Mon_ika napísal:nooo ja velmi rada citam ... nemam vymedzeny zaner a ked je kniha dobra thak ju precitam ... velmi nedavam na usudok inych ludi ze ci je kniha good alebo nie ... radsej precitam a spravim usudok sama .... ozik mam otazku:
Mon_ika napísal:nooo ja velmi rada citam ... nemam vymedzeny zaner a ked je kniha dobra thak ju precitam ... velmi nedavam na usudok inych ludi ze ci je kniha good alebo nie ... radsej precitam a spravim usudok sama .... ozik mam otazku:
Niesom vasnivy citatel. Precitam tak 1 knihu za rok. Takze teraz citam asi 19 co je v pomere s ostatnimi slabota, ale poznam aj ludi ktori vzivote neprecitali knihu. No ak sa nepocita LEO cteni
Teraz mam rozcitanu - Windows XP Profesional ma to 800 stran a je to maximalne na zabitie nudy inak nanic_!
heh ja knihy milujem.. precitala som ich uz strasne vela takze niektore si ani nepamatam.. a stale ma to bavi..ked clovek nema co robit tak kniha je super na vyplnenie casu... a citam hlavne vojnove a historicke knihy...ale nie len tie.. teraz momentalne citam kladivo na carodejnice...fakt dobra knizka.
Dobre knihy podla mna pise Clive Barker, Terry Prachet, Stephan King a mnoho dalsich.
Ked uz sme u toho tak moj oblubeny zaner je splatterpunk .. ale nie kazdy to chape ..
Robbie42 napísal:Výborná knižka (hlavne ten úplný koniec), aj keď "1984" sa mi páčilo viac... Ale Orwell je génius, btw teraz čítam od neho "Nad vodu a chytiť dych"
Čítal som už LOTRA, Stopára (všetkých 5 dielov) a Úžasnú Plochozem (zataiaľ prečítané 4 diely, koncom roka vyjde päťka) a momentálne čítam Harryho Trottela.