BITKA NIC NERIESI! ... zozen niekolkych ludi co ho zmlatia...idiota...daj sa s nim nejak priatelsky do reci..pozvy ho na panaka a tam mu vysvetli abo jak to....takych ludi radsej od seba kamo...
ak chodi pred tvoj dom hukat ze ju mas nechat na pokoji a bla bla bla, tak to by som nenechal... ak je vacsi alebo ak ma kamaratov, tak zober so sebou psa... ja by som to tak urobil... pustil by som na neho psa, ak ho nemas, tak zober nieco do ruky a vybehni von... ak nepomoze, volaj policajtov.
Vyckaj na to co spravi kym ti len vykrikuje tak je to v poho ale keby sa o nieco pokusal napr. rozbit ta tak zakroc prvy par kamosov a je to!! Potom jeden problem ze jeho kamosi pojdu po tebe ale bitka to je to posledne co urob
KARNEL32 napísal:to ano...kazdy vie ze ludia su svine ale ak sa mate velmi radi co vas po ludoch...laska je prednejsia...a inak ak ju teda mas rad tak ja by som radsej nechal nech si krici pod balkonom...raz ho to bavit prestane
Len aby ho to vôbec niekedy prešlo!!Nie že tam bude furt ziapať...vieš potom sa môžu začat stažovať aj susedia..ozo abo nanho vilej kíbel studenej vody nech sa chlapec prebere
Smarton napísal:A ty sa co rozculujes? ked sa ti nepaci, necitaj
Ty asi tiez nerozmyslas nad tym, ze pokial je tato tema otvorena, tak sem niekto bude dalej pisat k UZ VYRIESENEJ VECI, co je uz uplne zbytocne. Aj zakladetel tejto temy je uz za LOCK.
no tak ten chlap je dobry debil, nechapem ho , ved ked to to dievca tak citi... tak preco by ho mal obmedzovat... skus ju nejak uchranit teraz jej musis byt najvacsou oporou