Myslite si o sebe ze ste citlivy?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

ste citlivý

ano
253
91%
nie
26
9%

Celkom hlasov: 279

ikeacik
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ikeacik »

ja som citlivy,niekedy ma rozplace aj pekna pesnicka (hlavne ost O.C.),alebo len pekny film a hned sa mi kotula po lici roztok chloridu sodneho
ANONYMKA17
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ANONYMKA17 »

Strašne som citlivá :roll: ale tak čo už, každý človek je nejaký..a keby som si mala predstaviť, že sa niekedy rozídem so svojou láskou, tak akože vážne neviem, čo by som mnou bolo a kde by som skončila..takýto zážitok nepotrebujem..nikdy
---Aaron---
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ---Aaron--- »

Ja som v urcitych sizuaciach velmi citlivy,naopak niektore ine beriem inak...kazdy sme citlivy na nieco ine... ale to uz zalezi od cloveka aku ma povahu a tak...citlivy ludia nemusia byt makky :oops:
combo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa combo »

no musim povedat ze aj ja som dost citlivy niekedy az prilis.... ked sa rozidem s holkou tak ma to vzdy zobere :cry: hlavne ked ma holka necha kvoli chalanovi ktory sa s nou len vispi a potom ju odkopne ako tomu bolo naposledy :x smrt ale znasam uplne v pohode ked mi napriklad zomrela starka alebo starky tak som ani raz neplakal asi to bude tym ze smrt berem tak ze patri k zivotu :? a co sa tyka filmov plakal som len pri dvoch a to Zelená míla a Radio...
ajo55
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa ajo55 »

Grosay napísal:Tak jasne, ze som neni citlivka pred kazdym. To tu asi neni nikto. Kazdy si zela respekt okolia a tak citlivost zostava v ustraniiii... teda aspon na verejnosti.
No podla mna sa daj aj cez vyjadrenie citlivosti ziskat respekt (napr u kazdeho ale v spravnej chvili, ale medzi 4 ocami (nad 6 by som nesiel :P ) , ale to uz okolia asi nie ale jednotlivca. no neviem, sak napiste :)
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

ja sa len bojim ze po preziti xy zlych veci zatvrdnem a budem taky nijaky. sice to uz som. cim som starsi tym mam viac starosti a neviem sa uvolnit. stale som napaty. ked si dam dake to pivo tak sa to da zniest ale inak neustaly latentny stres a ja uz nevladzem. je to tazke prezivat vsetko sam.
kubko10
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa kubko10 »

myslim ze som a dost co sa tyka rozchodov, odmietnuti, straty blizkych ludi...a ked sa rozidem s dievcatom po dlhej dobe...zase nebolo ich vela...tak si aj poplacem NO A CO :?: :!: :D
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

ja je*em na vsetky city fakt ja som taky tip cloveka ze mna malo co posle k zemi.. a co sa tyka vztahov.. laska nie je pre mna to najlepsie davam prednost realite.. i ked nekedy to zalezi na okolonostiach
r4wMUnt34q
Star
Star

Re: Myslite si o sebe ze ste citlivy?

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

stevec napísal:Myslite si o sebe ze ste citlivy? Ako pocitujete rozchod, stratu niekoho blizkeho, alebo ako sa zachovate ked vás niekto duševne zraní, čo sa vztahov týka.

Skuste odpovedať čestne. Nie je hamba byť citlivý, ale je hamba o tom klamať.
Ja som tiez velmi citlivy, vsetko naplno prezivam a rozchod ma uplne odstavi na niekolko tyzdnov. Nastastie mam kamosov a kamosky, ktory ma z toho dostanu, preto to trva tak kratko. A uz som sa naucil aj racionalne rozmyslat, co sa tyka lasky, tak to niekedy ide aj same od seba :)
MurphY napísal:ja je*em na vsetky city fakt ja som taky tip cloveka ze mna malo co posle k zemi.. a co sa tyka vztahov.. laska nie je pre mna to najlepsie davam prednost realite.. i ked nekedy to zalezi na okolonostiach
Fuu, tvrdas.. Lenze laska je aj realita a tym, ze kasles na city a pravdepodobne ti robi problem ich vyjadrit, pretoze sa bojis, ze by si vyzeral ako slaboch alebo sa bojis sklamania. Prichadzas o vela takymto pristupom a to podla mna o svoju prirodzenost. Bud sam sebou a nehraj tvrdasa ! Taki uz davno vysli z mody !
Sniper-SVK
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sniper-SVK »

myslim,ze ano :wink:
aaliyah
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa aaliyah »

ja si myslim, ze som strasne citliva...vsetko prezivam uplne naplno...lasku, rochod, uspechy a neuspechy v zivote....vsetko...a to tiez neviem, ci je uplne to najlepsie.. :? a v poslednej dobe sa to nejak zhorsuje...bo zacinam plakat uz aj pri dojemnych scenach vo filmoch... :cry:
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Myslite si o sebe ze ste citlivy?

Príspevok od používateľa Te-wei »

r4wMUnt34q napísal:A uz som sa naucil aj racionalne rozmyslat, co sa tyka lasky,
prečítal som už mnoho tvojich príspevkov, aletoto je blbosť. Sorry? Razionalne určite nie!
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Kazdy clovek je citlivy treba len najst ten bod kde sa ten clovek zlomi u kazdeho je to daco ine laska rodinna kriza atd nikto neni nezranitelny
MončiqIII
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa MončiqIII »

Mnoo.... z fylozofickeho hladiska by sa dalo povedat ze v podstate ano :D ale ne zas az tak uplne ako napr... ze vidim vychod slnka a rozrevem sa... to ne... ja tak neutralne :-P
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

Ano, som citlivy a dost :?
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

aj ja patrym medzi vas a to som si myslel ze len ja som taky ze som jedena z mala chalanov ako slaboch som sa citil ale je dobre ze nas je viac .ja som citlivy na to ked sa mi nepodari laska a vtedy vazne sa citim tak zle ze nie raz uvazujem nad samovrazdou . ale ked mam milovanu osobu pri sebe som zasa najstastnejsi na svete .jednoducho povedane moja osoba nepovazuje za dolezite zit ak zije sama potrebujem osobu ktora ma lubi a ktoru lubim aj ja ina ksi existenciu neviem predstavit ak by som vedel ze budem stary mladenec alebo nieco podobne tak neviem neviem co by so msi spravil .nastastie ale nemusim . a zelam kazdemu cloveku nech najde to co hlada .lebo samota je VELMI ZLAAA
Harlequin
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Harlequin »

ano, a bohuzial asi az velmi :wink:
hornblower
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hornblower »

Som ale navonok to nedam najavo. Svet ma naucil byt vlkom. Iba tych, ktorych mam rad tym ukazem svoju citlivost.
ZmrD
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ZmrD »

ano
Hipollita
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Hipollita »

Ano citim sa byt citliva....Mozno ostatni to tak nevnimaju, teda aspon moja rodina a blizki urcite nie. Ale ja sama seba poznam a viem ze som. Casto ma trapia veci, ktore nikdy nepoviem....co je mozno aj chyba a potom sa tym uzieram. Tak ale co...mne je tazko povedat len tak ze co ma trapi alebo tak...
Napísať odpoveď