Nakupovat chodim do Viedne a moje oblubene znacky su:
s.Oliver
Esprit
HM
Nike
Adidas
Lacoste
//Znacky typu Kenvelo nemusim, niektore veci su pekne, ale ked sa pozriem na material a na tu komercnost, jednotvarnost je mi z toho zle. Ako spominal Tomasito, niesom vysadeny na jednu znacku ktoru stale preferujem
a chodim obleceny len v nej. Mam viacej oblubenych znaciek ktore som spomenul hore a do tych sa najradsej obliekam a citim sa v nich dobre..
no nike a husky je urcite kvalitne.. su to hnusne komercne sracky vyrobia 2216465465 kolekcii po 564564 modelov za tyuden ale na kvalitu nepozeraju takze asi tak... a vyrabaju uplne setkoo... proste humus.. adidas sa este da..
skenner napísal:no nike a husky je urcite kvalitne.. su to hnusne komercne sracky vyrobia 2216465465 kolekcii po 564564 modelov za tyuden ale na kvalitu nepozeraju takze asi tak... a vyrabaju uplne setkoo... proste humus.. adidas sa este da..
akosi som to nepochopil chceš povedať že Nike a Husky su komerčné sračky alebo že su to dobré značky
RAON napísal:ano presne to chcel povedat,ja nevidim nic zle na tych 2 znackach
tak Nike je este komercia...ale Husky však robia výborné športové veci.... nechapem čo je na husky zlé, aj Loap je super značka, mam od nich "zimušnú" bundu a je perfektná ale idem kúpiť novú lebo mi je malá
skenner napísal:cinske obleceni? nie este sa mi nic sikmooke nerozdrbalo.... topanky to hej... topanky sak vravim ze cinske nechcem.. aj ket dakedy musim
ale racej budem cinske nosit ako dake najky... najky sa ete skor rospadnu jak sikmooke
Aha a vysvetlis mi ako si dosiel k tomuto tvrdeniu?
dudinko napísal:Aha a vysvetlis mi ako si dosiel k tomuto tvrdeniu?
to mu mama povedala
ziadne cinaky nevydrzia dlhsie kao znackove...
to si myslimm..a kedze som vyrastal s cinami na nohach a az teraz si kupim nieco znackovee tak tzo viem:D
Jedine znackove oblecenie ktore si na seba dam je oblek a k nemu boty.
To by som asi radsej prispel najakej skole alebo nemocnici na konkretny ucel ako zainvestovat dva litre za nejake jeansy