Slobodomurari, Illuminati + New World Order

Diskusie na politické témy...
Tomasito
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Slobodomurari, Illuminati + New World Order

Príspevok od používateľa Tomasito »

Kedze v inej teme bola vznesena poziadavka na charakteristiky v suvislosti s tymito spolocenstvami, zakladam toto temu...

Slobodomurári,
Illumináti,
Illumináti +,
New World Order

// Ide o zaujimave temy... ci aj na diskusiu ukaze cas : )
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Tomasito
VIP
VIP

Aryan Angel napísal:no ja tiez pridam len link.. :) http://freddiee.blog.sk/detail-slobodom ... nami-.html
Fajn clanok (nie vsak blog- pomerne davno som ho cital inde). Dovolim si upresnit jednu "malickost", na kt. sa casto pozabuda, a to, ze "M.R. Stefanik svojho casu vstupil do slobodomurarskej loze nie preto, aby jej sluzil, ale aby vedel, comu sluzi a co ma "za lubom". Totiz, v novembri 1918 prisiel Stefanik do Jekaterinburgu, kde vyhlasil, ze v CSR budu rozpustene vsetky tajne spolky... (prevazne slobodomurarske). Pritom slobodomurari nevahaju i posmrtne Stefanika zneuzivat na svoju propagandu chvaliac sa jeho clenstvom v ich lozi, to ostatne sa vsak uz malokto dozvie!" Viac v clanku ŠTEFÁNIK BEZ TABU (najma 5. cast).
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

to je driist.setci vedia ze USA a GB ovladaju zidia :wink:
Tomasito
VIP
VIP

pinacolada napísal:setci vedia ze USA a GB ovladaju zidia :wink:
lol, fuckt vtipne. V com sa to vylucuje? :)

B´nai B´rith,....................... + rydzo zidovske klany Rockefellerovcov a najma Rotschildovcov (btw. najvyssi stupen zasvatenia medzinarodneho radu Slobodomurarstva + klan, ktori o.i. huzevnato skupoval podu pre zidov na uzemiach dnesneho Izraela).

PS: Precitaj si aspon elementarne suvislosti...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

nevem.nenahnevaj sa ale nezda sa mi realne to o com vravite.znie to dost pritiahnute za vlasy.zeby USA GB ovladali zidovsky satanisti :? nevem.predlozte fakty z nejakych doveryhodnych zdrojov...
Tomasito
VIP
VIP

pinacolada napísal:nevem.nenahnevaj sa ale nezda sa mi realne to o com vravite.znie to dost pritiahnute za vlasy.zeby USA GB ovladali zidovsky satanisti :? nevem.predlozte fakty z nejakych doveryhodnych zdrojov...
lol, z celej tematiky si si vybral "zidovskych satanistov" a niekto ta tu ma teraz presviedcat o opaku? Naviac, na tuto tematiku sa uz napisalo mnoho uletenych konspiracii- mnohe z nich boli napisane ucelovo. Jedna sa o dost komplikovanu temu... o to viac, ze sa jedna o tajne spolocenstva. Je na kazdom z nas, comu a na zaklade coho budeme verit- bez studia a porovnavania relevatnych zdrojov to vsak nejde. Faktom je, ze slobodomurari- illuminati su tu, maju svoju medzinarodnu strukturu, ritualy okultizmu su v tychto spolocenstvach bezna vec,... ano, najvyssi stupen tvoria bankari zidovskeho klanu Rotschildovcov... a ich cielom urcite nie su humanitne ciele, na ktore verbuju slepe masy v najnizsich stupnoch popri vzbudzovani pocitu vynimocnosti, ale Novy svetovy poriadok (New World Order). Chces dokazy, citaj odkazy vyssie, mnohe veci ta mozno prijmu overit si infos z inych zdrojov- otvorit dalsie linky, knihy... ak budes pytat dokazy dalej, o ziadne dokazy ti v skutocnosti nejde. Ver comu chces.
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

„Trvá nezmenená negatívna mienka Cirkvi ohľadom slobodomurárskych spoločností, lebo ich princípy sú stále nezlučiteľné s učením Cirkvi, a preto zapísanie do nich je Cirkvou zakázané,“ uvádza sa v dokumente Kongregácie. Veriaci, ktorí tam vstúpili, „sú v stave ťažkého hriechu a nemôžu pristupovať k svätému prijímaniu“.
toľko k M.R.Štefánikovi, nakoľko snáď každému v tejto diskusii je známe, že jeho otec bol evanjelický farár a M.R.Š vyštudoval evanjelické lýceum v Blave a v Šoproni. takže k upísaniu sa k slobodomurárom nemohlo byť ani reči.
tomasito, ale označiť článok

Kód: Vybrať všetko

http://freddiee.blog.sk/detail-slobodomurari-a-iluminati...-su-stale-medzi-nami-.html
ako "fajn", no neviem :? . freddiee, tam má z môjho pohľadu niekoľko nezrovnalostí. po prečítaní článku som mal pocit, že on napísal scenár k filmu National treasure :lol:
Tomasito
VIP
VIP

Ako si to myslel s M.R. Stefanikom? To akoze podla teba M.R.S. nebol clenom slobodomurarskej loze?

K clanku...
1. freddiee ma s tym clankom spolocne akurat to, ze si ho na svoj blog skopiroval (vid. uplny zaver).
2. pri takom mnozstve infos je mozne, ze su tam nezrovnalosti- mozes na ne kedykolvek poukazat...

PS: Zeby si sa zase raz chystal malicherne bazirovat na detailoch, samozrejme na ukor podstaty? : )

// Ad. film National treasure: Pekny bullshit... priam idealny brak na zosmiesnovanie tejto tematiky.
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

1.
František Šteffek - astrológ
áno, všimol som si :wink:
2. v tomto bode súhlasím s tým čo si napísal ty pre pinacolada:
Je na kazdom z nas, comu a na zaklade coho budeme verit- bez studia a porovnavania relevatnych zdrojov to vsak nejde...Ver comu chces.
a k tým relevantným infos: uvidíme, ale podľa mňa podsúva inotaje a následne ich rieši, aj do takých sfér kde nie sú!!!
ad.PS: myslím, že nie.

no a k M.R.Štefánikovi. tu to musím uviesť na pravú mieru. v prvom rade bol mimoriadne inteligentným človekom. prešiel, ale neopustil nič čomu sa venoval. od viery, astrologie, vojenskej kariéry až po politiku. a ako vieme politika poznačí každého. či slobodomurársku lóžu zneužil na lepšie politické postavenie slovenska po r. 1918 sa už nedozvieme. ja ho považujem za charakterného človeka, ktorý by podľa mňa neopustil svoju vieru a učenie svojho otca.
Tomasito
VIP
VIP

krija napísal:2. ... a k tým relevantným infos: uvidíme, ale podľa mňa podsúva inotaje a následne ich rieši, aj do takých sfér kde nie sú!!!
ad.PS: myslím, že nie.

no a k M.R.Štefánikovi. tu to musím uviesť na pravú mieru. v prvom rade bol mimoriadne inteligentným človekom. prešiel, ale neopustil nič čomu sa venoval. od viery, astrologie, vojenskej kariéry až po politiku. a ako vieme politika poznačí každého. či slobodomurársku lóžu zneužil na lepšie politické postavenie slovenska po r. 1918 sa už nedozvieme. ja ho považujem za charakterného človeka, ktorý by podľa mňa neopustil svoju vieru a učenie svojho otca.
2. ... prilis vagne.

Pokial ide o M.R. Stefanika, este raz si precitaj moj prispevok vyssie pre AA. Uviedol som ho prave preto, ze mnohi poukazuju na jeho clenstvo v lozi, malokto vsak doda preco- ake mal v skutocnosti so slobodomurarskymi lozami po vzniku CSR zamery... "Pritom slobodomurari nevahaju i posmrtne Stefanika zneuzivat na svoju propagandu chvaliac sa jeho clenstvom v ich lozi, to ostatne sa vsak uz malokto dozvie!" Sam povazujem M.R. Stefanika za ak nie najvacsiu, tak jednu z najvacsich osobnosti nasho naroda.
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

2... možno
samozrejme, som ho čítal, dvakrát nemusím. prakticky išlo hneď o potvrdenie tvojich slov...no to upísanie som mal dať asi do úvodzoviek, ale snáď neva :wink:
abstraktt
Expert
Expert

Príspevok od používateľa abstraktt »

nemate niekto zoznam znamych slobodomurarov a podobnych individuii vo svete ?
bax
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bax »

abstraktt napísal:nemate niekto zoznam znamych slobodomurarov a podobnych individuii vo svete ?
slobodomurári sú tajná organizácia...oficiálne zoznamy nezoženieš nikde...môžme sa len domnievať kto je slobodomurár a kto nie...aj keď je pravda, že u niektorých ľudí je viac než zjavná ich príslušnosť...
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

bax napísal:slobodomurári sú tajná organizácia...oficiálne zoznamy nezoženieš nikde...môžme sa len domnievať kto je slobodomurár a kto nie...aj keď je pravda, že u niektorých ľudí je viac než zjavná ich príslušnosť...
tu pozor, nie tajná!!!, ale uzavretá.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Je priam neuveritelne, jak je slobodomurarska politika prepletena s najvplyvnejsimi mocnostami sveta a demokracia je vsetkemu len velka zastera - zivy priklad Nehoda M.R.Stefanika a kopa dalsich :shock:
Frostik
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Re: Slobodomurari, Illuminati + New World Order

Príspevok od používateľa Frostik »

Tomasito napísal:Kedze v inej teme bola vznesena poziadavka na charakteristiky v suvislosti s tymito spolocenstvami, zakladam toto temu...

Slobodomurári,
Illumináti,
Illumináti +,
New World Order

// Ide o zaujimave temy... ci aj na diskusiu ukaze cas : )
dakujem ti za tie odkazi taketo veci ma strasne zaujimaju este raz dakujem
Tomasito
VIP
VIP

krija napísal:tu pozor, nie tajná!!!, ale uzavretá.
Pozor, medzi pojmom uzavreta a tajna spolocnost by som nevidel velky rozdiel (politicky tajne a iniciacne tajne sice neznamena to iste, ale v oboch pripadoch je podstatny pojem tajne). Iste, slobodomurari o sebe radi vyhlasuju, ze sa neskryvaju- v dnesnej dobe by museli byt naivni, aby utajovali svoju existenciu. V skutocnosti vsak ide tajne spolocnosti- a to napriek tomu, ze dnes uz nie su zakazani a schovavaju sa za kadejake humanisticke organizacie ako napr. Rotary Club International, Lions Club International etc. T.j. bez toho, aby sa clovek o tuto tematiku zaujimal hlbsie, o skutocnych cieloch slobodomurarov, ci illuminatov sa bezne dozvie len tazko (su utajovane aj pred clenmi nizsich stupnov a odhalovane len postupne dosahovanim vyssich stupnov zasvatenia). Zaroven jedno zo zakladnych pravidiel je prisny zakaz hovorit o veciach zasvatenia nezasvatenym, utajovat identity ostatnych clenov atd. atd. Ten, kto sa o tuto problematiku zaujima len tazko uveri bludom humanizmu, na ktore sa slobodomurari snazia verbovat novych clenov- pritom mnohi z clenov nikdy nedosiahnu vyssi stupen zasvatania. Na tom, ze dnes o slobodomuraroch vieme viac ako kedykolvek predtym, ze pozname mnohe mena (aj to vsak hlavne z minulosti), atd. atd. mozme z velkej casti dakovat prave internetu. Faktom je, ze tajomnost, ci ak chces, uzavretost tejto komunity pred svetom tu je a bezne sa o tejto komunite na verejnosti nehovori, tak ako sa bezne nehovori o jej clenoch.
bax
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bax »

ja si myslím, že je aj tajná (aspoň v tom, že je ťažké zistiť kto je tam a kto nie)...ale asi máš pravdu uzavretá je asi lepšie slovo...
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

mne sa vidi ze slobodomurari nadvazuju aj na templarov, aspon som o tom niekde cital
Napísať odpoveď