Kto videl?Ako sa vam lubila dalsia adaptacia hry?
Po zkuknuti filmu by som pocity mohol opisat jedinym smajlom: ...
Cize to pojdem kuknut este raz(moc som tomu neporozumel,teda urcitym veciam)...Ale myslim ze je to unikatny film...Velmi dobra atmosfera,krasne efekty.A myslim ze aj ne-fanusikov hry film prekvapi(ako mna ..)
Videl niekto?
Uz som to tu tusim nikde pisal, ze toto je asi fakt prvy film podla predlohy pocitacovej hry, ktory fakt stoji za to....Ja osobne sice horrory nemam nejako v laske, ale toto som si fakt uzil, bol som na to v kine hadam 2 mesiace dozadu, ci kedy, ma to uroven, aj atmosferu, jednoducho ako hra...odporucam...dal by som tomu tak 8 z 10, hoci viacere renomovane filmove casopisy tomu vela nedali, ale ved ked si to tak vezmem, tak aj Fantom Opery od Joela Schumachera dostal len 1 hviezdicku z 5 ale mne sa to strasne pacilo....takze perfekt
Old Dirty Bastard napísal:zrejme preto, že si to nepochopil, ale čo už...
zrejme si mimo .. kedze som uz presiel Silent este na psx , mal som aky taky prehlad o com to bude .. film bol bez akehokolvek napadu , bez poriadneho deja s trapnou akciou ... vyzera to tak , ze podla teba ked sa niekomu nepaci film , nechape ho ? Ale co uz
aj napriek tomu, že som hru nehral tak sa mi to velmi lubilo a čakám na pokračovanie...
schw33k napísal:zrejme si mimo .. kedze som uz presiel Silent este na psx , mal som aky taky prehlad o com to bude .. film bol bez akehokolvek napadu , bez poriadneho deja s trapnou akciou ... vyzera to tak , ze podla teba ked sa niekomu nepaci film , nechape ho ? Ale co uz
videl si 20 min. a už hodnotíš... pozri si celý film... a nepozeraj tolko mojsejovcov
butthead napísal:videl si 20 min. a už hodnotíš... pozri si celý film... a nepozeraj tolko mojsejovcov
jasne ze hodnotim , mam pozerat od 20 minuty a film sa zmeni na neskutocny trhak , od ktoreho neotrhnem zrak ? A nebudem to pozerat lebo je to nuda , o nicom dej , akcia , a just budem pozerat Mojsejovcov lebo just ked vyrastiem chcem byt ako Brano aby som ta just zlostil lolo
no ja som si pozicial som myslel ze to bude adaptacia tej PC hry, ale nebolo no pozeral som to s fotikom, a asi po 40 minutach som tvrdo zaspal a on ma potom uz len zobudil ked to skoncilo, tak myslim ze je vam jasne ako ho hodnotim
schw33k napísal:Videl som , teda lepsie povedane po 20 min vypol , strasna ubohost
...no nic v zlom ale takto som sa ja prvy krat ojekabatil na filme Donnie Darko...nedal som si povedat od kamosov, a videl som asi prvych 15 minut, nic sa tam nedialo, tak som to vypol...ale ked som sa raz tak doma nudil, tak som si to pozrel cele a tento film patri v mojom sukromnom filmometri na popredne priecky...takze ja pred kritikou filmu radsej pozeram cely...nikdy nevies ako sa to moze obratit...
Mam si pozriet cely film a napisat ze je to ubohot , potom uz budete spokojny ? Proste by som nevydrzal dlhsie pozerat lebo je to o nicom, lebo to nemalo dej , lebo ma to proste nudilo - IMHO a este raz pre Vas IMHO ! staci ?
Sp1d3Rm4N_2 napísal:Kto videl?Ako sa vam lubila dalsia adaptacia hry?
Po zkuknuti filmu by som pocity mohol opisat jedinym smajlom: ...
Cize to pojdem kuknut este raz(moc som tomu neporozumel,teda urcitym veciam)...Ale myslim ze je to unikatny film...Velmi dobra atmosfera,krasne efekty.A myslim ze aj ne-fanusikov hry film prekvapi(ako mna ..)
Videl niekto?
film som videl,najprv som ho nechapal pretoze hru som nehral ale potom to to male dievcatko v modrom krasne vysvetlilo cele.....takze som to cele pochopil a musim sa priznat ze som sa nijako zvlastne pri tom nebal,normalne som to pozrel. dalo sa.....
ohladne toho ze ci ma niekto vypnut film po 20 min alebo nie.......
mozem sa cestne pochvalit ze som videl pozehnane vela filmov...a v niektorych sa nestane vazne nic...proste nic za cely film......
ale radsej pozeram cele vsetko az do konca....
no ja som to videla asi pred dvoma tyzdnami a vacsiu kravinu som uz davno nezhliadla.... fakt uplne o nicom. neviem, kto a z akeho dovodu to zaradil do kategorie horory, lebo to absolutne nebolo hororoidne... dost ubohe efekty a dej absolutne ziadny..... davam 0/10.
no ak niekto zije pocitacovymi hrami, tak to zrejme bolo prenho celkom pozeratelne, ale pre vseobecnu verejnost dost o nicom film....
Podľa mňa vynikajúci film. A to, že medzi filmami podľa hier jednoznačný víťaz, nemôže byť ani reč. Nie je to však klasický horor. A také mám ja rád. Kto nehral hru, pravdepodobne to hodí do vreca s nápisom "Blbosti". Lenže vo väčšine prípadov to sú ľudia odchovaný na ch*jovinách typu "Jeepers Creepers", takže sa nie je čomu diviť.