Mať rád vs. ľúbiť

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Frikso
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Mať rád vs. ľúbiť

Príspevok od používateľa Frikso »

audiotrack napísal:a ešte: mať rád môžem aj neživé veci. Napríklad mám rád nejakú dobrú knihu. Ale ľúbiť môžem iba ľudí. :P
A citronovu zmrzlinu nelubis?
PS: Podla mna su to len slovne hracky a city sa daju mnohokrat lepsie inak vyjadrit, ako recou. A to skutkami :wink:
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

Frikso napísal:Podla mna su to len slovne hracky a city sa daju mnohokrat lepsie inak vyjadrit, ako recou. A to skutkami :wink:
áno, skutkami. budú ten tvoj skutok vidieť viacerí, a pre prvého to bude milé, pre druhého trápne, tretí ťa označí za šaša, štvrtý-aké romantické...etc. a to si spravil len jeden skutok. ale týmto nechcem tvrdiť, že nemáš z časti pravdu, ale ľudia dostali dar reči, tak prečo ho nevyužiť naplno. ak k niekomu niečo cítiš tak nemusíš byť stále taký stručný, že tvoje city skryješ za dve slová. možeš to vyjadriť tak, že ani maliar by to lepšie nenamaloval, ba čo viac ani TV kamera by to tak nezachytila.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

krija napísal:áno, skutkami. budú ten tvoj skutok vidieť viacerí, a pre prvého to bude milé, pre druhého trápne, tretí ťa označí za šaša, štvrtý-aké romantické...etc. a to si spravil len jeden skutok. ale týmto nechcem tvrdiť, že nemáš z časti pravdu, ale ľudia dostali dar reči, tak prečo ho nevyužiť naplno. ak k niekomu niečo cítiš tak nemusíš byť stále taký stručný, že tvoje city skryješ za dve slová. možeš to vyjadriť tak, že ani maliar by to lepšie nenamaloval, ba čo viac ani TV kamera by to tak nezachytila.
heh, no ked myslis no :roll:
magnum
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa magnum »

ano bude to to druhe určite pretože mat rad podla mna možeš aj človeka s ktorym nechodiš aspon ja si to myslim
@ndrejko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa @ndrejko »

zelovoc napísal:no je v tom riadny rozdiel. najhorsie je ked jeden lubi a druhy ma len rad.lebo ten milujuci na to doplati.skor ci neskor ho/ju necha.a je rozdiel byt zamilovany a milovat.velmi velky.
jj to maš veru že pravdu
midnight_man
Guru
Guru

problem

Príspevok od používateľa midnight_man »

To to je fajne,,,ja chodim s babou ktora ma rada mna ale pritom lubi byvaleho,,lenze ten ju podviedoll,,,takze,,,,dobry zmatok,,,vo vsetkom je,,,,
JAJAIVA
Medium Expert
Medium Expert

Re: problem

Príspevok od používateľa JAJAIVA »

midnight_man napísal:To to je fajne,,,ja chodim s babou ktora ma rada mna ale pritom lubi byvaleho,,lenze ten ju podviedoll,,,takze,,,,dobry zmatok,,,vo vsetkom je,,,,
TAK TO NEMAS BOHVIE CO...NO, MOZNO RAZ AJ TEBA ZACNE LUBIT...HM..
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matus121 »

JAJAIVA napísal:TAK TO NEMAS BOHVIE CO...NO, MOZNO RAZ AJ TEBA ZACNE LUBIT...HM..
no ale tu ide aj o to, ze s nim chodi a ho nelubi ,,,trochu divne :?
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

no su dva pohlady na toto a kaddzy par by mal to vediet co k sebe citia , ci sa maju radi a spoznavaju sa ze ci ist do hlbsieho vzathu a tak . ale ty ktori sa do seba zamilovali a spolu chodia a tiez sa spoznavaju toto sa mi zda viac dospele ako ta prva moznost . neviem podla m na je to dost puberatcke bozkavat a vraviet niekomu nasilu milujem ta ked to tak vobec necitim :? na tuto otazku je vela odpovedi a su rozne takze :? malo by to tak byt ked spolu chodia tak sa lubia ci :? :?
kubko10
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa kubko10 »

Stoporko napísal:mat rad<lubit<milovat
urcite poznate Exuperyho vyrok: Milovat neznamena pozerat sa jeden na druheho, ale jednym smerom!

p.s. a treba si vzdy uvedomit o aky druh lasky ide (surodenecka, materska, priatelska, partnerska, Bozia) :wink:
ja to beriem nejak podobne a aj ked svojej babe povies ze ju mas rad (alebo naopak) tak to ma urcite vacsi (hlbsi) vyznam ako ked to povies kamoske :!: a myslim ked dvaja k sebe nieco citia a je to silne a vzajomne tak na slovach ci lubi ci nelubi nezalezi...tak pre priklad: poriesis naliaty v nejakom bare s nejakou pusou a rano ti napise ze ta chce a bla bla, zacnes s nou o den chodit a uz ju lubis??? to je hlupost
JAJAIVA
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa JAJAIVA »

MystiQ napísal:no ale tu ide aj o to, ze s nim chodi a ho nelubi ,,,trochu divne :?
trochu divne??...asi viac ako trochu...neviem si predstavit, ze s niekym chodim a nelubim ho....ale tak aj take vztahy su...ved aj mne sa stalo, ze ja som lubila a on len mal rad...co uz
midnight_man
Guru
Guru

JE to v p....

no jo to nemam a teraz som zistil ze ona sa chce asi k nemu vratit,,,pripadam asi ako posledny ch*j na tejto planete,,, :(
pinco
Darca
Darca

Re: JE to v p....

Príspevok od používateľa pinco »

midnight_man napísal:no jo to nemam a teraz som zistil ze ona sa chce asi k nemu vratit,,,pripadam asi ako posledny ch*j na tejto planete,,, :(
tak preco s nou chodis ked vies ze ma rada niekoho ineho :? uprimne ta vobec nechapem.
midnight_man
Guru
Guru

JJ

ja nechapem sam seba ja ju lubim preto asi
midnight_man
Guru
Guru

je to OK

Uz je to OK,,,,uz sa "mame radi" obaja,,,,,trebalo len cas,,,a uz nieje ziadne mat rad vs. lubit...uz je iba jedno,,,,,tAk vam ostatnym prajem GOOD luCK
pinco
Darca
Darca

Re: je to OK

Príspevok od používateľa pinco »

midnight_man napísal:Uz je to OK,,,,uz sa "mame radi" obaja,,,,,trebalo len cas,,,a uz nieje ziadne mat rad vs. lubit...uz je iba jedno,,,,,tAk vam ostatnym prajem GOOD luCK
a ako si to vyriesil? prezrad :)
midnight_man
Guru
Guru

WOOW

JA niajko..ona si to nechala prejst hlavou,,,,,a bolo
Riuška:-)
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Riuška:-) »

no ja si osobne myslim,ze"mam ta rad" mozete powedat aj tomu koho,lubite resp. milujete...predsa len veci ako lubim ta mylujem ta si hovoria decka uplne bezne a jednoducho pre mna to straca vyznam...keby mi chalan powedal ze ma maa raad,znamenalo by to pre mna asi viac ako ked mi povie ze ma miluje,resp. luubi...porovnala by som to asi takto....ked niekomu powies ze je kkt,uz to berie automaticky ....naopak ked mu powies ze je hlupák tak ho to osloví pretoze slovo hlupák sa nepoužíva tak casto,neviem ci to chapete ale jednoducho to vidim tak....
matus121
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matus121 »

Riuška:-) napísal:no ja si osobne myslim,ze"mam ta rad" mozete powedat aj tomu koho,lubite resp. milujete...predsa len veci ako lubim ta mylujem ta si hovoria decka uplne bezne a jednoducho pre mna to straca vyznam...keby mi chalan powedal ze ma maa raad,znamenalo by to pre mna asi viac ako ked mi povie ze ma miluje,resp. luubi...porovnala by som to asi takto....ked niekomu powies ze je kkt,uz to berie automaticky ....naopak ked mu powies ze je hlupák tak ho to osloví pretoze slovo hlupák sa nepoužíva tak casto,neviem ci to chapete ale jednoducho to vidim tak....
no mas jasne, ze chapem ... no nie vzdy to ta doticny osoba takto mysli, no ale je to dobre porovnanie, dik
Gabika91
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Gabika91 »

tak aj podla mna ked dvaja spolu chodia tak by sa mali mať rady ne??Lebo mať rad neni také ako lubiť
Napísať odpoveď