Prvý bozk

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
jojcek
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Prvý bozk

Príspevok od používateľa jojcek »

---Aaron--- napísal:Napíšte,ako je to u vás s prvým bozkom...beriete to ako rutinu?...niečo zvlaštne?...kto by ho mal začat?...chalan alebo dievča? :oops: ... sú ľudia,ktorí tvrdia,že sa nevedia bozkávať a druhí tvrdia,že to ide samo ... :wink:
to zalezi na okolnostiach
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

heh teraz prichádza ŠOKUJÚCE PRIZNANIE!
Ked som sa ja prvy krat ..ehm bozkaval s frajerkou, bola to velmi kuriozna situacia. :oops: Bol som vyvencit jedneho havka /znamym, cestovali dakam do pazi/ a kedze ona byva kusok odtial, zabehol som po nu a vtedy sme sa prvy raz pobozkali. Nijako sme sa na tom nedohodli :lol: proste to samo prislo.. Nuz a ked sme zaniesli psika naspat domov, zinkasovali sme 250sk :D
Tak sa spaja prijemne s uzitocnym, neskor sme za to si sli niekam sadnut :) konkretne do cajovne v podzemi :wink:
---Aaron---
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ---Aaron--- »

vobec to nieje trapne...je to super nie?...aspon mas zazitok ze to bolo takto... :)
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Frikso napísal:heh teraz prichádza ŠOKUJÚCE PRIZNANIE!
Ked som sa ja prvy krat ..ehm bozkaval s frajerkou, bola to velmi kuriozna situacia. :oops: Bol som vyvencit jedneho havka /znamym, cestovali dakam do pazi/ a kedze ona byva kusok odtial, zabehol som po nu a vtedy sme sa prvy raz pobozkali. Nijako sme sa na tom nedohodli :lol: proste to samo prislo.. Nuz a ked sme zaniesli psika naspat domov, zinkasovali sme 250sk :D
Tak sa spaja prijemne s uzitocnym, neskor sme za to si sli niekam sadnut :) konkretne do cajovne v podzemi :wink:
tesil som sa, ze to bude nejaky trapas, ale nic z toho. Sklamal si :D , ale nie tak to bol pekny zaciatok mas pravdu.
Sweet
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sweet »

---Aaron--- napísal:to hej...holka sa k tebe nakloni,(napriklad na diskoteke:ze "kolko je hodin") ...a ty ju pobozkas...trochu divne nie?? :lol: :lol: :lol: ..no mozno sa jej to zapaci :oops: :D
:lol: :lol: tha dost divneeee :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
eNeS
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eNeS »

---Aaron--- napísal:POVEEEDZ ...nech sa tomu skusim aspon vyhnut :lol: :wink:
no bolo to zo ženou ktorá má 24 rokov a ja len 14. :lol: Uverila my že mám 18 tak sa somnou chcela lízať. Preto som sa cítil dosť trápne :lol:
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

Patyk napísal:no bolo to zo ženou ktorá má 24 rokov a ja len 14. :lol: Uverila my že mám 18 tak sa somnou chcela lízať. Preto som sa cítil dosť trápne :lol:
to bola slepa sprosta dementna hlucha alebo skareda a bez ruk?
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

GothaR napísal:vyvolat dojem, ze nemas zaujem...
ja som na taketo vyvolavacky expert :D
pinco
Darca
Darca

ikeacik napísal:prosex: tym tvojim nazorom si mi tusim zmenil zmyslanie,mam 15 a podla mna na to mam dost casu,ale ked budem mat neake dievca (este som nemal) tak sa vrhnem na ten bozk ked budem mat pocit ze to chce aj ona :roll: bolo by blbe keby ma odpisala fackou

myslim nazor prosex
len smelo do toho, ziadna facka nebude uvidis :D
---Aaron---
Light Star
Light Star

ROKI49 napísal:to bola slepa sprosta dementna hlucha alebo skareda a bez ruk?
jezis :smt044 klud :lol:
eNeS
Light Professional
Light Professional

ROKI49 napísal:to bola slepa sprosta dementna hlucha alebo skareda a bez ruk?
:lol: myslím že ma videla, vedela toho dosť čo sa týka sexu, počula ma, bola pekná (inak by som ušiel nezdá sa ti?) a ruky mala obidve :D
---Aaron---
Light Star
Light Star

Patyk napísal::lol: myslím že ma videla, vedela toho dosť čo sa týka sexu, počula ma, bola pekná (inak by som ušiel nezdá sa ti?) a ruky mala obidve :D
GOOD WORK :aasmile29: :lol:
ikeacik
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa ikeacik »

akoze keby som mal prilezitost tak by som sa nebranil :oops:
Westt
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Westt »

Moja prva jazyckova bola par tyzdnov dozadu s kamaratkou.Hrali sme PRAVDA-ODVAHA a vecinou sme davali iba PRAVDU.Padlo na mna a ze co teraz poviem?Nieco mi hovorilo ze daj ODVAHU mozno nieco bude :D a bolo.Bola ODVAHA a povedali mi ze bozk.este som mal aj na vyber ze ci len taky na usta alebo jazyckovu.Zabil som jazyckovu. :oops: Trapas riadny a teraz na mna kukala taa co som snou mal a jeden kamos co je tu aj uzivatel PATYK potom druhy naj kamos aj so segrou.Trapas ale aj haluz.A co teraz?No nastastie prisiel naj kamosa do chatky starky a mi za takou zaclonkou ze noo nooo noooo pood.Ale jasne ze potichu.Tak sme si dali.Aj tak vsetci kukali.Troska som bol vymlety ale ze vraj to vyzeralo dobre.Tak teda fajn....na to fakt nikdy nezabudnem..... :P :)
eNeS
Light Professional
Light Professional

Westt napísal:Moja prva jazyckova bola par tyzdnov dozadu s kamaratkou.Hrali sme PRAVDA-ODVAHA a vecinou sme davali iba PRAVDU.Padlo na mna a ze co teraz poviem?Nieco mi hovorilo ze daj ODVAHU mozno nieco bude :D a bolo.Bola ODVAHA a povedali mi ze bozk.este som mal aj na vyber ze ci len taky na usta alebo jazyckovu.Zabil som jazyckovu. :oops: Trapas riadny a teraz na mna kukala taa co som snou mal a jeden kamos co je tu aj uzivatel PATYK potom druhy naj kamos aj so segrou.Trapas ale aj haluz.A co teraz?No nastastie prisiel naj kamosa do chatky starky a mi za takou zaclonkou ze noo nooo noooo pood.Ale jasne ze potichu.Tak sme si dali.Aj tak vsetci kukali.Troska som bol vymlety ale ze vraj to vyzeralo dobre.Tak teda fajn....na to fakt nikdy nezabudnem..... :P :)
ale veď to nebolo až tak zlé... veď dobre sa nato pozeralo :D
Ax0
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Ax0 »

Westt napísal:Moja prva jazyckova bola par tyzdnov dozadu s kamaratkou.Hrali sme PRAVDA-ODVAHA a vecinou sme davali iba PRAVDU.Padlo na mna a ze co teraz poviem?Nieco mi hovorilo ze daj ODVAHU mozno nieco bude :D a bolo.Bola ODVAHA a povedali mi ze bozk.este som mal aj na vyber ze ci len taky na usta alebo jazyckovu.Zabil som jazyckovu. :oops: Trapas riadny a teraz na mna kukala taa co som snou mal a jeden kamos co je tu aj uzivatel PATYK potom druhy naj kamos aj so segrou.Trapas ale aj haluz.A co teraz?No nastastie prisiel naj kamosa do chatky starky a mi za takou zaclonkou ze noo nooo noooo pood.Ale jasne ze potichu.Tak sme si dali.Aj tak vsetci kukali.Troska som bol vymlety ale ze vraj to vyzeralo dobre.Tak teda fajn....na to fakt nikdy nezabudnem..... :P :)
to si si dal s chlapom? alebo som to zle pochopil ??? :roll: :roll:
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

Ax0 napísal:to si si dal s chlapom? alebo som to zle pochopil ??? :roll: :roll:
:hehe: ehm...pardon. Musis si poriadne precitat jeho prispevok. Nie, bolo to dievca.
K teme - moj prvy bozk, teda pokial sa nim rata francuzak, bol na diskotejke. Hudba hrala, bola nalada, tancoval som s mojou cerstvou priatelkou. To viete, ked sa tancuje telo na telo, tak vacsinou v nieco take vyusti. Bol som z toho troska mimo. Vzdy som si to predstavoval a tak som sa az moc sustredil, co robim jazykom v jej ustach. Bolo to zaujimave a troska ma to rozklepalo. Ale casom si kazdy vypracuje nejaku techniku :D
eNeS
Light Professional
Light Professional

Ax0 napísal:to si si dal s chlapom? alebo som to zle pochopil ??? :roll: :roll:
nie s babou... on hovorí, že sme sa iba naňho pozerali a cítil sa tak trápne... chápeš? Ostatný ste pochopili? :D
pinco
Darca
Darca

Grosay napísal::hehe: ehm...pardon. Musis si poriadne precitat jeho prispevok. Nie, bolo to dievca.
K teme - moj prvy bozk, teda pokial sa nim rata francuzak, bol na diskotejke. Hudba hrala, bola nalada, tancoval som s mojou cerstvou priatelkou. To viete, ked sa tancuje telo na telo, tak vacsinou v nieco take vyusti. Bol som z toho troska mimo. Vzdy som si to predstavoval a tak som sa az moc sustredil, co robim jazykom v jej ustach. Bolo to zaujimave a troska ma to rozklepalo. Ale casom si kazdy vypracuje nejaku techniku :D
a to bola len cerstva priatelka, akoze kamaratka alebo priatelka ako frajerka?
Gabika91
Light Expert
Light Expert

Re: Prvý bozk

Príspevok od používateľa Gabika91 »

---Aaron--- napísal:Napíšte,ako je to u vás s prvým bozkom...beriete to ako rutinu?...niečo zvlaštne?...kto by ho mal začat?...chalan alebo dievča? :oops: ... sú ľudia,ktorí tvrdia,že sa nevedia bozkávať a druhí tvrdia,že to ide samo ... :wink:
Podla mna to ide samo ...mám stým skúsenosti ..a podla mna by mal začat chalan!Je to také lepšie si myslím
Napísať odpoveď