14 rocne

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Linkman
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

ad 1 - su naozaj vyspele a rozumne 14 rocne detcka s rozumom 20 rocnej zeny ale su aj 20 rocni chalani s rozumom 14 rocneho decka

ad 2 - podla zakona je to este decko
NICOLAI
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: 14 rocne

Príspevok od používateľa NICOLAI »

Model napísal:Chalani su 14 rocne baby este decka ?
Moj kamos si pisal s jednou cez net.......a v pohodke ze sa s nim chce stretnut ze to ma aj buducnost.A naraz na druhy den ze si to rozmyslela ze nemaju mooc spolocenho a tak.........akoze sme sa s kamosom dobre nasmiali on ma 18 tak piste vase nazory :D
No takze zalezi co od takej baby ocakavas akoze jasne ved moze byt v pohode ale pamataj ona este misli na ine veci pouzijem len jeden a dost utvrdzujuci pruklad takze napr. je zaujima taky TOKIO HOTEL

No a este 14-tky ale vacsinou im to vydrzi az do17-tky "Sa strasne hanbia a nevedia sa tak odviazat"-----niektory tuto vetu chapu a iny nie to zalezi od skusenosti--ale poviem ti to takto zo 14-tkou budes chodit iba raz!!!!! :oops:
Slayter
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Slayter »

audiotrack napísal:14 ročné = deti
tvoj kamoš = dieťa (keď si začína so 14 a pritom má 18 )
audiotrack -> Tak je
mistr bombastik -> jaj ty ma uz nicim neprekvapis ze skusenejsie jak osemnastky :lol: to teda há há :twisted:
Model
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Model »

Proste u mna mladsie neznamenaju nic u mna len starsie a zatial som mal aj na starsie stastie :P teraz uz mam dva roky starsiu 20 rocnu a vsetko klape super. A musim uznat ze stasrie baby uz maju urcite predstavy do zivota nie ako 14 rocne "decka"
djufo
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Diskutabilné

Príspevok od používateľa djufo »

Fyzicki možno hej ale psychicki neviem neviem :?
Bower
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Bower »

Buchta ako buchta :P
johny141
Star
Star

Príspevok od používateľa johny141 »

NICOLAI napísal:No takze zalezi co od takej baby ocakavas akoze jasne ved moze byt v pohode ale pamataj ona este misli na ine veci pouzijem len jeden a dost utvrdzujuci pruklad takze napr. je zaujima taky TOKIO HOTEL

No a este 14-tky ale vacsinou im to vydrzi az do17-tky "Sa strasne hanbia a nevedia sa tak odviazat"-----niektory tuto vetu chapu a iny nie to zalezi od skusenosti--ale poviem ti to takto zo 14-tkou budes chodit iba raz!!!!! :oops:
Uuuuuplne stebou suhlasim fakt....ja mam teraz jednu 14rocnu a stale Tokio Hotel a je odomna odost mladsia ale uz som sa snou aj pokusal rozist aj sme sa rozisly sest krat ale sest krat sme sa k sebe vratily a preco?neviem ako keby mala magnet v sebe:)...a vsetci hovoria nech sa snou rozidem proste uz jej kamoski jej museli povedat nech sa troska prejavi a aj sa o nieco zmenila uz ma obyma a dava pusi a tak ale aj tak to neni to prave orechove napr som ju chcel pobozkat resp. olyzat a pokusala ma na pery:)...ale vratyl som jej to aha a este nieco hovori ze ked sa bozkavala ze jej bolo zle a ze vracala a stym chalanom s ktorym sa bozkavala ale zevraj fajcil predtym ale to je podla mna taka pi*ov****....ako moze vracat ja sa uz bozkavam od 11 a nic:)....a urcite si neche priznat ze sa neve bozkavat a je ako decko hrozne....ale neviem sa snou rozist mam ju moc rad a nedokazem moj cit knej zmenit....:(
johny141
Star
Star

Príspevok od používateľa johny141 »

ale este by ma zaujimalo ze preco su chalani iny ako baby 14rocne?
Ovecka
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Ovecka »

...jAAj inak aj ta moja sa sprava ako decko ale nie ako decko ale tak inac... pri mne je vzdy taka vazna taka ako keby dospela ale ked ju vidim s kamoskami tak to je take blaznive stvorenie ..... ktore by som zaradil o triedu nizsie....
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

johny141 napísal:ale este by ma zaujimalo ze preco su chalani iny ako baby 14rocne?
Sklamem Ťa - nie sú (14 rokov dievča = 16-17 rokov chlapec <- vyspelostná rovnica, poznám 14 živých príkladov, avšak to neplatí vo všeobecnosti).
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Model napísal:Chalani su 14 rocne baby este decka ?
Moj kamos si pisal s jednou cez net.......a v pohodke ze sa s nim chce stretnut ze to ma aj buducnost.A naraz na druhy den ze si to rozmyslela ze nemaju mooc spolocenho a tak.........akoze sme sa s kamosom dobre nasmiali on ma 18 tak piste vase nazory :D
ku tejto teme sa chcem velmi vyjadrit pretoze ja ked som mal 14 tak nase 14 rocne dievcata boli male chude hlupe.....take este deti....ako my...ale co uz teraz vidim...sa mi oci pretacaju,14 rokov to ma vysku 180-185 cm......prsia zadok........a chodi to po baroch a pije........zvlastne ako sa clovek rychlo vyvija......proste jedine co mozem povedat : EVOLUCIA!!!

:cry:
bax
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bax »

takže či sú 14 dospelé? podľa zákona nie...

avšak čo sa týka fyzickej a psychickej dospelosti je to individuálne...aj keď v tomto veku asi ani jedno ešte nie je 100%-né

qwerty-xyz: to, že dnešné štrnástky pijú a chodia po baroch neznamená, že sú dospelé, ale skôr sprosté...ale súhlaím po fyzickej stránke je to niekedy fakt super...
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

qwerty-xyz napísal:sa mi oci pretacaju,14 rokov to ma vysku 180-185 cm......prsia zadok........a chodi to po baroch a pije........zvlastne ako sa clovek rychlo vyvija......proste jedine co mozem povedat : EVOLUCIA!!!

:cry:
evolucia? nepovedal by som. Ked sa niekto sprava ako keby mal o par rokv viac neznamena ze je po psychickej stranke starsi, tieto baby to su proste sliepocky co sa snazia iba uzit si, aby nahodou o nic neprisli
chcem ich vidiet o par rokov ako budu vyzerat, ked uz teraz je ich bar druhym domovom
Ovecka
Darca
Darca

sundevil napísal:evolucia? nepovedal by som. Ked sa niekto sprava ako keby mal o par rokv viac neznamena ze je po psychickej stranke starsi, tieto baby to su proste sliepocky co sa snazia iba uzit si, aby nahodou o nic neprisli
chcem ich vidiet o par rokov ako budu vyzerat, ked uz teraz je ich bar druhym domovom
nemyslim ze si chcu uzit..niektore su fakt vyspele a nejde im o sex i ked poznal som jednu ktorej zachutil sex a bola nymfomanka na mna :D ... ale tak casi sa menia holky prichadzaju a odchadzaju..
Andy
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andy »

ako ktore , je to absolutne individualne :D
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

sundevil napísal:evolucia? nepovedal by som. Ked sa niekto sprava ako keby mal o par rokv viac neznamena ze je po psychickej stranke starsi, tieto baby to su proste sliepocky co sa snazia iba uzit si, aby nahodou o nic neprisli
nie po psychickej ale po fyzickej.... :wink:
mck
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mck »

14-tky su nazorovo este deti, ale som sa divil, ze vela z nich uz vie co chce :)). A to, ze dotycny mal 18, nie je nic zvlastne. Tieto baby skor prahnu este po starsich, zrelejsich. Ked som bol na gympli, tak som nepochopil, preco nase spoluziacky prahnu po 20+ a nie po nas. Ked som bol na vyske, pochopil som, co baby potrebuju a ako na ne. Vacsina z nich vie, ze starsi chalan nemysli len penisom :) a dokaze ju uspokojit. Jednoducho, vie si dievca vazit viac, ako pubertak
Ovecka
Darca
Darca

nj mas pravdu dnes som prezil zaujimavy den okrem toho ze ma dostipali komare ... tak som sa snazil mojej laske vysvetlit ze ked jej nieco je tak je to na nej vidiet a ona ma stale presviecala o opaku ... pak som jej vecer vysvetlil ako to vidim a povedal som jej ze ak nechce povedat tak nech aspon napise ... napisala ..ale neviem ci sa niecoho boji alebo co alebo som ju tak strasne sklamal ze mi opet nedokaze verit ja neviem .. oni su zvlastne tie baby .... mozno ma ,,len" 14 ale za to ma rozum a xapem ju preco mi to nechcela povedat.... co uz zivot je taky aky je a sme tu predsa pre to aby sme si ho uzivaly a skumali :)
Freelan
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Freelan »

mck napísal:14-tky su nazorovo este deti, ale som sa divil, ze vela z nich uz vie co chce :)). A to, ze dotycny mal 18, nie je nic zvlastne. Tieto baby skor prahnu este po starsich, zrelejsich. Ked som bol na gympli, tak som nepochopil, preco nase spoluziacky prahnu po 20+ a nie po nas. Ked som bol na vyske, pochopil som, co baby potrebuju a ako na ne. Vacsina z nich vie, ze starsi chalan nemysli len penisom :) a dokaze ju uspokojit. Jednoducho, vie si dievca vazit viac, ako pubertak
to ano ale nie vzdy musia ist len po osemnastkach smo videl jednu co isla po jednom 16r taze :lol:
mck
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mck »

Freelan, len som chel riect, cisto pausalne (statisticky), ze taka 14, ked to na nu pride, tak sa skor nalepi nie na 18 rocneho ale na 20+ :)) Oni vedia, ze tam dostanu viac :)))
Napísať odpoveď