"Maďari za Dunaj, Slovensko bez parazitov"

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Je to otrasné a trestuhodné, 15roč. skiny si opäť niečo dokazujú...
Zaslúžia si trest, je to choré... :x
erytrocyt
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Toto čo urobili tomu dievčaťu je choré. Je maďarka- no a čo ? A zasa kvôli pár jedincom nemôžeme odsúdiť celý národ. Dúfam že ich chytia a dostanú trest.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

hezo napísal:ty si si len jaky isty ze to boli slovaci, nezastavam si ani jednu stranu ale je to ako s vrazdou D. Tupého, všetci kričali boli to skíni a doteraz nemajú páchateľa a nedávno sa objavil článok, že to boli možno mafiáni, že si nacvičovali útok z blízka. Dokonca sa kôli tomu organizoval pochod proti neonacistom. To je na hlavu postavené...
Nie som nacista, nie som rasista, som národovec v rozumnej miere.
ja som v prispevku nikoho neobvinil, ale ked uz chces o tom tak mi vysvetli napis:"Maďari za Dunaj"-mozno si to nakoniec napisala aj sama, vsak?
a myslim, ze pochody proti neonacistom nie su na hlavu postavene, dokonca si myslim, ze su normalne...asi som divny ja :wink:
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

Dobre povedal, co povedal ten mister co riadi teraz fizlaren, vypatrat kto to bol, tvrde tresty a v bud. toto sa nebdue tolerovat, i ked dost pochybujem o tom, ze tych dvoch kktkov uz dostanu, uz asi nie. No je to smola, ze trpela baba co isla do skoly... Nadavky na Madarov a pod. beriem len humorom :twisted: Takze ziadne nacionalisticke sklony... Ale mozno za to moze trocha aj Slota, furt len pi*uje do Madarov, ti potom vselijake transparenty drbu so sebou na futbal a potom no cudujme sa, tu su nasledku imho... :roll:
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

ze som to napisa. pochody proti neonacistom su ok, ale ide o ten co bol za tupeho a za akych okolnosti vznikol
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

mno prave som videl identikit pachatelov... sice vyzeraju ako nepodareny festerovci, ale je jasne, ze su to nackovia.
a btw. uz len cakam kedy niekto napise, ze tupeho zabil niekto z Ludia proti rasizmu... no a co, ze bol kvoli nemu pochod? co teraz! je jeho vrazda menej bolestna pre jeho rodinu ak ho nezabil skin?
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

:? tazko povedat !! tychto tem je to strastne vela a vo viacerych som sa vyjdaril ze nie som potlacas ras narodov ale vadi mi ked madari nerespektuju slovakov , roztahuju sa robia si co chcu a zakladaju tu svoje spolky strany a vyzera to tak ako keby aj nove uzemie Madarska .... cize ked si tu chcu zit nech sa naucia po slovensky hovorit pisat citat pocitat !!! to su moje poziadavky a rozhodnut sa bud budem byvat na slovensku alebo v madarsku alebo to budem miesat a miesat a potom si bude volit smk aby vyhovela mensine .. ale kua su mensina ale mne to tak pripada niekedy ako keby boli vacsina tolko starostlivosti dostavaju od SMK :x
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

zaloz si stranu Dolneho Kubina, mozno ta ludia budu volit, presadis nieco pre DK..
neviem ci si uz niekedy pocul nieco o demokracii :wink:
ako sa asi citia iri, ked im pracu beru slovaci, poliaci-a to je dokonca neporovnavatelne-pretoze ti madari o ktorych pises su obcania SR..
co tak trosku tolerancie? ja mam mozno tiez spissky prizvuk, sem-tam pouzijem narecie-ale ked je treba dohovorim sa aj s finom(niekedy skor ako so slovakom)co by si robil keby tvoju sestru zbili v madarsku za to, ze s niekym telefonovala po slovensky?

edit-nech sa paci-pozrite si debilov..
prvy
druhy
ledenaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa ledenaster »

ZOZBIERAJTE EXTREMISTOV A NA CELE SO SLOTOM POJDEME TANKAMI NA BUDAPEST
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

trapny pokus o vtip? :!: :?:
ledenaster
Medium Professional
Medium Professional

hhh..... Nije to ia len thak ale njektori bi sy to tak urchite pliali :)
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

ja by som si prial, aby si si radsej nastudoval slovensku gramatiku ako pisat taketo dristy!
ledenaster
Medium Professional
Medium Professional

miki24686 napísal:ja by som si prial, aby si si radsej nastudoval slovensku gramatiku ako pisat taketo dristy!
djakujem :D
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Myslim, ze policia sa k problemu postavila dobre, len uvidime, ze ci to neostane iba pri slovach. Niekto s malym mozgom "bojuje proti madarom" a kazi nase vztahy s madarskom. Ako vravel mastermind, neda sa to tolerovat! :!:
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

ledenaster napísal:hhh..... Nije to ia len thak ale njektori bi sy to tak urchite pliali :)
zase 13-ročné decko čo nevie čo napísat k teme. (trochu my pripomína mna za mlada :) ale ja som si to odsedel).
2topic:Ano odsudzujem tento utok ale presne ako to tu už dakto napísal s akou istotou tvrdia že to sú slovesnký nacionalisti? Čo ked sú to madarský nacionalisti a robia to iba preto aby rozpútavali takúto nenávist? Fakt by som si prial aby tích magorou chytili a pozatvarili či už su to madari alebo slovaci.
ledenaster
Medium Professional
Medium Professional

Zaujimave ze nasi "zbalili " extremistickych Slovakov ale Madari pokojne nechali na stadione a dokonca aj na oficialnych strankach tie hanlive hesla proti Slovakom :roll:
Juri1990
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Juri1990 »

V časoch pomadarčovania bola večšina madarov proti slovákomm, a dnes je zopár rasistov proti madarom. Nedá sa to síce velmi porovnávať keďže to sú dve rozdielne doby, ale dá sa to porovnať s tím kéď francúzi potrestali nemcov a potom sa nemci zato odplatili keď dobili francúzko. Na druchú stanu keď turci odišli z našeho územia, maďarov ostalo asi tolko ako keď prišli na územie za dunajom, začali pomaďarčovať slovákov a teraz prakticky nie je v madarsku žiaden čisto maďarský občan. Nechcem odsudzovať žiadnu stranu. Madari útočili na Slováko, časi sa zmenili, ale niektorí slováci sa zato odplácajú v novej dobe za čini v starej dobe.
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

nemozem nejako otvorene vystupovat proti Madarov nakolko som sam zo stvrtiny Madar, ale osobne madarov s tym ich divnym jazykom fakt nemusim ..
ale tieto extremisticky rasisticke utoky ako kopat dievca do brucha len preto ze je Madarka je svinstvo najhorsieho stupna..takych "ludi" (?) kopnut par krat do hlavy bez akykolvek vycitiek svedomia..
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

MS FRANKY napísal:Ano odsudzujem tento utok ale presne ako to tu už dakto napísal s akou istotou tvrdia že to sú slovesnký nacionalisti? Čo ked sú to madarský nacionalisti a robia to iba preto aby rozpútavali takúto nenávist? .
Tak toto veru nechapem co si napisal , Dievca telefonuje madarsky , rozkopu ju a napisu na nu napisy , to si naozaj myslis , ze madarsky " nacionalisti" chodia na Slovensko rozputavat vojny ?
Skor si myslim , ze jedine pre toho ozrana sprosteho sa tu cela situacia vyostruje.. On vytvara najvacsiu nenavist , a on bude dovodom ak sa to tu cele zvrhne a budeme sa bat vyjst na ulicu - je to kludne mozne , v blizkej buducnost
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

Juri1990 napísal:V časoch pomadarčovania bola večšina madarov proti slovákomm, a dnes je zopár rasistov proti madarom. Nedá sa to síce velmi porovnávať keďže to sú dve rozdielne doby, ale dá sa to porovnať s tím kéď francúzi potrestali nemcov a potom sa nemci zato odplatili keď dobili francúzko. Na druchú stanu keď turci odišli z našeho územia, maďarov ostalo asi tolko ako keď prišli na územie za dunajom, začali pomaďarčovať slovákov a teraz prakticky nie je v madarsku žiaden čisto maďarský občan. Nechcem odsudzovať žiadnu stranu. Madari útočili na Slováko, časi sa zmenili, ale niektorí slováci sa zato odplácajú v novej dobe za čini v starej dobe.
:aasmile1: velmi dobry postreh. Mali nad nami dlhe obdobie nadvlady a teraz im to chce par ludi vratit. Myslim si, ze v tejto kauze su dve roviny: vratme Madarom to co nam robili pocas Rakusko-Uhorska a rovina postavenia Madarskej mensiny v nasej republike (vysvedcenia v madarcine...)
Napísať odpoveď