Tak teda ja najradsej chodim do Sarti to je v Chalkidiki myslim ze nejak 160km od thesalonik takze sa sem da dostat aj lietadlom teda tak som isiel iba raz a bola to supa
Grécko
-
Neexie
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Grécko
ked je tu aj tema chorvatsko tak by tu mohlo byt aj grecko takze je to na vas mozete priespievat kam chodite najradsej a tak
Tak teda ja najradsej chodim do Sarti to je v Chalkidiki myslim ze nejak 160km od thesalonik takze sa sem da dostat aj lietadlom teda tak som isiel iba raz a bola to supa
Grecko je taka moja srdcovka lebo som tu bol este predtym ako som nebol na sveta ale u mamicky
))) čize thx za prispevky 
-
Vesper
Professional
V Grecku som bol na Olympic Beach a bolo tam perfektne. Podla mna Grecko je vyborna destinacia pre partiu mladych a uz planujem niekedy trip s kamosmi pretoze nocny zivot v Grecku sa s Chorvatskom neda ani porovnavat. V Chorvatsku su obchodiky a nejake restauracie tiez to nie je zle ale ked vyjdete von vecer v Grecku tak je vsade okolo hlucna hudba, diskoteky, bary atd za celkom rozumne ceny
-
D!eSel_78
Star
JJ, to som si tiez vsimol, aj ked v Chorvatsku som bol davno, v Grecku je nocny zivot naozaj bohaty, aj na spominanej Olympic Beach. Ale ked ides do nejakeho odlahleho hotela, nieje to bohvieco, aj ked tie odlahle byvaju zvacsa luxusne a pre mladych nie prilis vhodne (cena, nocny zivot,...)Vesper napísal:V Grecku som bol na Olympic Beach a bolo tam perfektne. Podla mna Grecko je vyborna destinacia pre partiu mladych a uz planujem niekedy trip s kamosmi pretoze nocny zivot v Grecku sa s Chorvatskom neda ani porovnavat. V Chorvatsku su obchodiky a nejake restauracie tiez to nie je zle ale ked vyjdete von vecer v Grecku tak je vsade okolo hlucna hudba, diskoteky, bary atd za celkom rozumne ceny
more bolo studene kvoli zemetraseniam v okoli ostrova.barcica napísal:...my sme boli bol tusim pred 6 ci 7 rokmi v chalkidiki teda uz neviem kde presne ale to som este bola mala a isli sme tam autobusom..2 dni v autobuse skoro mi odpadol zadok...a tento rok sme boli na rodose uz lietadlom..a cojaviem bolo fajn...dost studene more ale dalo sa...
![]()
ja som bol v grecku 3x:
1-chalkidiki, konkretne pefkohori, nic moc co sa ubytovania tyka a cistoty plaze, ale zase to bolo dost velke stredisko, takze celkom rusne, co mne vyhovuje
2-skopelos, bohuzial tento ostrov si uz greci uzavreli pre svojich a cudzich nepustaju, bolo to uplne genialne, co sa mora, plaze a mentality ostrovanov tyka
3-parga, tento rok, uplne najlepsie, lebo to bolo kludne, ale zase aj rusne, moderne a zaroven historicke, proste uplne fajnove. jedinu chybu to malo, ze to bolo kratko a ze tam boli nenormalne stupaky (mam lytka ako lance armstrong)
na grekoch sa mi paci, ze maju celu EU v pazi, ved v podstate keby nebolo ich, tak je cela europa v prdeli. tiez ta ich pohoda, to, ze vsetko ma svoj cas a nic netreba unahlit, paci sa mi ich zmysel pre dobre jedlo, vino a zeny. proste moji ludia
-
zuzkazuzka
VIP
Ja som sa pred pár dňami vrátila z úžasnej dovolenky na Rhodose. Je to malý pekný ostrov, veľmi rôznorodý. Mali sme požičané auto a pochodili celý ostrov krížom krážom.
Západná časť je veterná, vhodná na windsurfing, alebo riadne hádzanie sa do vĺn
Východné pobrežie je kľudnejšie. Pláže sú piesočné, kamienkové, skalnaté.... Závisí od konkrétnej lokality. More je krásne čisté, svetlučko modré, bez medúz a iných otravných živočíchov, úplná idylka. Vnútrozemie je hornaté, všade olivovníky, kravy, kozy, ovce....
Ľudia sú strašne priateľskí, v taverničkách varia perfektné domáce jedlá. Nikde nemôžu chýbať olivy a tzatziki, v baroch výborné miešané drinky.
Naštíviť sa oplatí hlavné mesto Rhodos, či mestečko Lindos. Všade dýcha história a človek má miestami až pocit, že sa tam naozaj zastavil čas.... Všetko sa dá pochodiť na vlastnu päsť - len s požičaným autom či mopedom a bedekrom.
Navštívila som aj iné grécke miesta, ale Rhodos je jednoznačne TOP a vrelo ho odporúčam každému, kto zvažuje dovolenku v Grécku.
Západná časť je veterná, vhodná na windsurfing, alebo riadne hádzanie sa do vĺn
Ľudia sú strašne priateľskí, v taverničkách varia perfektné domáce jedlá. Nikde nemôžu chýbať olivy a tzatziki, v baroch výborné miešané drinky.
Naštíviť sa oplatí hlavné mesto Rhodos, či mestečko Lindos. Všade dýcha história a človek má miestami až pocit, že sa tam naozaj zastavil čas.... Všetko sa dá pochodiť na vlastnu päsť - len s požičaným autom či mopedom a bedekrom.
Navštívila som aj iné grécke miesta, ale Rhodos je jednoznačne TOP a vrelo ho odporúčam každému, kto zvažuje dovolenku v Grécku.
Bol som v Grecku 4x. Raz este davno autobusom na Kassandre(chalkidiky), potom este raz na Thassose, Minuly rok na Korfu a teraz nedavno som sa vratil z Krety. Co sa uz viac krat spomenuteho hmyzu tyka, velmi zalezi od toho, v akej oblasti budete a od vetra. Nam sa este na Thassose stalo, ze vietor prifukol mracno komarov a este len vtedy to bola sranda
, no na druhej strane , teraz na Krete som za cely cas videl mozno 2 komarov, inak to tam bolo uplne bez hmyzu, az som tomu sam nemohol uverit....
Grecko je moja oblubena destinacia. Bol som tu 3x, vsetko na Chalkidiki, ale kazde v inom meste. Prvy krat v Sarti. Bolo super, krasne plaze, prijemna atmosfera, rusne mesto. Druhy krat Polychrono trosku som bol sklamany ze to bolo tiche mesto, este vo vystavbe, ale plaze a more boli super. A minuly rok som bol vo Vrasnej. Mala dedinka, kludne mestecko, krasne more, super pohodovy domorodci. Grecko sa mi velmi paci, ked nasporim peniaze chcel by som ist pozret na niektory z ostrovov.