Zaslúžia si trest, je to choré...
"Maďari za Dunaj, Slovensko bez parazitov"
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
ja som v prispevku nikoho neobvinil, ale ked uz chces o tom tak mi vysvetli napis:"Maďari za Dunaj"-mozno si to nakoniec napisala aj sama, vsak?hezo napísal:ty si si len jaky isty ze to boli slovaci, nezastavam si ani jednu stranu ale je to ako s vrazdou D. Tupého, všetci kričali boli to skíni a doteraz nemajú páchateľa a nedávno sa objavil článok, že to boli možno mafiáni, že si nacvičovali útok z blízka. Dokonca sa kôli tomu organizoval pochod proti neonacistom. To je na hlavu postavené...
Nie som nacista, nie som rasista, som národovec v rozumnej miere.
a myslim, ze pochody proti neonacistom nie su na hlavu postavene, dokonca si myslim, ze su normalne...asi som divny ja
-
misokgb
King
Dobre povedal, co povedal ten mister co riadi teraz fizlaren, vypatrat kto to bol, tvrde tresty a v bud. toto sa nebdue tolerovat, i ked dost pochybujem o tom, ze tych dvoch kktkov uz dostanu, uz asi nie. No je to smola, ze trpela baba co isla do skoly... Nadavky na Madarov a pod. beriem len humorom
Takze ziadne nacionalisticke sklony... Ale mozno za to moze trocha aj Slota, furt len pi*uje do Madarov, ti potom vselijake transparenty drbu so sebou na futbal a potom no cudujme sa, tu su nasledku imho... 
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
mno prave som videl identikit pachatelov... sice vyzeraju ako nepodareny festerovci, ale je jasne, ze su to nackovia.
a btw. uz len cakam kedy niekto napise, ze tupeho zabil niekto z Ludia proti rasizmu... no a co, ze bol kvoli nemu pochod? co teraz! je jeho vrazda menej bolestna pre jeho rodinu ak ho nezabil skin?
a btw. uz len cakam kedy niekto napise, ze tupeho zabil niekto z Ludia proti rasizmu... no a co, ze bol kvoli nemu pochod? co teraz! je jeho vrazda menej bolestna pre jeho rodinu ak ho nezabil skin?
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
zaloz si stranu Dolneho Kubina, mozno ta ludia budu volit, presadis nieco pre DK..
neviem ci si uz niekedy pocul nieco o demokracii
ako sa asi citia iri, ked im pracu beru slovaci, poliaci-a to je dokonca neporovnavatelne-pretoze ti madari o ktorych pises su obcania SR..
co tak trosku tolerancie? ja mam mozno tiez spissky prizvuk, sem-tam pouzijem narecie-ale ked je treba dohovorim sa aj s finom(niekedy skor ako so slovakom)co by si robil keby tvoju sestru zbili v madarsku za to, ze s niekym telefonovala po slovensky?
edit-nech sa paci-pozrite si debilov..
prvy
druhy
neviem ci si uz niekedy pocul nieco o demokracii
ako sa asi citia iri, ked im pracu beru slovaci, poliaci-a to je dokonca neporovnavatelne-pretoze ti madari o ktorych pises su obcania SR..
co tak trosku tolerancie? ja mam mozno tiez spissky prizvuk, sem-tam pouzijem narecie-ale ked je treba dohovorim sa aj s finom(niekedy skor ako so slovakom)co by si robil keby tvoju sestru zbili v madarsku za to, ze s niekym telefonovala po slovensky?
edit-nech sa paci-pozrite si debilov..
prvy
druhy
-
ledenaster
Medium Professional
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
-
ledenaster
Medium Professional
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
-
ledenaster
Medium Professional
zase 13-ročné decko čo nevie čo napísat k teme. (trochu my pripomína mna za mladaledenaster napísal:hhh..... Nije to ia len thak ale njektori bi sy to tak urchite pliali
2topic:Ano odsudzujem tento utok ale presne ako to tu už dakto napísal s akou istotou tvrdia že to sú slovesnký nacionalisti? Čo ked sú to madarský nacionalisti a robia to iba preto aby rozpútavali takúto nenávist? Fakt by som si prial aby tích magorou chytili a pozatvarili či už su to madari alebo slovaci.
-
ledenaster
Medium Professional
-
Juri1990
Medium Star
V časoch pomadarčovania bola večšina madarov proti slovákomm, a dnes je zopár rasistov proti madarom. Nedá sa to síce velmi porovnávať keďže to sú dve rozdielne doby, ale dá sa to porovnať s tím kéď francúzi potrestali nemcov a potom sa nemci zato odplatili keď dobili francúzko. Na druchú stanu keď turci odišli z našeho územia, maďarov ostalo asi tolko ako keď prišli na územie za dunajom, začali pomaďarčovať slovákov a teraz prakticky nie je v madarsku žiaden čisto maďarský občan. Nechcem odsudzovať žiadnu stranu. Madari útočili na Slováko, časi sa zmenili, ale niektorí slováci sa zato odplácajú v novej dobe za čini v starej dobe.
-
mirak2
Hardcore addict
nemozem nejako otvorene vystupovat proti Madarov nakolko som sam zo stvrtiny Madar, ale osobne madarov s tym ich divnym jazykom fakt nemusim ..
ale tieto extremisticky rasisticke utoky ako kopat dievca do brucha len preto ze je Madarka je svinstvo najhorsieho stupna..takych "ludi" (?) kopnut par krat do hlavy bez akykolvek vycitiek svedomia..
ale tieto extremisticky rasisticke utoky ako kopat dievca do brucha len preto ze je Madarka je svinstvo najhorsieho stupna..takych "ludi" (?) kopnut par krat do hlavy bez akykolvek vycitiek svedomia..
Tak toto veru nechapem co si napisal , Dievca telefonuje madarsky , rozkopu ju a napisu na nu napisy , to si naozaj myslis , ze madarsky " nacionalisti" chodia na Slovensko rozputavat vojny ?MS FRANKY napísal:Ano odsudzujem tento utok ale presne ako to tu už dakto napísal s akou istotou tvrdia že to sú slovesnký nacionalisti? Čo ked sú to madarský nacionalisti a robia to iba preto aby rozpútavali takúto nenávist? .
Skor si myslim , ze jedine pre toho ozrana sprosteho sa tu cela situacia vyostruje.. On vytvara najvacsiu nenavist , a on bude dovodom ak sa to tu cele zvrhne a budeme sa bat vyjst na ulicu - je to kludne mozne , v blizkej buducnost
-
Stoporko
VIP
Juri1990 napísal:V časoch pomadarčovania bola večšina madarov proti slovákomm, a dnes je zopár rasistov proti madarom. Nedá sa to síce velmi porovnávať keďže to sú dve rozdielne doby, ale dá sa to porovnať s tím kéď francúzi potrestali nemcov a potom sa nemci zato odplatili keď dobili francúzko. Na druchú stanu keď turci odišli z našeho územia, maďarov ostalo asi tolko ako keď prišli na územie za dunajom, začali pomaďarčovať slovákov a teraz prakticky nie je v madarsku žiaden čisto maďarský občan. Nechcem odsudzovať žiadnu stranu. Madari útočili na Slováko, časi sa zmenili, ale niektorí slováci sa zato odplácajú v novej dobe za čini v starej dobe.