HipHop vs. Skateboarding

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Frikso
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

HipHop vs. Skateboarding

Príspevok od používateľa Frikso »

Posledným časom sa v kruhu skateboardistov stretávam s miešaním týchto dvoch štýlov. Chalanov jazdiacich na sk8och s rovnymi šiltami, FUBUnohavicami a empétrojkami z ktorých sa valí rap je čoraz viacej. Dokonca známe skateboardingove značky začali s predajom "raperskeho oblecenia". Čo si o tom myslite? Myslíte, že tieto dva štýly by sa mali miešať? Radíte sa k niektorému z tychto dvoch štýlov alebo obom?
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

myslím že bolo len otázkou času kedy sa to začne miešať. Mne to dokopy ide. Ale ako štýl sa mi to nepáči.
Frikso
Darca
Darca

Každy štýl ma blízko k nejakému športu. Že by sa chalanom raperom nechcelo už hádzať na koš :?:
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Frikso napísal:Každy štýl ma blízko k nejakému športu. Že by sa chalanom raperom nechcelo už hádzať na koš :?:
keď majú gate spustené pod kolená a na krku 2 kilá reťazí, tak nemajú dobrý výskok. A cez šilt nevidia kôš :D
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Osobne sa mi tiez pozdava skating a hip-hop. Len tak dalej a cim viac dobrej muziky skaterom. :)
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

kym nezacne k SNB patrit rovna siltovka preco nie... ale imo su celkovo boards prepletene s h-h stylom...
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

mne to neako pasuje dokopy, ale podľa mňa sa ku skaterom hodi aj PUNK ale aj RAP

PS: I listen only METAL, METAL, METAL :twisted:
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

podla mna tiez hip-hop a skeiting tiez celkom pasuje k sebe
to Lodr 3D: si moj clovek aj ja pocuvam metal
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

PACO8 napísal:podla mna tiez hip-hop a skeiting tiez celkom pasuje k sebe
to Lodr 3D: si moj clovek aj ja pocuvam metal
no ale mohli by sa vyjedriť aj skateri a hip-hoperi, tažpo posudzovať to do čoho nevidim a nemam v tom prehľad...

paco8: metal 4ever :D
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: HipHop vs. Skateboarding

Príspevok od používateľa miki690 »

Frikso napísal:Posledným časom sa v kruhu skateboardistov stretávam s miešaním týchto dvoch štýlov. Chalanov jazdiacich na sk8och s rovnymi šiltami, FUBUnohavicami a empétrojkami z ktorých sa valí rap je čoraz viacej. Dokonca známe skateboardingove značky začali s predajom "raperskeho oblecenia". Čo si o tom myslite? Myslíte, že tieto dva štýly by sa mali miešať? Radíte sa k niektorému z tychto dvoch štýlov alebo obom?
Ja ,skater, (nevem ako vy ostatny) to vidim tak ze skateri su rozdeleny tak na 3 skupiny :1. Hip-hopaci 2. nezavislaci 3. Punkeri. a osobne sa mi spojenie hip-hopu a skateboarbingu velmi nepaci
atrey
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa atrey »

Ja to berem ako normalne. Preboha ved ak sa mu paci hh styl, tak preco nie. A podla mna to ide uplne k sebe. A to ze sk8 znacky vyrabaju hh veci. Blbost. Chceckni si stranky C1rca, Emerica, Osiris..Proste teraz sa preslo na akokeby inu modu. Neviem to presne opisat ale viem jedno
Make sk8 4 fun,
SK8 is gr8

peace.a respekt vsetkym skejtakom.
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

Lord_3D napísal:no ale mohli by sa vyjedriť aj skateri a hip-hoperi, tažpo posudzovať to do čoho nevidim a nemam v tom prehľad...
ani ja v tom nemam moc prehlad keby sa vyjadria k tomu lahsie by sa posudzovalo ja hip-hop moc nemusim a sk8ing tiez ne ja radsej aggresiv inline
Lord 3D: metal 4ever ako ty
Frikso
Darca
Darca

miki690 napísal:Ja ,skater, (nevem ako vy ostatny) to vidim tak ze skateri su rozdeleny tak na 3 skupiny :1. Hip-hopaci 2. nezavislaci 3. Punkeri. a osobne sa mi spojenie hip-hopu a skateboarbingu velmi nepaci
Su len dve. Skateri a hiphoperi. A dost to medzi nimi vrie. S kamosom prevadzkujeme stranku o skateboardingu a odkedy som tam dal clanok o H-16 do jedneho navstevnika, tak su na mna nasraty vsetci skateri a klinec som trafil po hlavicke, ked som napisal do booku, ze hiphop nemusim :lol:
Bol by som rad, keby sa k teme vyjadrili hlavne skateri a hiphoperi a vsetci,co su v obraze. Dik :idea:
atrey
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa atrey »

Frikso napísal:Su len dve. Skateri a hiphoperi. A dost to medzi nimi vrie. S kamosom prevadzkujeme stranku o skateboardingu a odkedy som tam dal clanok o H-16 do jedneho navstevnika, tak su na mna nasraty vsetci skateri a klinec som trafil po hlavicke, ked som napisal do booku, ze hiphop nemusim :lol:
Bol by som rad, keby sa k teme vyjadrili hlavne skateri a hiphoperi a vsetci,co su v obraze. Dik :idea:
To ty?Ty mas stranku 4skaters.sk???kuuuurva to som nevedel. Tipecek chvalim...respekt. A povazujem hh za uplne normalnu vec pri sk8boardingu.Checkni videa z rozdnych znaciek. Ale naj asi co je tak Black Label.Tam mas hh mrte.no ale napr. Emerica=>cisty PUNK.Keby som robil sk8(nemam podmienky) tak urcte by som nepresedlal od hh. Milujem hh a aj sk8
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

ja v podstate nemam nic proti, ale ku skatebordingu by sa mi skvor hodila niaka rychla rokova hudba
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

H-H stylom zijem asi od 8 rocnika na zakladnej (momentalne som v 2. na vyske) a spojenie skateboarding a HIP-HOP sa mi pozdava. Myslim ze to k sebe patri. Ale ako rovne siltovky a tazke drahe retaze to ja nemusim. dobra pohodova hudbicka + fajn ludia + skate je super 8)
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

tomPD napísal:H-H stylom zijem asi od 8 rocnika na zakladnej (momentalne som v 2. na vyske) a spojenie skateboarding a HIP-HOP sa mi pozdava. Myslim ze to k sebe patri. Ale ako rovne siltovky a tazke drahe retaze to ja nemusim. dobra pohodova hudbicka + fajn ludia + skate je super 8)
neviem si predstavit raperov s 2 kilovimi retazmi na skate :-)
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

Frikso napísal:Su len dve. Skateri a hiphoperi....
Akoze ja poznam vela skaterov punkerov... a u nas je to tak ze sme tam viac menej takto rozdeleny a ked si to takto premietam tak punkerov je viac ... aj ked skater hiphopa je pomerne casty zjav :wink:
Frikso napísal: Bol by som rad, keby sa k teme vyjadrili hlavne skateri a hiphoperi a vsetci,co su v obraze. Dik :idea:
Nesom sice hiphoper, ale skater som ... teda ak to bola narazka na mna :roll:
Explo!D napísal:neviem si predstavit raperov s 2 kilovimi retazmi na skate :-)
Hmm si skater ? lebo ja si ich viem zivo predstavit ... zopar kamosov presne takto funguju ... ale tie retaze davaju pre istzotu pri jazdeni dolu ... teda ked davaju triky , inac ked sa vezu po meste tak v "plnej parade".
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

no ide to k sebe urcite.. ale vacsinou co poznam "kinder skaterov" tak ty pocuvaju metal.. ziadne dobre boty, ziadne gate nisht..
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

heh myslis ze ket je niekto skejter ze musi byt automaticky hophoper? a musi mat nevim ake gaace s rozkrokom po kolena a s nevimakymi lodami na nohach? ide o to co dokaze na skejte o nic ine... tak mi tu nehovor o kinderskateroch :!:
Napísať odpoveď