Ako sa to spýtať?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
lukasione
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Ako sa to spýtať?

Príspevok od používateľa lukasione »

ako ste sa pytaly ze ci si vas chce baba vziat?alebo ako sa to spytate?ja v tom nemam jasno a chcel by som vediet ci keby som sa chcel zasnubit ako sa to opytat?ci to ju mam poziadat o ruku normalne?pls
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

z vlastnej skusenosti ti neviem poradit, ale kamos poziadal moju sesternicu klasicky: Vydas sa za mna (+omacka kolo toho), ale najskor to oznamili ostatnym a to bolo ako zasnuby
asi tak v skratke
neppo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa neppo »

ja by som si ju pozval niekde na romanticku veceru, potom romantika v posteli a po zavere ked je pekne roztuzena tak jej dat prsten a spytat sa jej ci si ma vezme... samozrejme pekne na kolenach
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Ako sa to spýtať?

Príspevok od používateľa erytrocyt »

lukasione napísal:ako ste sa pytaly ze ci si vas chce baba vziat?alebo ako sa to spytate?ja v tom nemam jasno a chcel by som vediet ci keby som sa chcel zasnubit ako sa to opytat?ci to ju mam poziadat o ruku normalne?pls
Tak ja to už mám za sebou, síce to nevyšlo, ale skúsenosť mám.
Neviem akej ste povahy, ale ja som to urobil romanticky.
Zapálil som sviečky, zapol som hudbu, ľahli sme si na posteľ vedľa seba. Nechal som ju nech sa trošku rozladí atmosférou okolia. Tak aby to nebadala som pustil našu obľúbenú pesničku. Potom som vzal do ruky prstienok, tak aby ho nevidela. Sadol som si, tak aby som ju mal v náručí a nasledovalo toto...
(psie očká)
,, Mojenko, môžem sa ťa niečo opýtať ?"
,, Áno... (???)"
,, Urobíš pre mňa niečo ? "
,, Čokoľvek čo budeš chcieť "
(mierny pohľad na jej rúčku, potom späť do očí)
,, Vezmeš si ma ?"
(neskutočné prekvapenie,radosť, žiarivé očká)
,, Áno !!!"

Potom nasledovalo nekonečné ale asi najkrajšie objatie a tie najsladšie bozky aké som kedy zažil... :)
O pol roka na to ma opustila...
lukasione
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

ja by som si ju chcel vziat ale mi sme hovorili az po skole...mame 19(ja)18(ona)...sme spolu dlho..chcel aby sme boli zatial zasnubeni...tak ako sa to mam spytat?
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

lukasione napísal:ja by som si ju chcel vziat ale mi sme hovorili az po skole...mame 19(ja)18(ona)...sme spolu dlho..chcel aby sme boli zatial zasnubeni...tak ako sa to mam spytat?
No: Zoberieš si ma za manžela (muža)? Prirodzene po skončení stúdia, ako sme sa už rozprávali.
Niečo také by mohlo fungovať (bolo by vhodné o tej svade hovoriťpredtým nejaký deň - dva, aby to mala čerstvé v pamäti :idea: ).
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Alebo trocha "americky". Daj jej prsten do kolaca, alebo chodte na hokej a zrazu sa zjavite na tej velkej obrazovke a vtedy.. Staci iba fantaziu :wink:
lukasione
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

no ja to chcem tak ze zajtra sa jej spytam ci by si to vedela predstavit a tak a v utorok sa jej to opytam asi :oops:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

lukasione napísal:no ja to chcem tak ze zajtra sa jej spytam ci by si to vedela predstavit a tak a v utorok sa jej to opytam asi :oops:
Nie nerob to. Už to nebude mať taký šmrnc. Nič jej nehovor, choď kúpiť prsteň, a smelo do toho. Prekvap ju. Uvidíš aká bude šťastná.
Držím ti palce !!! :wink:
Uvidíš, bude to ÁNO :) :!:
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

kupis najprv snubny prsten (a poriadne drahy),a normalne sa jej to opytas,nic zlozite,potom sa stretnu vase rodiny na veceri,kde dohodnete datum svadby,ktory moze byt kludne aj o rok,takto to prebieha
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

canopus napísal:kupis najprv snubny prsten (a poriadne drahy),a normalne sa jej to opytas,nic zlozite,potom sa stretnu vase rodiny na veceri,kde dohodnete datum svadby,ktory moze byt kludne aj o rok,takto to prebieha
Z jednej z najkrajších udalostí v živote si urobil cestu do obchodu po rožky :x Nechápem...
johny141
Star
Star

Re: Ako sa to spýtať?

Príspevok od používateľa johny141 »

eritrocit napísal:Tak ja to už mám za sebou, síce to nevyšlo, ale skúsenosť mám.
Neviem akej ste povahy, ale ja som to urobil romanticky.
Zapálil som sviečky, zapol som hudbu, ľahli sme si na posteľ vedľa seba. Nechal som ju nech sa trošku rozladí atmosférou okolia. Tak aby to nebadala som pustil našu obľúbenú pesničku. Potom som vzal do ruky prstienok, tak aby ho nevidela. Sadol som si, tak aby som ju mal v náručí a nasledovalo toto...
(psie očká)
,, Mojenko, môžem sa ťa niečo opýtať ?"
,, Áno... (???)"
,, Urobíš pre mňa niečo ? "
,, Čokoľvek čo budeš chcieť "
(mierny pohľad na jej rúčku, potom späť do očí)
,, Vezmeš si ma ?"
(neskutočné prekvapenie,radosť, žiarivé očká)
,, Áno !!!"

Potom nasledovalo nekonečné ale asi najkrajšie objatie a tie najsladšie bozky aké som kedy zažil... :)
O pol roka na to ma opustila...
Ako to ze ta opustila?znicoho nic?ak ta to uz prebolelo mohol by si napisat viac...ak mozes..zaujimalo by ma to..a inac je to velmi pekne ako si to povedal jej...prene tak isto by som to urobil aj ja
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

eritrocit napísal:Z jednej z najkrajších udalostí v živote si urobil cestu do obchodu po rožky :x Nechápem...
vidis a o tom to je,kazdy sa tu pyta hluposti ako ju pobozkam ako toto ,ako hento,ty si mal asi tiez skusenost a bolo to ako keby si isel po mlieko :?
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

canopus napísal:vidis a o tom to je,kazdy sa tu pyta hluposti ako ju pobozkam ako toto ,ako hento,ty si mal asi tiez skusenost a bolo to ako keby si isel po mlieko :?
Ver tomu že to nebolo ako cesta po mlieko... Asi by si si to mal skúsiť :wink:
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

lukasione
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

taaaaak a mam to za sebou :D
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Tak sa pochváľ !! :) Čo ona na to ? A ako si to urobil ? Poďeľ sa o skúsenosť :)
lukasione
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

takze....isli sme von....som si ju posadil na lavicku a som si klakol a vytiahol prsten sbieleho zlata s diamantom a som je povedal nech zavre oci..a ked ich mala zatvorene som jej ho davala pri tom som jej povedal:"milujem ta a moj zivot chcem prezit uz len s tebou,prosim vydaj sa za mna"...povedala ano a nepustila ma z narucia desat minut...je to skvely pocit...o toto sme my chalani ukrateni...ale neva mi to...pacilo sa mi ako bola nadherne stastna....
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

srdecne blahozelam. nech sa naplni rozpravkove: "a zili stastne az kym nepomreli"
lukasione
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

mastermind napísal:srdecne blahozelam. nech sa naplni rozpravkove: "a zili stastne az kym nepomreli"
dakujem moc
Napísať odpoveď