Myslite si o sebe ze ste citlivy?
-
ANONYMKA17
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
-
---Aaron---
Light Star
no musim povedat ze aj ja som dost citlivy niekedy az prilis.... ked sa rozidem s holkou tak ma to vzdy zobere
hlavne ked ma holka necha kvoli chalanovi ktory sa s nou len vispi a potom ju odkopne ako tomu bolo naposledy
smrt ale znasam uplne v pohode ked mi napriklad zomrela starka alebo starky tak som ani raz neplakal asi to bude tym ze smrt berem tak ze patri k zivotu
a co sa tyka filmov plakal som len pri dvoch a to Zelená míla a Radio...
No podla mna sa daj aj cez vyjadrenie citlivosti ziskat respekt (napr u kazdeho ale v spravnej chvili, ale medzi 4 ocami (nad 6 by som nesielGrosay napísal:Tak jasne, ze som neni citlivka pred kazdym. To tu asi neni nikto. Kazdy si zela respekt okolia a tak citlivost zostava v ustraniiii... teda aspon na verejnosti.
-
r4wMUnt34q
Star
Re: Myslite si o sebe ze ste citlivy?
Ja som tiez velmi citlivy, vsetko naplno prezivam a rozchod ma uplne odstavi na niekolko tyzdnov. Nastastie mam kamosov a kamosky, ktory ma z toho dostanu, preto to trva tak kratko. A uz som sa naucil aj racionalne rozmyslat, co sa tyka lasky, tak to niekedy ide aj same od sebastevec napísal:Myslite si o sebe ze ste citlivy? Ako pocitujete rozchod, stratu niekoho blizkeho, alebo ako sa zachovate ked vás niekto duševne zraní, čo sa vztahov týka.
Skuste odpovedať čestne. Nie je hamba byť citlivý, ale je hamba o tom klamať.
Fuu, tvrdas.. Lenze laska je aj realita a tym, ze kasles na city a pravdepodobne ti robi problem ich vyjadrit, pretoze sa bojis, ze by si vyzeral ako slaboch alebo sa bojis sklamania. Prichadzas o vela takymto pristupom a to podla mna o svoju prirodzenost. Bud sam sebou a nehraj tvrdasa ! Taki uz davno vysli z mody !MurphY napísal:ja je*em na vsetky city fakt ja som taky tip cloveka ze mna malo co posle k zemi.. a co sa tyka vztahov.. laska nie je pre mna to najlepsie davam prednost realite.. i ked nekedy to zalezi na okolonostiach
-
Sniper-SVK
Expert
-
Te-wei
Medium Professional
Re: Myslite si o sebe ze ste citlivy?
prečítal som už mnoho tvojich príspevkov, aletoto je blbosť. Sorry? Razionalne určite nie!r4wMUnt34q napísal:A uz som sa naucil aj racionalne rozmyslat, co sa tyka lasky,
-
cORP.
Addict
aj ja patrym medzi vas a to som si myslel ze len ja som taky ze som jedena z mala chalanov ako slaboch som sa citil ale je dobre ze nas je viac .ja som citlivy na to ked sa mi nepodari laska a vtedy vazne sa citim tak zle ze nie raz uvazujem nad samovrazdou . ale ked mam milovanu osobu pri sebe som zasa najstastnejsi na svete .jednoducho povedane moja osoba nepovazuje za dolezite zit ak zije sama potrebujem osobu ktora ma lubi a ktoru lubim aj ja ina ksi existenciu neviem predstavit ak by som vedel ze budem stary mladenec alebo nieco podobne tak neviem neviem co by so msi spravil .nastastie ale nemusim . a zelam kazdemu cloveku nech najde to co hlada .lebo samota je VELMI ZLAAA
-
hornblower
Light Professional
Ano citim sa byt citliva....Mozno ostatni to tak nevnimaju, teda aspon moja rodina a blizki urcite nie. Ale ja sama seba poznam a viem ze som. Casto ma trapia veci, ktore nikdy nepoviem....co je mozno aj chyba a potom sa tym uzieram. Tak ale co...mne je tazko povedat len tak ze co ma trapi alebo tak...