14 rocne

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Pedrosino
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

neda sa predsa porovnat 18. so 14. rozumovo (niekedy fyzicky vsak to vidno ze skor uz dospievaju tie baby a to niekedy ma 14. vecsie prednosti ako 18 uffff...) alebo aj neviem proste ja by som si nezacal so 14. ani 15.
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

neskutocne nechutne. Ak si predstavim, ze by som pred dvomi rokmi mal mat nieco so 14 rocnou tak sa mi dviha zaludok. Nevedel by som so sebou existovat. Je to strasne a je to dosledok tejto doby. 14 rocnu by som nevedel brat inak ako sestru.
neviem najst slova ako vyjadrit svoje znechutenie
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

14 rokov:
- nemá občiansky preukaz
- no sex (vzhľadom na ústavu)
- žijú vo vlastnom svete medzi kamarátkami a ešte riadne nevnímajú realitu
- skúšajú chodiť "žiť" do mesta na diskotéky
- s tým súvisiace pokusy s alkoholom & cigaretami
- spolieha sa na kamarátky, záleži jej na vlastnej reputácií u nich

- posledné štyri body záležia na rozumovej vyspelosti a dievčenskom kolektíve, v ktorom sa mladá dáma pohybuje
Model
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Model »

fikus-kukis napísal:14 rokov:
- nemá občiansky preukaz

- posledné štyri body záležia na rozumovej vyspelosti a dievčenskom kolektíve, v ktorom sa mladá dáma pohybuje
no ale toto plati u vetsiny musis uznat :wink:
Mistr.Bombastik...1x
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mistr.Bombastik...1x »

s14n napísal:Ale ma len si ho nepochopil drzim palce ved vies naco.
Jasne s14n viem načo tak vďaka dúfam že to spravím.
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

fikus-kukis napísal:14 rokov:
- nemá občiansky preukaz

toto je cista pravda nic viac nic menej
Ovecka
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Ovecka »

hmm dobra tema ja tiez chodim s 14skou a mam 18 .. ale ako sa vravy laska si najde cestu ... zatial nam to klape sice je to take vselijake ale pohoda :) a nemyslim si ze je decko ona sa sprava tak inac keby som ju mal porovnat k sesterke co je rovnak stara tak by som jej vravel pani :D ...
Model
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Model »

ShepDog napísal:hmm dobra tema ja tiez chodim s 14skou a mam 18 .. ale ako sa vravy laska si najde cestu ... zatial nam to klape sice je to take vselijake ale pohoda :) a nemyslim si ze je decko ona sa sprava tak inac keby som ju mal porovnat k sesterke co je rovnak stara tak by som jej vravel pani :D ...
bodaj by vam to vyslo :wink: a vydrzalo dlho dlho dlho ....a ake je to vseliake napis konkretne veci :oops:
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

Ja ked som spoznal moju priatelku, tak mala 15. Ale clovek by jej tipoval viac... Psychicky proste medzi 15ky nezapadala. A poviem vam, take dievca som este predtym nestretol. Uplne perfektne sme si rozumeli a plati to dodnes... teda az na zopar drobnosti :D Keby mala 14, tak by ma ale ten vek nepustil. Uz aj nad tou 15kou som rozmyslal, ci by sa to dalo. Chodi na strednu a vela ludi si mysli, ze na vysoku.
cubix
Star
Star

Príspevok od používateľa cubix »

14/15/16/17 - nevidim v tom rozdiel... ono by bolo najpoucnejsie mat vztah so starsou osobou - lenze vo vacsine pripadov chcu mladsie zeny starsich muzov a nie naopak (jedine mozno zeny po 30-40ke :) )
Dr. Pepper
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Dr. Pepper »

kokos, kamos 21 chodi s jednou babou asi 2 roky a ta baba mala teraz 16.. a klape im to az moc dobre, vsetci sa cudujeme. hehe
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

Dr. Pepper napísal:kokos, kamos 21 chodi s jednou babou asi 2 roky a ta baba mala teraz 16.. a klape im to az moc dobre, vsetci sa cudujeme. hehe
Vek nie je az taka prekazka. U mna je to 6 rocny rozdiel a klape nam to super. Sice sme mali nedavno krizu, ale vratilo sa to do normalnych kolaji. :oops: len tu sa jedna o to, ze drviva vacsina 14 rocnych bab je psychicky totalne nevyspela. Takze najst nejaku "vyspelu", s ktorou by sa oplatilo chodit, je malo pravdepodobne. A este je tu vekova hranica dana zakonom...
pepo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa pepo »

Dr. Pepper napísal:kokos, kamos 21 chodi s jednou babou asi 2 roky a ta baba mala teraz 16.. a klape im to az moc dobre, vsetci sa cudujeme. hehe
no a co aj ja som mal doterz 15 rocnu zabku a mam 21 teraz mam 16 rocnu xi a am l som skusenosti aj s 28 - 30 rocnou xii
nevidiem v tom problem ved zijes iba raz tak si treba uzivat a ked sme pritom tak kto pozera na vek vek je v dnesnej dobe druhorady proste tked ti je s tou osobou dobre tak nech ma mkolko chce rokov ci viac ci menej ...
a tak to je a nech tu nevravite ze ze je to malo alebo moc bo tak ci tak keby zavami pride daka 14 15 16 ako som tu videl baba je pekna ma dobre spravanie a vy nemate nikoho tak by ste sa chytili sance a nevravte nie bo je to totalna blbost ...
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

pepo napísal:a tak to je a nech tu nevravite ze ze je to malo alebo moc bo tak ci tak keby zavami pride daka 14 15 16 ako som tu videl baba je pekna ma dobre spravanie a vy nemate nikoho tak by ste sa chytili sance a nevravte nie bo je to totalna blbost ...
a just vravime. neverim ze na svete existuje nejake 14 rocne dievcatko s ktorou by som chcel koexistovat aj nejak blizsie. Po fyzickej stranke ta uspokoji vsetko co ma dieru ale po tej intelektualnej nie. a tieto dve veci su u mna velmi silno previazane.
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

14 rocna nebude mat nikdy rozum uz len 16 rocnej - NIKDY
telo mozno hej :D ale je blba tak pubertacky myslim
Ovecka
Darca
Darca

Model napísal:bodaj by vam to vyslo :wink: a vydrzalo dlho dlho dlho ....a ake je to vseliake napis konkretne veci :oops:
co by si chcel takeho pocut ? :) napis a ja ti poviem :D .... ono nam to klape super s jej rodicmi si paradne rozumiem si tykame takze tak...
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

ShepDog napísal:co by si chcel takeho pocut ? :) napis a ja ti poviem :D .... ono nam to klape super s jej rodicmi si paradne rozumiem si tykame takze tak...
s kym si tykas? S nou? Skor by ti mala hovorit ujo :D ... ale ne srandu si robim, nech vam to vydrzi a kasli na ostatnych, ked si myslia ze 14 rocne nemaju rozum, tak je to ich problem.
Ovecka
Darca
Darca

tiez si myslim ... niektore maju niektore nie ... proste sme zapadli k sebe.. ona je stastna a moc ja som stastny este viac tak kde je problem, to si volakedy spoluziaci utahovali ale mal som ich na haku preco sa rozculovat nad tym oni ju nepoznaju tak nech nevravia aka je
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

ShepDog napísal:tiez si myslim ... niektore maju niektore nie ... proste sme zapadli k sebe.. ona je stastna a moc ja som stastny este viac tak kde je problem, to si volakedy spoluziaci utahovali ale mal som ich na haku preco sa rozculovat nad tym oni ju nepoznaju tak nech nevravia aka je
vacsina z tych, co sa smeju ani babu nemali a zavidia ti. Poznam takych, ale z toho si netreba robit tazku hlavu, skor si sa im mohol vysmiat ty.
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fuCKYou »

uff poznam jednu 14 rocnu a ako keby mala 20 (ne, ze by tak vyzerala) a zase poznam 19 rocnu ktora sa sprava ako 19 rocna ale ma obcas "svoje dni"
Napísať odpoveď