Frikso napísal:Podla mna su to len slovne hracky a city sa daju mnohokrat lepsie inak vyjadrit, ako recou. A to skutkami
áno, skutkami. budú ten tvoj skutok vidieť viacerí, a pre prvého to bude milé, pre druhého trápne, tretí ťa označí za šaša, štvrtý-aké romantické...etc. a to si spravil len jeden skutok. ale týmto nechcem tvrdiť, že nemáš z časti pravdu, ale ľudia dostali dar reči, tak prečo ho nevyužiť naplno. ak k niekomu niečo cítiš tak nemusíš byť stále taký stručný, že tvoje city skryješ za dve slová. možeš to vyjadriť tak, že ani maliar by to lepšie nenamaloval, ba čo viac ani TV kamera by to tak nezachytila.
krija napísal:áno, skutkami. budú ten tvoj skutok vidieť viacerí, a pre prvého to bude milé, pre druhého trápne, tretí ťa označí za šaša, štvrtý-aké romantické...etc. a to si spravil len jeden skutok. ale týmto nechcem tvrdiť, že nemáš z časti pravdu, ale ľudia dostali dar reči, tak prečo ho nevyužiť naplno. ak k niekomu niečo cítiš tak nemusíš byť stále taký stručný, že tvoje city skryješ za dve slová. možeš to vyjadriť tak, že ani maliar by to lepšie nenamaloval, ba čo viac ani TV kamera by to tak nezachytila.
zelovoc napísal:no je v tom riadny rozdiel. najhorsie je ked jeden lubi a druhy ma len rad.lebo ten milujuci na to doplati.skor ci neskor ho/ju necha.a je rozdiel byt zamilovany a milovat.velmi velky.
midnight_man napísal:To to je fajne,,,ja chodim s babou ktora ma rada mna ale pritom lubi byvaleho,,lenze ten ju podviedoll,,,takze,,,,dobry zmatok,,,vo vsetkom je,,,,
TAK TO NEMAS BOHVIE CO...NO, MOZNO RAZ AJ TEBA ZACNE LUBIT...HM..
no su dva pohlady na toto a kaddzy par by mal to vediet co k sebe citia , ci sa maju radi a spoznavaju sa ze ci ist do hlbsieho vzathu a tak . ale ty ktori sa do seba zamilovali a spolu chodia a tiez sa spoznavaju toto sa mi zda viac dospele ako ta prva moznost . neviem podla m na je to dost puberatcke bozkavat a vraviet niekomu nasilu milujem ta ked to tak vobec necitim na tuto otazku je vela odpovedi a su rozne takze malo by to tak byt ked spolu chodia tak sa lubia ci
Stoporko napísal:mat rad<lubit<milovat
urcite poznate Exuperyho vyrok: Milovat neznamena pozerat sa jeden na druheho, ale jednym smerom!
p.s. a treba si vzdy uvedomit o aky druh lasky ide (surodenecka, materska, priatelska, partnerska, Bozia)
ja to beriem nejak podobne a aj ked svojej babe povies ze ju mas rad (alebo naopak) tak to ma urcite vacsi (hlbsi) vyznam ako ked to povies kamoske a myslim ked dvaja k sebe nieco citia a je to silne a vzajomne tak na slovach ci lubi ci nelubi nezalezi...tak pre priklad: poriesis naliaty v nejakom bare s nejakou pusou a rano ti napise ze ta chce a bla bla, zacnes s nou o den chodit a uz ju lubis??? to je hlupost
MystiQ napísal:no ale tu ide aj o to, ze s nim chodi a ho nelubi ,,,trochu divne
trochu divne??...asi viac ako trochu...neviem si predstavit, ze s niekym chodim a nelubim ho....ale tak aj take vztahy su...ved aj mne sa stalo, ze ja som lubila a on len mal rad...co uz
Uz je to OK,,,,uz sa "mame radi" obaja,,,,,trebalo len cas,,,a uz nieje ziadne mat rad vs. lubit...uz je iba jedno,,,,,tAk vam ostatnym prajem GOOD luCK
midnight_man napísal:Uz je to OK,,,,uz sa "mame radi" obaja,,,,,trebalo len cas,,,a uz nieje ziadne mat rad vs. lubit...uz je iba jedno,,,,,tAk vam ostatnym prajem GOOD luCK
no ja si osobne myslim,ze"mam ta rad" mozete powedat aj tomu koho,lubite resp. milujete...predsa len veci ako lubim ta mylujem ta si hovoria decka uplne bezne a jednoducho pre mna to straca vyznam...keby mi chalan powedal ze ma maa raad,znamenalo by to pre mna asi viac ako ked mi povie ze ma miluje,resp. luubi...porovnala by som to asi takto....ked niekomu powies ze je kkt,uz to berie automaticky ....naopak ked mu powies ze je hlupák tak ho to osloví pretoze slovo hlupák sa nepoužíva tak casto,neviem ci to chapete ale jednoducho to vidim tak....
Riuška:-) napísal:no ja si osobne myslim,ze"mam ta rad" mozete powedat aj tomu koho,lubite resp. milujete...predsa len veci ako lubim ta mylujem ta si hovoria decka uplne bezne a jednoducho pre mna to straca vyznam...keby mi chalan powedal ze ma maa raad,znamenalo by to pre mna asi viac ako ked mi povie ze ma miluje,resp. luubi...porovnala by som to asi takto....ked niekomu powies ze je kkt,uz to berie automaticky ....naopak ked mu powies ze je hlupák tak ho to osloví pretoze slovo hlupák sa nepoužíva tak casto,neviem ci to chapete ale jednoducho to vidim tak....
no mas jasne, ze chapem ... no nie vzdy to ta doticny osoba takto mysli, no ale je to dobre porovnanie, dik