Ako sa to spýtať?
-
lukasione
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Ako sa to spýtať?
ako ste sa pytaly ze ci si vas chce baba vziat?alebo ako sa to spytate?ja v tom nemam jasno a chcel by som vediet ci keby som sa chcel zasnubit ako sa to opytat?ci to ju mam poziadat o ruku normalne?pls
-
last_knight
Light Professional
-
erytrocyt
VIP
Re: Ako sa to spýtať?
Tak ja to už mám za sebou, síce to nevyšlo, ale skúsenosť mám.lukasione napísal:ako ste sa pytaly ze ci si vas chce baba vziat?alebo ako sa to spytate?ja v tom nemam jasno a chcel by som vediet ci keby som sa chcel zasnubit ako sa to opytat?ci to ju mam poziadat o ruku normalne?pls
Neviem akej ste povahy, ale ja som to urobil romanticky.
Zapálil som sviečky, zapol som hudbu, ľahli sme si na posteľ vedľa seba. Nechal som ju nech sa trošku rozladí atmosférou okolia. Tak aby to nebadala som pustil našu obľúbenú pesničku. Potom som vzal do ruky prstienok, tak aby ho nevidela. Sadol som si, tak aby som ju mal v náručí a nasledovalo toto...
(psie očká)
,, Mojenko, môžem sa ťa niečo opýtať ?"
,, Áno... (???)"
,, Urobíš pre mňa niečo ? "
,, Čokoľvek čo budeš chcieť "
(mierny pohľad na jej rúčku, potom späť do očí)
,, Vezmeš si ma ?"
(neskutočné prekvapenie,radosť, žiarivé očká)
,, Áno !!!"
Potom nasledovalo nekonečné ale asi najkrajšie objatie a tie najsladšie bozky aké som kedy zažil...
O pol roka na to ma opustila...
-
fikus-kukis
Guru wannabe
No: Zoberieš si ma za manžela (muža)? Prirodzene po skončení stúdia, ako sme sa už rozprávali.lukasione napísal:ja by som si ju chcel vziat ale mi sme hovorili az po skole...mame 19(ja)18(ona)...sme spolu dlho..chcel aby sme boli zatial zasnubeni...tak ako sa to mam spytat?
Niečo také by mohlo fungovať (bolo by vhodné o tej svade hovoriťpredtým nejaký deň - dva, aby to mala čerstvé v pamäti
-
erytrocyt
VIP
Nie nerob to. Už to nebude mať taký šmrnc. Nič jej nehovor, choď kúpiť prsteň, a smelo do toho. Prekvap ju. Uvidíš aká bude šťastná.lukasione napísal:no ja to chcem tak ze zajtra sa jej spytam ci by si to vedela predstavit a tak a v utorok sa jej to opytam asi
Držím ti palce !!!
Uvidíš, bude to ÁNO
-
erytrocyt
VIP
Z jednej z najkrajších udalostí v živote si urobil cestu do obchodu po rožkycanopus napísal:kupis najprv snubny prsten (a poriadne drahy),a normalne sa jej to opytas,nic zlozite,potom sa stretnu vase rodiny na veceri,kde dohodnete datum svadby,ktory moze byt kludne aj o rok,takto to prebieha
Re: Ako sa to spýtať?
Ako to ze ta opustila?znicoho nic?ak ta to uz prebolelo mohol by si napisat viac...ak mozes..zaujimalo by ma to..a inac je to velmi pekne ako si to povedal jej...prene tak isto by som to urobil aj jaeritrocit napísal:Tak ja to už mám za sebou, síce to nevyšlo, ale skúsenosť mám.
Neviem akej ste povahy, ale ja som to urobil romanticky.
Zapálil som sviečky, zapol som hudbu, ľahli sme si na posteľ vedľa seba. Nechal som ju nech sa trošku rozladí atmosférou okolia. Tak aby to nebadala som pustil našu obľúbenú pesničku. Potom som vzal do ruky prstienok, tak aby ho nevidela. Sadol som si, tak aby som ju mal v náručí a nasledovalo toto...
(psie očká)
,, Mojenko, môžem sa ťa niečo opýtať ?"
,, Áno... (???)"
,, Urobíš pre mňa niečo ? "
,, Čokoľvek čo budeš chcieť "
(mierny pohľad na jej rúčku, potom späť do očí)
,, Vezmeš si ma ?"
(neskutočné prekvapenie,radosť, žiarivé očká)
,, Áno !!!"
Potom nasledovalo nekonečné ale asi najkrajšie objatie a tie najsladšie bozky aké som kedy zažil...![]()
O pol roka na to ma opustila...
-
lukasione
Expert
takze....isli sme von....som si ju posadil na lavicku a som si klakol a vytiahol prsten sbieleho zlata s diamantom a som je povedal nech zavre oci..a ked ich mala zatvorene som jej ho davala pri tom som jej povedal:"milujem ta a moj zivot chcem prezit uz len s tebou,prosim vydaj sa za mna"...povedala ano a nepustila ma z narucia desat minut...je to skvely pocit...o toto sme my chalani ukrateni...ale neva mi to...pacilo sa mi ako bola nadherne stastna....
-
mastermind
VIP