HipHop vs. Skateboarding
HipHop vs. Skateboarding
Posledným časom sa v kruhu skateboardistov stretávam s miešaním týchto dvoch štýlov. Chalanov jazdiacich na sk8och s rovnymi šiltami, FUBUnohavicami a empétrojkami z ktorých sa valí rap je čoraz viacej. Dokonca známe skateboardingove značky začali s predajom "raperskeho oblecenia". Čo si o tom myslite? Myslíte, že tieto dva štýly by sa mali miešať? Radíte sa k niektorému z tychto dvoch štýlov alebo obom?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
audiotrack
VIP
-
miki690
Medium Professional
Re: HipHop vs. Skateboarding
Ja ,skater, (nevem ako vy ostatny) to vidim tak ze skateri su rozdeleny tak na 3 skupiny :1. Hip-hopaci 2. nezavislaci 3. Punkeri. a osobne sa mi spojenie hip-hopu a skateboarbingu velmi nepaciFrikso napísal:Posledným časom sa v kruhu skateboardistov stretávam s miešaním týchto dvoch štýlov. Chalanov jazdiacich na sk8och s rovnymi šiltami, FUBUnohavicami a empétrojkami z ktorých sa valí rap je čoraz viacej. Dokonca známe skateboardingove značky začali s predajom "raperskeho oblecenia". Čo si o tom myslite? Myslíte, že tieto dva štýly by sa mali miešať? Radíte sa k niektorému z tychto dvoch štýlov alebo obom?
Ja to berem ako normalne. Preboha ved ak sa mu paci hh styl, tak preco nie. A podla mna to ide uplne k sebe. A to ze sk8 znacky vyrabaju hh veci. Blbost. Chceckni si stranky C1rca, Emerica, Osiris..Proste teraz sa preslo na akokeby inu modu. Neviem to presne opisat ale viem jedno
Make sk8 4 fun,
SK8 is gr8
peace.a respekt vsetkym skejtakom.
Make sk8 4 fun,
SK8 is gr8
peace.a respekt vsetkym skejtakom.
-
PACO8
Light Professional
ani ja v tom nemam moc prehlad keby sa vyjadria k tomu lahsie by sa posudzovalo ja hip-hop moc nemusim a sk8ing tiez ne ja radsej aggresiv inlineLord_3D napísal:no ale mohli by sa vyjedriť aj skateri a hip-hoperi, tažpo posudzovať to do čoho nevidim a nemam v tom prehľad...
Lord 3D: metal 4ever ako ty
Su len dve. Skateri a hiphoperi. A dost to medzi nimi vrie. S kamosom prevadzkujeme stranku o skateboardingu a odkedy som tam dal clanok o H-16 do jedneho navstevnika, tak su na mna nasraty vsetci skateri a klinec som trafil po hlavicke, ked som napisal do booku, ze hiphop nemusimmiki690 napísal:Ja ,skater, (nevem ako vy ostatny) to vidim tak ze skateri su rozdeleny tak na 3 skupiny :1. Hip-hopaci 2. nezavislaci 3. Punkeri. a osobne sa mi spojenie hip-hopu a skateboarbingu velmi nepaci
Bol by som rad, keby sa k teme vyjadrili hlavne skateri a hiphoperi a vsetci,co su v obraze. Dik
To ty?Ty mas stranku 4skaters.sk???kuuuurva to som nevedel. Tipecek chvalim...respekt. A povazujem hh za uplne normalnu vec pri sk8boardingu.Checkni videa z rozdnych znaciek. Ale naj asi co je tak Black Label.Tam mas hh mrte.no ale napr. Emerica=>cisty PUNK.Keby som robil sk8(nemam podmienky) tak urcte by som nepresedlal od hh. Milujem hh a aj sk8Frikso napísal:Su len dve. Skateri a hiphoperi. A dost to medzi nimi vrie. S kamosom prevadzkujeme stranku o skateboardingu a odkedy som tam dal clanok o H-16 do jedneho navstevnika, tak su na mna nasraty vsetci skateri a klinec som trafil po hlavicke, ked som napisal do booku, ze hiphop nemusim![]()
Bol by som rad, keby sa k teme vyjadrili hlavne skateri a hiphoperi a vsetci,co su v obraze. Dik
-
Explo!D
Darca
neviem si predstavit raperov s 2 kilovimi retazmi na skatetomPD napísal:H-H stylom zijem asi od 8 rocnika na zakladnej (momentalne som v 2. na vyske) a spojenie skateboarding a HIP-HOP sa mi pozdava. Myslim ze to k sebe patri. Ale ako rovne siltovky a tazke drahe retaze to ja nemusim. dobra pohodova hudbicka + fajn ludia + skate je super
-
miki690
Medium Professional
Akoze ja poznam vela skaterov punkerov... a u nas je to tak ze sme tam viac menej takto rozdeleny a ked si to takto premietam tak punkerov je viac ... aj ked skater hiphopa je pomerne casty zjavFrikso napísal:Su len dve. Skateri a hiphoperi....
Nesom sice hiphoper, ale skater som ... teda ak to bola narazka na mnaFrikso napísal: Bol by som rad, keby sa k teme vyjadrili hlavne skateri a hiphoperi a vsetci,co su v obraze. Dik
Hmm si skater ? lebo ja si ich viem zivo predstavit ... zopar kamosov presne takto funguju ... ale tie retaze davaju pre istzotu pri jazdeni dolu ... teda ked davaju triky , inac ked sa vezu po meste tak v "plnej parade".Explo!D napísal:neviem si predstavit raperov s 2 kilovimi retazmi na skate