Silent Hill

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Kels
King
King

Silent Hill

Príspevok od používateľa Kels »

Kto videl?Ako sa vam lubila dalsia adaptacia hry?
Po zkuknuti filmu by som pocity mohol opisat jedinym smajlom: :| ...
Cize to pojdem kuknut este raz(moc som tomu neporozumel,teda urcitym veciam)...Ale myslim ze je to unikatny film...Velmi dobra atmosfera,krasne efekty.A myslim ze aj ne-fanusikov hry film prekvapi(ako mna ..)
Videl niekto?
R1k1nko
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

bal som sa a skoro som sa ....
cize film splnil ulohu svoju. :smt023
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Uz som to tu tusim nikde pisal, ze toto je asi fakt prvy film podla predlohy pocitacovej hry, ktory fakt stoji za to....Ja osobne sice horrory nemam nejako v laske, ale toto som si fakt uzil, bol som na to v kine hadam 2 mesiace dozadu, ci kedy, ma to uroven, aj atmosferu, jednoducho ako hra...odporucam...dal by som tomu tak 8 z 10, hoci viacere renomovane filmove casopisy tomu vela nedali, ale ved ked si to tak vezmem, tak aj Fantom Opery od Joela Schumachera dostal len 1 hviezdicku z 5 ale mne sa to strasne pacilo....takze perfekt
NEMESIS
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa NEMESIS »

nevidel som, ale urcite si to zozeniem, lebo co o tom tolko vraveli ludia, tak to bude asi dost dobre ;)
Matisek
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Matisek »

videl som to ale nepochopil som tom :D nemoze niekto vysvetlit ?
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Videl som , teda lepsie povedane po 20 min vypol , strasna ubohost
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

Matisek napísal:videl som to ale nepochopil som tom :D nemoze niekto vysvetlit ?
http://www.csfd.cz/film.php?text=38525& ... top=&kom=1 :roll:
schw33k napísal:Videl som , teda lepsie povedane po 20 min vypol , strasna ubohost
zrejme preto, že si to nepochopil, ale čo už... :wink:
schw33k
Guru
Guru

Old Dirty Bastard napísal:zrejme preto, že si to nepochopil, ale čo už... :wink:
zrejme si mimo .. kedze som uz presiel Silent este na psx , mal som aky taky prehlad o com to bude .. film bol bez akehokolvek napadu , bez poriadneho deja s trapnou akciou ... vyzera to tak , ze podla teba ked sa niekomu nepaci film , nechape ho ? Ale co uz :wink:
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

aj napriek tomu, že som hru nehral tak sa mi to velmi lubilo a čakám na pokračovanie...
schw33k napísal:zrejme si mimo .. kedze som uz presiel Silent este na psx , mal som aky taky prehlad o com to bude .. film bol bez akehokolvek napadu , bez poriadneho deja s trapnou akciou ... vyzera to tak , ze podla teba ked sa niekomu nepaci film , nechape ho ? Ale co uz :wink:
videl si 20 min. a už hodnotíš... pozri si celý film... a nepozeraj tolko mojsejovcov :wink:
schw33k
Guru
Guru

butthead napísal:videl si 20 min. a už hodnotíš... pozri si celý film... a nepozeraj tolko mojsejovcov :wink:
jasne ze hodnotim , mam pozerat od 20 minuty a film sa zmeni na neskutocny trhak , od ktoreho neotrhnem zrak ? A nebudem to pozerat lebo je to nuda , o nicom dej , akcia , a just budem pozerat Mojsejovcov lebo just ked vyrastiem chcem byt ako Brano aby som ta just zlostil :lol: lolo :D
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

no ja som si pozicial som myslel ze to bude adaptacia tej PC hry, ale nebolo :( no pozeral som to s fotikom, a asi po 40 minutach som tvrdo zaspal a on ma potom uz len zobudil ked to skoncilo, tak myslim ze je vam jasne ako ho hodnotim :D
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

schw33k napísal:Videl som , teda lepsie povedane po 20 min vypol , strasna ubohost
...no nic v zlom ale takto som sa ja prvy krat ojekabatil na filme Donnie Darko...nedal som si povedat od kamosov, a videl som asi prvych 15 minut, nic sa tam nedialo, tak som to vypol...ale ked som sa raz tak doma nudil, tak som si to pozrel cele a tento film patri v mojom sukromnom filmometri na popredne priecky...takze ja pred kritikou filmu radsej pozeram cely...nikdy nevies ako sa to moze obratit...
schw33k
Guru
Guru

Mam si pozriet cely film a napisat ze je to ubohot , potom uz budete spokojny ? Proste by som nevydrzal dlhsie pozerat lebo je to o nicom, lebo to nemalo dej , lebo ma to proste nudilo - IMHO a este raz pre Vas IMHO ! staci ?
qwerty-xyz

Re: Silent Hill

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Sp1d3Rm4N_2 napísal:Kto videl?Ako sa vam lubila dalsia adaptacia hry?
Po zkuknuti filmu by som pocity mohol opisat jedinym smajlom: :| ...
Cize to pojdem kuknut este raz(moc som tomu neporozumel,teda urcitym veciam)...Ale myslim ze je to unikatny film...Velmi dobra atmosfera,krasne efekty.A myslim ze aj ne-fanusikov hry film prekvapi(ako mna ..)
Videl niekto?
film som videl,najprv som ho nechapal pretoze hru som nehral ale potom to to male dievcatko v modrom krasne vysvetlilo cele.....takze som to cele pochopil a musim sa priznat ze som sa nijako zvlastne pri tom nebal,normalne som to pozrel.
:wink: dalo sa.....

ohladne toho ze ci ma niekto vypnut film po 20 min alebo nie.......
mozem sa cestne pochvalit ze som videl pozehnane vela filmov...a v niektorych sa nestane vazne nic...proste nic za cely film......
ale radsej pozeram cele vsetko az do konca....

:roll:
Matisek
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Matisek »

Matisek Napísal:
videl som to ale nepochopil som tom nemoze niekto vysvetlit ?

http://www.csfd.cz/film.php?text=38525& ... top=&kom=1
schw33k Napísal:
Videl som , teda lepsie povedane po 20 min vypol , strasna ubohost

zrejme preto, že si to nepochopil, ale čo už...
a co tam .. kde to tam je vysvetlene ? ... ja som aj tomu celkom pochopil ale tomu koncu ani nie .. co ostali v tom svete alebo co?
m3thod-man
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa m3thod-man »

zaciatok sa dal ale potom to bolo stale horsie a horsie a ten koniec :aasmile2:
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

no ja som to videla asi pred dvoma tyzdnami a vacsiu kravinu som uz davno nezhliadla.... fakt uplne o nicom. neviem, kto a z akeho dovodu to zaradil do kategorie horory, lebo to absolutne nebolo hororoidne... dost ubohe efekty a dej absolutne ziadny..... davam 0/10.
no ak niekto zije pocitacovymi hrami, tak to zrejme bolo prenho celkom pozeratelne, ale pre vseobecnu verejnost dost o nicom film.... :aasmile2:
Ikarus
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Ikarus »

No ja som teda este Silent Hill nevidel no urcite si ho po tych chvalach rad pozrem :)
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Podľa mňa vynikajúci film. A to, že medzi filmami podľa hier jednoznačný víťaz, nemôže byť ani reč. Nie je to však klasický horor. A také mám ja rád. Kto nehral hru, pravdepodobne to hodí do vreca s nápisom "Blbosti". Lenže vo väčšine prípadov to sú ľudia odchovaný na ch*jovinách typu "Jeepers Creepers", takže sa nie je čomu diviť.
dzizs
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa dzizs »

perfektny filmek, a koniec nemal chybu.
presne to splnilo moje ocakavanie, tak ako aj seria hier ; ]
Napísať odpoveď