poradte

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
---Aaron---
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ---Aaron--- »

BITKA NIC NERIESI! ... zozen niekolkych ludi co ho zmlatia...idiota...daj sa s nim nejak priatelsky do reci..pozvy ho na panaka a tam mu vysvetli abo jak to....takych ludi radsej od seba kamo... :(
Smarton
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Smarton »

ak chodi pred tvoj dom hukat ze ju mas nechat na pokoji a bla bla bla, tak to by som nenechal... ak je vacsi alebo ak ma kamaratov, tak zober so sebou psa... ja by som to tak urobil... pustil by som na neho psa, ak ho nemas, tak zober nieco do ruky a vybehni von... ak nepomoze, volaj policajtov.
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

Krucinaaaal... co necitate?! Ved uz pisal, ze je to zatial vyriesene. Ak bude este nejake rady potrebovat, tak napise, nie?
Killer12
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Killer12 »

Vyckaj na to co spravi kym ti len vykrikuje tak je to v poho ale keby sa o nieco pokusal napr. rozbit ta tak zakroc prvy par kamosov a je to!! Potom jeden problem ze jeho kamosi pojdu po tebe ale bitka to je to posledne co urob :smt042
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

Killer12 ty si dement? nevidis ze to je uz vyriesene? ako keby to Grosay hned nad tebou nenapisal :roll:
pepo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa pepo »

5-ula napísal:a myslite ze tym sa to skoncilo??bitkou?myslim ze nie ale vela stastia.. :(
,nie ze skonci ale da pokoj potom a ked ho ta baba ma rada tak tak by tomu nadrzancovy nieco povedala sama alebo by mu aspon vynadala do niekoho ...
Smarton
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Smarton »

Grosay napísal:Krucinaaaal... co necitate?! Ved uz pisal, ze je to zatial vyriesene. Ak bude este nejake rady potrebovat, tak napise, nie?
A ty sa co rozculujes? :lol: ked sa ti nepaci, necitaj :wink:
Gabika91
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Gabika91 »

KARNEL32 napísal:to ano...kazdy vie ze ludia su svine ale ak sa mate velmi radi co vas po ludoch...laska je prednejsia...a inak ak ju teda mas rad tak ja by som radsej nechal nech si krici pod balkonom...raz ho to bavit prestane :idea:
Len aby ho to vôbec niekedy prešlo!!Nie že tam bude furt ziapať...vieš potom sa môžu začat stažovať aj susedia..ozo abo nanho vilej kíbel studenej vody nech sa chlapec prebere :lol: :lol:
Dr. Pepper
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Dr. Pepper »

OMG :shock: poprosim LOCK :idea:
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

Smarton napísal:A ty sa co rozculujes? :lol: ked sa ti nepaci, necitaj :wink:
Ty asi tiez nerozmyslas nad tym, ze pokial je tato tema otvorena, tak sem niekto bude dalej pisat k UZ VYRIESENEJ VECI, co je uz uplne zbytocne. Aj zakladetel tejto temy je uz za LOCK. :lock:
Andy
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andy »

no tak ten chlap je dobry debil, nechapem ho , ved ked to to dievca tak citi... :( tak preco by ho mal obmedzovat... skus ju nejak uchranit teraz jej musis byt najvacsou oporou
Zamknuté