Slovenská Pospolitosť

Diskusie na politické témy...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

suhlasim s tymi co tvrdia ze im nemali zabranit vstup na oslavy.ved co take mohli vyviest?vyviedli oni nieco nasilneho charakteu niekedy?maximalne by tam prisli.kotleba by predniesol nieco v style ake bolo povstanie zbytocne a ze to bol zidobolsevicky puc.tot sio.policia z toho robi velku dramu.
uelektronik
Star
Star

Príspevok od používateľa uelektronik »

kali520 napísal:Ale nekonkretizujes. Co ked budu v parlamente? Tak co budu nadavat na ine narody? (Kotlebu som este nepocul urazat nejaku narodnost, len kritizovat a to je rozdiel.) Alebo budu zabijat? Alebo si skorej myslis ze sa postavia koncentracne tabory a plynove komory? Ak si toto naozaj myslis tak si potom dost hlupi
kotleba a jeho spol su nacionalisti a nacisti, a keby sa dostali do parlamentu tak by to svedcilo o tom ze aka je slovac hlupa, ked take nezanedbatelne % slovakov sympatizuje s nacionalistickymi nazormi, ze to staci na dostanie do parlamentu. ako by na nas reagovalo zahranicie? je mi viac menej jedno co si povedia v eu, ale ked kvoli tomu by sme sa mohli stat nedoverihodnou krajinou a aby tu mne drazel benzin viac ako treba len kvoli tomu ze si nejaky nacko v parlamente otvoril hubu, to mi fakt netreba
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

ano ano, vsak co je dolezitejsie ako cena, napr. benzinu :smt023
uelektronik
Star
Star

Aryan Angel napísal:ano ano, vsak co je dolezitejsie ako cena, narp. benzinu :smt023 :lol:
odsudzovat ludi za to ze su iny, ze :!: peace
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

ked myslis.. :)
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

nas nacionalista-alkoholik sa vyjadril o clenoch pospolitosti ako o dusevne chorych(jedno z mala vyjadreni s ktorymi suhlasim)..
pozri niekto zbiera znamky, niekto chodi do prirody a niekto sa prezlieka do rovnosaty a nechava sa od patnastrocnych deciek nazyvat vodcom(mozno fuhrerom-to musite vediet vy sympatizanti..)
oki, ako zalubu to beriem, ale davat to na verejnosti je podla mna silne kafe :lol:
uelektronik
Star
Star

Aryan Angel napísal:ked myslis.. :)
keby si sa narodil ako madarsky cigan urcite by si volil Slovensku pospolitost a ani trocha by ti jej existencia nevadila, nacik suxx
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

jasne ze by mi vadila :P
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

balkymotor napísal:kotleba a jeho spol su nacionalisti a nacisti, a keby sa dostali do parlamentu tak by to svedcilo o tom ze aka je slovac hlupa, ked take nezanedbatelne % slovakov sympatizuje s nacionalistickymi nazormi, ze to staci na dostanie do parlamentu. ako by na nas reagovalo zahranicie? je mi viac menej jedno co si povedia v eu, ale ked kvoli tomu by sme sa mohli stat nedoverihodnou krajinou a aby tu mne drazel benzin viac ako treba len kvoli tomu ze si nejaky nacko v parlamente otvoril hubu, to mi fakt netreba
Ty si ukazka totalne zmanipulovaneho cloveka zapadnou ideologiou. Ale v istej veci mas pravdu, tu v Europe taka strana fungovat nemoze lebo len male naznaky nacionalizmu su trestne. Z EU by nam udelili take sankcie ze by nasa ekonomika hned krachla. Staci ked sa pozrem na Iran a ako jeho furt buzeruju. Jednini na tejto zemi kto moze sirit nacionalizmus je Izrael a taky ako ti s tim priblblo suhlasia resp. povedia ze Izrael je demokraticka krajina ktora bojuje proti terorizmu. Zidia sa proste boja nacionalizm (samozrejme okrem svojho) a uz v ziadnom pripade nedovolia aby sa niekde vo svete siril.
keby si sa narodil ako madarsky cigan urcite by si volil Slovensku pospolitost a ani trocha by ti jej existencia nevadila, nacik suxx
Neznasam takuto odpoved ze co keby? A co keby si sa ti narodil ako nacista?
A mimochodom neviem co tam furt serete tie 15 rocne detska, bol niekto z vas na nejakej ich akcii a videl ich tam? Najmladsi clen ma 18 rokov a vo vedeni su dospeli ludia nad 25 rokov. Nehovorim mozno na ich akcie chodia nejaky sopliaci ale clenmi strany urcite niesu. A keby aj boli tak co aspon dostali rozum.
uelektronik
Star
Star

kali520 napísal:Ty si ukazka totalne zmanipulovaneho cloveka zapadnou ideologiou
ked myslis :)
kali520 napísal:Neznasam takuto odpoved ze co keby? A co keby si sa ti narodil ako nacista?
nacistom sa narodit nemozes, alebo ak si myslis ze ano tak my napis ako to vidno na novorodencovi ze je nacista? na to som velmo zvedavy
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

balkymotor napísal:nacistom sa narodit nemozes, alebo ak si myslis ze ano tak my napis ako to vidno na novorodencovi ze je nacista? na to som velmo zvedavy
Boli robene testy s malymi detmi roznej rasy a vyplinulo z nich, ze deti automaticky inklinuju (teda napr. sa idu hrat:) k inym detom rovnakej rasy.. :smt043 :lol: rasisti jedny maly.. :P
minkkooo
Expert
Expert

Príspevok od používateľa minkkooo »

mal som tam kamarata ma 17 ties ho zadrzali vraj si prvo myslel že kuklači prišli iba pre Kotlebu ale ked sa po nom smarili rychlo pochopil čo sa deje.. i ked nechapem čo strasne robili.. iba prisli na oslavy nič viac.. a drzat ich 2 dni.. a dat im zapis do registru je asi už silna kava na to že nič nespravili
uelektronik
Star
Star

Aryan Angel napísal:Boli robene testy s malymi detmi roznej rasy a vyplinulo z nich, ze deti automaticky inklinuju (teda napr. sa idu hrat:) k inym detom rovnakej rasy.. :smt043 :lol: rasisti jedny maly.. :P
zaujimave ale neprekvapujuce, vrana k vrane sada rovny rovneho si hlada, a tie deti asi boja niekoho kto je odlisny, pripadne si viac rozumeju so svojimi. kazdopadne to nedava odpoved na moju otazku ako poznas na novorodencovi ze to je rasista prip. nacko
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

minkkooo napísal: a dat im zapis do registru je asi už silna kava na to že nič nespravili
To uz im stihli dat aj zapis do registra? Akeho registra? Registra trestov? Hmmm, pochybujem... (vid. Zakon o registri trestov).
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

Aryan Angel napísal:Boli robene testy s malymi detmi roznej rasy a vyplinulo z nich, ze deti automaticky inklinuju (teda napr. sa idu hrat:) k inym detom rovnakej rasy.. :smt043 :lol: rasisti jedny maly.. :P
to nieje rasizmus jednoducho maju predsudky a boja sa. Ked prvy raz uvidi cierneho tak nevie co od neho moze ockavat lebo s odlisuje uz iba farbou a to je myslím si pre malé decko dost deprimujúce
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

balkymotor napísal:kazdopadne to nedava odpoved na moju otazku ako poznas na novorodencovi ze to je rasista prip. nacko
pretoze taka odpoved neexistuje.. odpoved je len to, ze je prirodzene uprednostnovat ludi, ktory su rasovo pribuzny..

franky..
ty si asi predstavujes pod rasizmom len bitie ciganov alebo co.. :lol:
kali520
Darca
Darca

nacistom sa narodit nemozes, alebo ak si myslis ze ano tak my napis ako to vidno na novorodencovi ze je nacista? na to som velmo zvedavy
Asi sme sa zle pochopili, ja som myslel co keby ze sa narodis v druhej sv ako nemec, pochybujem ze by si mal podobne nazory ako teraz. No ale to je jedno, uz som povedal ja nikdy nespekulujem nad tym ze co keby, je to tak ako je a basta.
uelektronik
Star
Star

dobre co keby som sa narodil ako nemec za 2 svetovej, co keby som sa narodil ako cigan, zid alebo moslim? co keby som sa narodil ako kotlebov syn? ked sa narodis do prostredia ktore vyformuje tvoje nazory a ostatny sa narodia do inych prostredii. je to tak ako to je, a si taky do akeho prostredia si sa narodil, potom nevidim zmysel v tom aby sme sa tu hadali. kto ma potom pravdu? ty? ja? kto? :roll: ked nasa pravda sa odvija iba od toho kde sme sa narodili.

//edit: aby sme sa pochopili ja som mal tiez podobne nazory ako ma SP, ale som sa poucil ze nenavist voci inym je nezmysel a nezijem na tejto zemi tak kratko preto aby som sa snazil cely zivot o veci ktore ublizuju inym
kali520
Darca
Darca

//edit: aby sme sa pochopili ja som mal tiez podobne nazory ako ma SP, ale som sa poucil ze nenavist voci inym je nezmysel a nezijem na tejto zemi tak kratko preto aby som sa snazil cely zivot o veci ktore ublizuju inym
No teraz si Super Star. SP sa nesnazi ublizovat inym, nikto z vas este nekonkretizoval ako sa snazili ublizovat. Len mudrujete aky su zly a ake to bude strasne pre slovensko.
uelektronik
Star
Star

ked si taky mudri tak ty konkretizuj co by SP mohla urobit dobre pre Slovensko, pozrel som si vsetky tvoje prispevky v tejto teme ale nasiel som len toto:
kali520 napísal:Akurat by tu bolo to ze v skolach by cigani nesikanovali bielich madri by neboli vo vlade a v TV by podavali nazory z oboch stran nie len z tej jednej
a toto:
kali520 napísal:Aku presnu hrozbu mas na mysli? Ze sa nebude moct drogovat? Ze budu presadzovane zaujmi slovakov a slovenskej rodiny? Ze tu nebude taky velky vpliv zo zapadu a z USA? Ze stat bude fungovat na narodnom principe? Vysvetli mi co ta tu tak strasne obmedzi? Mudrujete do niecoho o com hovno viete.
- to ze sa v skole decko nevie ubranit pred ciganom, prosim ta to kde si videl, ja som im vzdy j*bol, ked zacali
- ked madari platia dane preco by nemohli volit koho chcu?
- ja mam pocit ze je dost tv ktore podavaju neskresleny obraz
- mlady ludia radi droguju, ci to je uz alcohol mariska alebo tvrdsie lebo je to zakazane a keby si aj co robil nezabranis prisunu drog
- vplyv zo zapadu? keby to obcania nechceli, tak by to tu nebolo
- narodny princip? ake vyhody to prinesie ked sa oplotis ostnatym drotom a zavesis tabulu: vstup len pre Slovakov!
- Ty mi vysvetli ze ako moze stanne pravo ludi neobmedzovat.

Mam z teba taky pocit ze tu len chces zaviest zasa nejaky umely rezim ktory bude mat hlavny ciel aby sa ludom lepsie zilo ale nakoniec to skonci len bezdovodnym zabijanim a pojde to vsetko do <>, presne tak ako aj s komunizmom

A ked sam hlasas ze ten kto sa nevie prisposobit nech vypadne, tak ked sa ti nepaci mi tu mame ustavu ktora je zalozena ludskych pravach, tak pal do pi*e s tohto statu lebo sa nevies prisposobit.
Napísať odpoveď