14 rocne
-
mastermind
VIP
-
fikus-kukis
Guru wannabe
14 rokov:
- nemá občiansky preukaz
- no sex (vzhľadom na ústavu)
- žijú vo vlastnom svete medzi kamarátkami a ešte riadne nevnímajú realitu
- skúšajú chodiť "žiť" do mesta na diskotéky
- s tým súvisiace pokusy s alkoholom & cigaretami
- spolieha sa na kamarátky, záleži jej na vlastnej reputácií u nich
- posledné štyri body záležia na rozumovej vyspelosti a dievčenskom kolektíve, v ktorom sa mladá dáma pohybuje
- nemá občiansky preukaz
- posledné štyri body záležia na rozumovej vyspelosti a dievčenskom kolektíve, v ktorom sa mladá dáma pohybuje
no ale toto plati u vetsiny musis uznatfikus-kukis napísal:14 rokov:
- nemá občiansky preukaz
-
Mistr.Bombastik...1x
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
aruN
Professional
toto je cista pravda nic viac nic menejfikus-kukis napísal:14 rokov:
- nemá občiansky preukaz
bodaj by vam to vysloShepDog napísal:hmm dobra tema ja tiez chodim s 14skou a mam 18 .. ale ako sa vravy laska si najde cestu ... zatial nam to klape sice je to take vselijake ale pohodaa nemyslim si ze je decko ona sa sprava tak inac keby som ju mal porovnat k sesterke co je rovnak stara tak by som jej vravel pani
...
-
Grosay
Star
Ja ked som spoznal moju priatelku, tak mala 15. Ale clovek by jej tipoval viac... Psychicky proste medzi 15ky nezapadala. A poviem vam, take dievca som este predtym nestretol. Uplne perfektne sme si rozumeli a plati to dodnes... teda az na zopar drobnosti
Keby mala 14, tak by ma ale ten vek nepustil. Uz aj nad tou 15kou som rozmyslal, ci by sa to dalo. Chodi na strednu a vela ludi si mysli, ze na vysoku.
-
Dr. Pepper
Light Expert
-
Grosay
Star
Vek nie je az taka prekazka. U mna je to 6 rocny rozdiel a klape nam to super. Sice sme mali nedavno krizu, ale vratilo sa to do normalnych kolaji.Dr. Pepper napísal:kokos, kamos 21 chodi s jednou babou asi 2 roky a ta baba mala teraz 16.. a klape im to az moc dobre, vsetci sa cudujeme. hehe
no a co aj ja som mal doterz 15 rocnu zabku a mam 21 teraz mam 16 rocnu xi a am l som skusenosti aj s 28 - 30 rocnou xiiDr. Pepper napísal:kokos, kamos 21 chodi s jednou babou asi 2 roky a ta baba mala teraz 16.. a klape im to az moc dobre, vsetci sa cudujeme. hehe
nevidiem v tom problem ved zijes iba raz tak si treba uzivat a ked sme pritom tak kto pozera na vek vek je v dnesnej dobe druhorady proste tked ti je s tou osobou dobre tak nech ma mkolko chce rokov ci viac ci menej ...
a tak to je a nech tu nevravite ze ze je to malo alebo moc bo tak ci tak keby zavami pride daka 14 15 16 ako som tu videl baba je pekna ma dobre spravanie a vy nemate nikoho tak by ste sa chytili sance a nevravte nie bo je to totalna blbost ...
-
mastermind
VIP
a just vravime. neverim ze na svete existuje nejake 14 rocne dievcatko s ktorou by som chcel koexistovat aj nejak blizsie. Po fyzickej stranke ta uspokoji vsetko co ma dieru ale po tej intelektualnej nie. a tieto dve veci su u mna velmi silno previazane.pepo napísal:a tak to je a nech tu nevravite ze ze je to malo alebo moc bo tak ci tak keby zavami pride daka 14 15 16 ako som tu videl baba je pekna ma dobre spravanie a vy nemate nikoho tak by ste sa chytili sance a nevravte nie bo je to totalna blbost ...
s kym si tykas? S nou? Skor by ti mala hovorit ujoShepDog napísal:co by si chcel takeho pocut ?napis a ja ti poviem
.... ono nam to klape super s jej rodicmi si paradne rozumiem si tykame takze tak...
vacsina z tych, co sa smeju ani babu nemali a zavidia ti. Poznam takych, ale z toho si netreba robit tazku hlavu, skor si sa im mohol vysmiat ty.ShepDog napísal:tiez si myslim ... niektore maju niektore nie ... proste sme zapadli k sebe.. ona je stastna a moc ja som stastny este viac tak kde je problem, to si volakedy spoluziaci utahovali ale mal som ich na haku preco sa rozculovat nad tym oni ju nepoznaju tak nech nevravia aka je