Grécko

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Neexie
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Grécko

Príspevok od používateľa Neexie »

ked je tu aj tema chorvatsko tak by tu mohlo byt aj grecko takze je to na vas mozete priespievat kam chodite najradsej a tak

Tak teda ja najradsej chodim do Sarti to je v Chalkidiki myslim ze nejak 160km od thesalonik takze sa sem da dostat aj lietadlom teda tak som isiel iba raz a bola to supa :) Grecko je taka moja srdcovka lebo som tu bol este predtym ako som nebol na sveta ale u mamicky :)))) čize thx za prispevky :)
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

pojdeme na Rhodos v auguste.Ked sa vratim,napisem dojmy :wink:
=Erik=
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa =Erik= »

ja som bol na Rhodose, Zakynthose a na Peloponeze a na dalsi rok sa chystame na Kretu...
A tym ktory tam idu odporucam brat vecicky proti komarom, dlhe nohavice a sveter... btw: najlepsi spej na telo proti komarom je OFF Max :oops:
Neexie
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

to hej minuly rok som bol na zakynthose a za jednu noc +-40stipancov fuf to bolo ale ta slana voda pomaha. heh a najvacsia haluz bola na tom ze sme mali nejaky ten prostriedok lenze sme to akosi debilne zapojili :)
cubix
Star
Star

Príspevok od používateľa cubix »

Paralia - Kateriny -> super miesto, cez leto je tam vela slovakov, lacne ovocie a alkohol, super plaze a hlavne gyros.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Uuuuf!! Ja som sa uz Grecka davno predavkoval. Bol som na Corfu, Nissyros, Kreta, Rodos a Kos. Uz mi fakt stacilo. Sice tam bolo vseda nadherne, Grecko, ako aj jeho ostrovy, ma urcite neuveritelu atmosferu, no aj dobreho vela skodi :wink:
Neexie
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

na grecku je genialna ta vona motoriek aked ktomu jete gyros a niekde su take obrovske palacinky :twisted: kde vam do toho daju cokoladu a banan uz sa tam neviem dockat .)
barcica
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa barcica »

...my sme boli bol tusim pred 6 ci 7 rokmi v chalkidiki teda uz neviem kde presne ale to som este bola mala a isli sme tam autobusom..2 dni v autobuse skoro mi odpadol zadok...a tento rok sme boli na rodose uz lietadlom :P ..a cojaviem bolo fajn...dost studene more ale dalo sa... :D :D
1C3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa 1C3 »

Ja sa chystám do grécka presne 26.8 Na olympic Beach...Do hotela Nikki...Bol tam už niekto z Vás ??Ako to tam vyzerá...Rád by som vedeľ či je tam niečo ako sa vyšantit na nejakej skale skákať do vody a ták...Budem rád za každú radu.:)
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

Ja idem zajtra na Kos (hotel Euro Village Achilleas), hadam bude dobre, last minute, nebolo si kde vyberat tak sme zobrali toto :) Grecko mame uz celkom precestovane, vyborne bolo na Peloponeze a Olympic Beach. Snad bude fajn aj teraz. Nema niekto skusenosti s tymto hotelom?
belo15
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa belo15 »

Ja som bol Na Kose tento rok a celkom spokojnost, boli sme pozret aj na Nissyrose a fakt su tie ostrovy nadherne,a na Kose za cely pobyt som nezaregistroval ani jedneho komara :D
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

V Grecku som bol na Olympic Beach a bolo tam perfektne. Podla mna Grecko je vyborna destinacia pre partiu mladych a uz planujem niekedy trip s kamosmi pretoze nocny zivot v Grecku sa s Chorvatskom neda ani porovnavat. V Chorvatsku su obchodiky a nejake restauracie tiez to nie je zle ale ked vyjdete von vecer v Grecku tak je vsade okolo hlucna hudba, diskoteky, bary atd za celkom rozumne ceny
D!eSel_78
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D!eSel_78 »

Vesper napísal:V Grecku som bol na Olympic Beach a bolo tam perfektne. Podla mna Grecko je vyborna destinacia pre partiu mladych a uz planujem niekedy trip s kamosmi pretoze nocny zivot v Grecku sa s Chorvatskom neda ani porovnavat. V Chorvatsku su obchodiky a nejake restauracie tiez to nie je zle ale ked vyjdete von vecer v Grecku tak je vsade okolo hlucna hudba, diskoteky, bary atd za celkom rozumne ceny
JJ, to som si tiez vsimol, aj ked v Chorvatsku som bol davno, v Grecku je nocny zivot naozaj bohaty, aj na spominanej Olympic Beach. Ale ked ides do nejakeho odlahleho hotela, nieje to bohvieco, aj ked tie odlahle byvaju zvacsa luxusne a pre mladych nie prilis vhodne (cena, nocny zivot,...)
1C3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa 1C3 »

My ideme asi tak 1Km od nejakeho mesta a ze tam su stale nejake diskoteky..:)
Leniv3c
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Leniv3c »

no ja som bol v grecku 5x :) noo celkom sa paci ale tak na spanielov to nema :wink:
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

barcica napísal:...my sme boli bol tusim pred 6 ci 7 rokmi v chalkidiki teda uz neviem kde presne ale to som este bola mala a isli sme tam autobusom..2 dni v autobuse skoro mi odpadol zadok...a tento rok sme boli na rodose uz lietadlom :P ..a cojaviem bolo fajn...dost studene more ale dalo sa... :D :D
more bolo studene kvoli zemetraseniam v okoli ostrova.
ja som bol v grecku 3x:
1-chalkidiki, konkretne pefkohori, nic moc co sa ubytovania tyka a cistoty plaze, ale zase to bolo dost velke stredisko, takze celkom rusne, co mne vyhovuje
2-skopelos, bohuzial tento ostrov si uz greci uzavreli pre svojich a cudzich nepustaju, bolo to uplne genialne, co sa mora, plaze a mentality ostrovanov tyka
3-parga, tento rok, uplne najlepsie, lebo to bolo kludne, ale zase aj rusne, moderne a zaroven historicke, proste uplne fajnove. jedinu chybu to malo, ze to bolo kratko a ze tam boli nenormalne stupaky (mam lytka ako lance armstrong)
na grekoch sa mi paci, ze maju celu EU v pazi, ved v podstate keby nebolo ich, tak je cela europa v prdeli. tiez ta ich pohoda, to, ze vsetko ma svoj cas a nic netreba unahlit, paci sa mi ich zmysel pre dobre jedlo, vino a zeny. proste moji ludia :D
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Ja som sa pred pár dňami vrátila z úžasnej dovolenky na Rhodose. Je to malý pekný ostrov, veľmi rôznorodý. Mali sme požičané auto a pochodili celý ostrov krížom krážom.
Západná časť je veterná, vhodná na windsurfing, alebo riadne hádzanie sa do vĺn :) Východné pobrežie je kľudnejšie. Pláže sú piesočné, kamienkové, skalnaté.... Závisí od konkrétnej lokality. More je krásne čisté, svetlučko modré, bez medúz a iných otravných živočíchov, úplná idylka. Vnútrozemie je hornaté, všade olivovníky, kravy, kozy, ovce....
Ľudia sú strašne priateľskí, v taverničkách varia perfektné domáce jedlá. Nikde nemôžu chýbať olivy a tzatziki, v baroch výborné miešané drinky.
Naštíviť sa oplatí hlavné mesto Rhodos, či mestečko Lindos. Všade dýcha história a človek má miestami až pocit, že sa tam naozaj zastavil čas.... Všetko sa dá pochodiť na vlastnu päsť - len s požičaným autom či mopedom a bedekrom.
Navštívila som aj iné grécke miesta, ale Rhodos je jednoznačne TOP a vrelo ho odporúčam každému, kto zvažuje dovolenku v Grécku.
belo15
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa belo15 »

ozaj teraz v juli ked som bol na Kose tak tam bolo zemetrasenie,takze dovolenka zo vsetkym bola.......
vojtk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa vojtk »

Bol som v Grecku 4x. Raz este davno autobusom na Kassandre(chalkidiky), potom este raz na Thassose, Minuly rok na Korfu a teraz nedavno som sa vratil z Krety. Co sa uz viac krat spomenuteho hmyzu tyka, velmi zalezi od toho, v akej oblasti budete a od vetra. Nam sa este na Thassose stalo, ze vietor prifukol mracno komarov a este len vtedy to bola sranda :) , no na druhej strane , teraz na Krete som za cely cas videl mozno 2 komarov, inak to tam bolo uplne bez hmyzu, az som tomu sam nemohol uverit....
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

Grecko je moja oblubena destinacia. Bol som tu 3x, vsetko na Chalkidiki, ale kazde v inom meste. Prvy krat v Sarti. Bolo super, krasne plaze, prijemna atmosfera, rusne mesto. Druhy krat Polychrono trosku som bol sklamany ze to bolo tiche mesto, este vo vystavbe, ale plaze a more boli super. A minuly rok som bol vo Vrasnej. Mala dedinka, kludne mestecko, krasne more, super pohodovy domorodci. Grecko sa mi velmi paci, ked nasporim peniaze chcel by som ist pozret na niektory z ostrovov.
Napísať odpoveď