to zalezi na okolnostiach---Aaron--- napísal:Napíšte,ako je to u vás s prvým bozkom...beriete to ako rutinu?...niečo zvlaštne?...kto by ho mal začat?...chalan alebo dievča?... sú ľudia,ktorí tvrdia,že sa nevedia bozkávať a druhí tvrdia,že to ide samo ...
Prvý bozk
Re: Prvý bozk
heh teraz prichádza ŠOKUJÚCE PRIZNANIE!
Ked som sa ja prvy krat ..ehm bozkaval s frajerkou, bola to velmi kuriozna situacia.
Bol som vyvencit jedneho havka /znamym, cestovali dakam do pazi/ a kedze ona byva kusok odtial, zabehol som po nu a vtedy sme sa prvy raz pobozkali. Nijako sme sa na tom nedohodli
proste to samo prislo.. Nuz a ked sme zaniesli psika naspat domov, zinkasovali sme 250sk
Tak sa spaja prijemne s uzitocnym, neskor sme za to si sli niekam sadnut
konkretne do cajovne v podzemi 
Ked som sa ja prvy krat ..ehm bozkaval s frajerkou, bola to velmi kuriozna situacia.
Tak sa spaja prijemne s uzitocnym, neskor sme za to si sli niekam sadnut
-
---Aaron---
Light Star
tesil som sa, ze to bude nejaky trapas, ale nic z toho. Sklamal siFrikso napísal:heh teraz prichádza ŠOKUJÚCE PRIZNANIE!
Ked som sa ja prvy krat ..ehm bozkaval s frajerkou, bola to velmi kuriozna situacia.Bol som vyvencit jedneho havka /znamym, cestovali dakam do pazi/ a kedze ona byva kusok odtial, zabehol som po nu a vtedy sme sa prvy raz pobozkali. Nijako sme sa na tom nedohodli
proste to samo prislo.. Nuz a ked sme zaniesli psika naspat domov, zinkasovali sme 250sk
![]()
Tak sa spaja prijemne s uzitocnym, neskor sme za to si sli niekam sadnutkonkretne do cajovne v podzemi
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
len smelo do toho, ziadna facka nebude uvidisikeacik napísal:prosex: tym tvojim nazorom si mi tusim zmenil zmyslanie,mam 15 a podla mna na to mam dost casu,ale ked budem mat neake dievca (este som nemal) tak sa vrhnem na ten bozk ked budem mat pocit ze to chce aj onabolo by blbe keby ma odpisala fackou
myslim nazor prosex
-
---Aaron---
Light Star
-
---Aaron---
Light Star
Moja prva jazyckova bola par tyzdnov dozadu s kamaratkou.Hrali sme PRAVDA-ODVAHA a vecinou sme davali iba PRAVDU.Padlo na mna a ze co teraz poviem?Nieco mi hovorilo ze daj ODVAHU mozno nieco bude
a bolo.Bola ODVAHA a povedali mi ze bozk.este som mal aj na vyber ze ci len taky na usta alebo jazyckovu.Zabil som jazyckovu.
Trapas riadny a teraz na mna kukala taa co som snou mal a jeden kamos co je tu aj uzivatel PATYK potom druhy naj kamos aj so segrou.Trapas ale aj haluz.A co teraz?No nastastie prisiel naj kamosa do chatky starky a mi za takou zaclonkou ze noo nooo noooo pood.Ale jasne ze potichu.Tak sme si dali.Aj tak vsetci kukali.Troska som bol vymlety ale ze vraj to vyzeralo dobre.Tak teda fajn....na to fakt nikdy nezabudnem.....

ale veď to nebolo až tak zlé... veď dobre sa nato pozeraloWestt napísal:Moja prva jazyckova bola par tyzdnov dozadu s kamaratkou.Hrali sme PRAVDA-ODVAHA a vecinou sme davali iba PRAVDU.Padlo na mna a ze co teraz poviem?Nieco mi hovorilo ze daj ODVAHU mozno nieco budea bolo.Bola ODVAHA a povedali mi ze bozk.este som mal aj na vyber ze ci len taky na usta alebo jazyckovu.Zabil som jazyckovu.
Trapas riadny a teraz na mna kukala taa co som snou mal a jeden kamos co je tu aj uzivatel PATYK potom druhy naj kamos aj so segrou.Trapas ale aj haluz.A co teraz?No nastastie prisiel naj kamosa do chatky starky a mi za takou zaclonkou ze noo nooo noooo pood.Ale jasne ze potichu.Tak sme si dali.Aj tak vsetci kukali.Troska som bol vymlety ale ze vraj to vyzeralo dobre.Tak teda fajn....na to fakt nikdy nezabudnem.....
![]()
to si si dal s chlapom? alebo som to zle pochopil ???Westt napísal:Moja prva jazyckova bola par tyzdnov dozadu s kamaratkou.Hrali sme PRAVDA-ODVAHA a vecinou sme davali iba PRAVDU.Padlo na mna a ze co teraz poviem?Nieco mi hovorilo ze daj ODVAHU mozno nieco budea bolo.Bola ODVAHA a povedali mi ze bozk.este som mal aj na vyber ze ci len taky na usta alebo jazyckovu.Zabil som jazyckovu.
![]()
-
Grosay
Star
- Kontaktovať používateľa:
Ax0 napísal:to si si dal s chlapom? alebo som to zle pochopil ???![]()
K teme - moj prvy bozk, teda pokial sa nim rata francuzak, bol na diskotejke. Hudba hrala, bola nalada, tancoval som s mojou cerstvou priatelkou. To viete, ked sa tancuje telo na telo, tak vacsinou v nieco take vyusti. Bol som z toho troska mimo. Vzdy som si to predstavoval a tak som sa az moc sustredil, co robim jazykom v jej ustach. Bolo to zaujimave a troska ma to rozklepalo. Ale casom si kazdy vypracuje nejaku techniku
a to bola len cerstva priatelka, akoze kamaratka alebo priatelka ako frajerka?Grosay napísal:ehm...pardon. Musis si poriadne precitat jeho prispevok. Nie, bolo to dievca.
K teme - moj prvy bozk, teda pokial sa nim rata francuzak, bol na diskotejke. Hudba hrala, bola nalada, tancoval som s mojou cerstvou priatelkou. To viete, ked sa tancuje telo na telo, tak vacsinou v nieco take vyusti. Bol som z toho troska mimo. Vzdy som si to predstavoval a tak som sa az moc sustredil, co robim jazykom v jej ustach. Bolo to zaujimave a troska ma to rozklepalo. Ale casom si kazdy vypracuje nejaku techniku
Re: Prvý bozk
Podla mna to ide samo ...mám stým skúsenosti ..a podla mna by mal začat chalan!Je to také lepšie si myslím---Aaron--- napísal:Napíšte,ako je to u vás s prvým bozkom...beriete to ako rutinu?...niečo zvlaštne?...kto by ho mal začat?...chalan alebo dievča?... sú ľudia,ktorí tvrdia,že sa nevedia bozkávať a druhí tvrdia,že to ide samo ...