:6:66
Sajmon: Kde si ty mohol odjazdit 29 kolo, ked si skoncil so stratou +4 kola, cize si mohol odjazdit realne tak 26-27 kol a potom to vyplo a zapocitalo ti stratu 4 kola.
Hezo: Ak si dobre pamatam, tak som sa vraval na trat z opacnej strany idealnej stopy a ty to do mna napalis, takze si najskor pozri kade si mal ist, navyse to bolo v prehladnej zatacke, takze si ma musel vidiet + mas k dipozicii mapku, kde si ma musel vidiet + nezasahoval som urcite do viac ako 1/3 cesty, pricom tvoja draha mala byt po opacnej strane. Za koliziu som mohol len u Gwixta, ktoremu som sa ospravedlnil v hra a pol na pol za pomaleho Jokera 2x po sebe, ked sa vliekol ako slimak.
Na to, ze som skoncil posledny, tak som zajazdil 4. ci 5. najrychlejsi cas, co svedci o mojich kvalitach. Mal som vsak smolu, ze som do boxov musel 2x po tom, ako som bol nenutene zostreleny a jednu penalizaciu, ktoru som si vykoledoval na Jokerovi, ked ma brzdil.
hojko napísal:Sajmon: Kde si ty mohol odjazdit 29 kolo, ked si skoncil so stratou +4 kola, cize si mohol odjazdit realne tak 26-27 kol a potom to vyplo a zapocitalo ti stratu 4 kola.
Hezo: Ak si dobre pamatam, tak som sa vraval na trat z opacnej strany idealnej stopy a ty to do mna napalis, takze si najskor pozri kade si mal ist, navyse to bolo v prehladnej zatacke, takze si ma musel vidiet + mas k dipozicii mapku, kde si ma musel vidiet + nezasahoval som urcite do viac ako 1/3 cesty, pricom tvoja draha mala byt po opacnej strane. Za koliziu som mohol len u Gwixta, ktoremu som sa ospravedlnil v hra a pol na pol za pomaleho Jokera 2x po sebe, ked sa vliekol ako slimak.
ja sa nehnevam, ciastocne aj moja chyba, len som chcel pripomenut
hojko napísal:Sajmon: Kde si ty mohol odjazdit 29 kolo, ked si skoncil so stratou +4 kola, cize si mohol odjazdit realne tak 26-27 kol a potom to vyplo a zapocitalo ti stratu 4 kola.
jazdil som 29.kolo a asi 20-25 sekund pred cielom ma vyplo.Repsktive uz dalo celkove vysledky tak nevime o com hoovris
akoze najprv domna tukne sudo potom dostanem penalty zato ze niekto lagoval a nabural som donho potom domna niekto tukne a mam dalsiu penalty a akoze sorry ,ale ta penalta za nebezpecnu jazdu by sa mala vypinat je to zbytocnost a iba to kazy celu hru. a inac bol som 4krat v boxoch a to je fakt moc 2xpenalty 2x vymena gum a pod.-
->slavo<-: Ja som bol 1 penalty, 1 planovana zastavka a 2 neplanovane zastavky, ked som rozbil auto (po starte do mna niekto napalil+hezo) a potom ked som 2x do jokera
hojko napísal:->slavo<-: Ja som bol 1 penalty, 1 planovana zastavka a 2 neplanovane zastavky, ked som rozbil auto (po starte do mna niekto napalil+hezo) a potom ked som 2x do jokera
ja som bol v boxoch raz a som bol rad ze som rad.Ale v 27-28 kole som mal motor uz na oranzovo len som dufam ze to dojazdim bz boxu,inak by som nebol siesty.A mal som len raz bielo-ciernu zastavku
hojko napísal:->slavo<-: Ja som bol 1 penalty, 1 planovana zastavka a 2 neplanovane zastavky, ked som rozbil auto (po starte do mna niekto napalil+hezo) a potom ked som 2x do jokera
heh prave ma napadlo, ze prave tak do mna napalil slavo tak ako ja do teba hojko, no a pozri co z toho vzniklo, aby som sa zacal byt o svoj zivot