TOCA RACE DRIVER 3 PLAY ONLINE

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Na kolko kol si predstavujete Ligu? ktora coskoro pride B)

3
12
11%
10
34
31%
20
18
16%
30
27
25%
5
19
17%

Celkom hlasov: 110

saj
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa saj »

hojko napísal:Skus to teraz gwixt, kickol som ta zo siete, mozno to pomoze. Inak ta dnesna trat je dost zla pre mna, absolutne ju neviem zajazdit.
hm..trat je celkom v pohode,viac sa mi paci ako brno
a spravil som si osobny rekor 1:7:17 :roll: :lol:
Joker : teraz hrali sudo a aston a islo to v pohode,ked si sa tam pripojil strasne to lagovalo,ked si odisiel tak zasa v pohode :roll: :wink:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Pre tych, ktorym nejde pripojit na Hamachi: http://hamachi-games.sk/old/sk/index.php?page=170
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Zachvilu budu vysledky. Co dodat. Opat prekrasny zavod a skoncil som stvrty! Huraaaa
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

kur*a hojko keby spravim to co ty tak mi das ban aj do vlastneh domu 8)
Joker
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Joker »

JJ dobre to bolo.Aj 7 je pekne :P
saj
Addict
Addict

dneska bol krasny zapas,priam excelentny :) aj 29.kolo ma este bavio uplne jazdit.Proste super.Ale v prvej zakrute po starte ma niekto namrdkal zo zadu a ma dalo na posledne miesto a to som bol 7. A ked som zaostavat asi v 6.kole pre niekym 35sekund.ccel som to vzdat,ale reku zahram si. a Nakoniec celkom pekne sieste miesto.
Este raz super zavod....az na branja ktory ma mozno nechtiac vytlacil z dráhy.Jokera alebo kto to bol som si dal ked bol v boxoch ( mal to zle nacasovane tie boxy :P ) a este niekoho som dal b zakrute.Ale ked ma to v predposlednom kole vyhodilo do Winu asi 4 krat (NOD,aktualizacia spyware,aktualizacia kompletna.....) tak som skoro zgegol.Ale nikto ma nedal
edit:
a este som zabudol ze som prekonal svoj rekord.ale moc som to neregistroval ale zda sa mi ze 1:6:66 :P
aston
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa aston »

super zavod :D akurat som tam dost rozbil auto respektive mi ho rozbili :?
Branjo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Branjo »

MOJ SUPROVY TYMOVI KOLEGA NAM OPED PREDVIEDOL AKO SA BRZDI V PRVEJ ZAKRUTE :x

IDEM SA DO ZAKRUTY PO STARTE A DRRRB HODINY a niketo mi este napalil zadok neviem kto :?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Sajmon: Kde si ty mohol odjazdit 29 kolo, ked si skoncil so stratou +4 kola, cize si mohol odjazdit realne tak 26-27 kol a potom to vyplo a zapocitalo ti stratu 4 kola.

Hezo: Ak si dobre pamatam, tak som sa vraval na trat z opacnej strany idealnej stopy a ty to do mna napalis, takze si najskor pozri kade si mal ist, navyse to bolo v prehladnej zatacke, takze si ma musel vidiet + mas k dipozicii mapku, kde si ma musel vidiet + nezasahoval som urcite do viac ako 1/3 cesty, pricom tvoja draha mala byt po opacnej strane. Za koliziu som mohol len u Gwixta, ktoremu som sa ospravedlnil v hra a pol na pol za pomaleho Jokera 2x po sebe, ked sa vliekol ako slimak.

Na to, ze som skoncil posledny, tak som zajazdil 4. ci 5. najrychlejsi cas, co svedci o mojich kvalitach. Mal som vsak smolu, ze som do boxov musel 2x po tom, ako som bol nenutene zostreleny a jednu penalizaciu, ktoru som si vykoledoval na Jokerovi, ked ma brzdil.
hezo
Darca
Darca

hojko napísal:Sajmon: Kde si ty mohol odjazdit 29 kolo, ked si skoncil so stratou +4 kola, cize si mohol odjazdit realne tak 26-27 kol a potom to vyplo a zapocitalo ti stratu 4 kola.

Hezo: Ak si dobre pamatam, tak som sa vraval na trat z opacnej strany idealnej stopy a ty to do mna napalis, takze si najskor pozri kade si mal ist, navyse to bolo v prehladnej zatacke, takze si ma musel vidiet + mas k dipozicii mapku, kde si ma musel vidiet + nezasahoval som urcite do viac ako 1/3 cesty, pricom tvoja draha mala byt po opacnej strane. Za koliziu som mohol len u Gwixta, ktoremu som sa ospravedlnil v hra a pol na pol za pomaleho Jokera 2x po sebe, ked sa vliekol ako slimak.
ja sa nehnevam, ciastocne aj moja chyba, len som chcel pripomenut
saj
Addict
Addict

hojko napísal:Sajmon: Kde si ty mohol odjazdit 29 kolo, ked si skoncil so stratou +4 kola, cize si mohol odjazdit realne tak 26-27 kol a potom to vyplo a zapocitalo ti stratu 4 kola.
jazdil som 29.kolo a asi 20-25 sekund pred cielom ma vyplo.Repsktive uz dalo celkove vysledky tak nevime o com hoovris
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Sajmon napísal:jazdil som 29.kolo a asi 20-25 sekund pred cielom ma vyplo.Repsktive uz dalo celkove vysledky tak nevime o com hoovris
Jop, sry, pomylil som si ta so Slavom.
Joker
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Joker »

hojko: Ved si ma mohol predbenhut na rovinke :wink:
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

akoze najprv domna tukne sudo potom dostanem penalty zato ze niekto lagoval a nabural som donho potom domna niekto tukne a mam dalsiu penalty a akoze sorry ,ale ta penalta za nebezpecnu jazdu by sa mala vypinat je to zbytocnost a iba to kazy celu hru. a inac bol som 4krat v boxoch a to je fakt moc 2xpenalty 2x vymena gum a pod.-
Obrázok
Branjo
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Branjo »

A VAZENY jediny z vas ktory sa mi uhol ked som mu daval kolo bol JOKER.

A ak som ta vytlacil Hojko tak to urcite nebollo umyselne :wink:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

->slavo<-: Ja som bol 1 penalty, 1 planovana zastavka a 2 neplanovane zastavky, ked som rozbil auto (po starte do mna niekto napalil+hezo) a potom ked som 2x do jokera :D
saj
Addict
Addict

hojko napísal:->slavo<-: Ja som bol 1 penalty, 1 planovana zastavka a 2 neplanovane zastavky, ked som rozbil auto (po starte do mna niekto napalil+hezo) a potom ked som 2x do jokera :D
ja som bol v boxoch raz a som bol rad ze som rad.Ale v 27-28 kole som mal motor uz na oranzovo :( len som dufam ze to dojazdim bz boxu,inak by som nebol siesty.A mal som len raz bielo-ciernu zastavku :P
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

hezo
Darca
Darca

hojko napísal:->slavo<-: Ja som bol 1 penalty, 1 planovana zastavka a 2 neplanovane zastavky, ked som rozbil auto (po starte do mna niekto napalil+hezo) a potom ked som 2x do jokera :D
heh prave ma napadlo, ze prave tak do mna napalil slavo tak ako ja do teba hojko, no a pozri co z toho vzniklo, aby som sa zacal byt o svoj zivot :lol:
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

Branjo napísal:A VAZENY jediny z vas ktory sa mi uhol ked som mu daval kolo bol JOKER.
a JOKER bol zase jediny kto nepustil mna ... jazdim si na pohodlnom 4. mieste a on nic ... potom ma oprel Aston alebio kto a hned som bol siesty....

takze sa uhybajte ked vam davaju kolo

btw Branjo sry este raz
Napísať odpoveď