ANTIFICO
myslel som ho v takej pozicii, v ktorej si nenecha kydat na hlavu nap. v politike TALinkman napísal:myslel si ako priemera ze ?
3, vie co chce, snazi sa to naplnit, len skoda nekompetentny aj skoeo cela jeho vlada
????Baphomet napísal:myslim, ze s clovekom, co chce zdanovat iny stat, nemoze byt vsetko v poriadkuv uniforme by mohol chodit aj po slovensku, aspon by nam vsetkym dokazal, ze chce nasledovat priklad ziarivej kuby
nechcem ho obahjovat, ale myslis, ze prijatie eura a opatreni na to urcenych su vitane? kriteria mastritu su neuprosneLinkman napísal: Heh ano vie ze musi sledovat stav prieskumov a posla toho prisposobovat jeho "politiku"
Myslis si, ze on je taky tupy,ze nevie,ze tolko hlasov ako teraz mat uz nikdy nebude?
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Veru nebudeabstraktt napísal:nechcem ho obahjovat, ale myslis, ze prijatie eura a opatreni na to urcenych su vitane? kriteria mastritu su neuprosne
Myslis si, ze on je taky tupy,ze nevie,ze tolko hlasov ako teraz mat uz nikdy nebude?
Priklad zo zivota: jeden z mojich rodinnych prislusnikov>dochodok 6200>byt 2500>a asi milion dalsich nakladov. A socialny pracovnik zadre ze: "Podla tohoto mate narok na zvysenie o 120 Sk.'
-
Linkman
Darca
ODM podala trestné oznámenie na premiéra Fica (TASR, 10. november 2006)
Viac tu http://www.odm.sk/media_show.php?show=158
-
POiNTER
Medium Star
Dost slabe ... ale aspon som sa zasmialLinkman napísal:ODM podala trestné oznámenie na premiéra Fica (TASR, 10. november 2006)
-
canopus
Addict
pekny nazov strany,ze Občiansko-demokratická mládeľLinkman napísal:ODM podala trestné oznámenie na premiéra Fica (TASR, 10. november 2006)
-
Godfather
Medium Star
Ale ja ho uz naozaj nemozem vystat ...... Ekonomika ide vysokym tempom, nezamestnanost klesa, investori prichadzaju a este sme za 150 dni vladnutia dali ludom tolko co predchadzajuca vlada nedokazala dat za osem rokov!!!!!! to su slova robertka
A na tie jeho sracky mu este ludia naletia ved nic z toho co povedal nieje jeho zasluhou a aj tie peniaze co rozdal boli tie ktore sme MY usetrili!!!!
jeho volici ho zeru, lenze to ze to momentalne ide tak dobre je vizitka predchadzajucej vlady a nie jeho!Godfather napísal:Ale ja ho uz naozaj nemozem vystat ...... Ekonomika ide vysokym tempom, nezamestnanost klesa, investori prichadzaju a este sme za 150 dni vladnutia dali ludom tolko co predchadzajuca vlada nedokazala dat za osem rokov!!!!!! to su slova robertka![]()
![]()
![]()
![]()
A na tie jeho sracky mu este ludia naletia ved nic z toho co povedal nieje jeho zasluhou a aj tie peniaze co rozdal boli tie ktore sme MY usetrili!!!!
vraj uz spocitali, ze ak bude vsade rozhadzovat, kazdemu slubovat a robit bordel tak v ekonomike sa to prejavi mozno az za 2 roky, takze este najblizsie obdobie bude on jednotka a vsetci jeho neprajnici iba blbci
-
Godfather
Medium Star
Ved presne o to ide a to ma stve doj*bava nam krajinu!!! Ale normalne ma dostal tym ako sa bez stipka hanby dokaze chvalit cudzim perim!!!!!sundevil napísal:jeho volici ho zeru, lenze to ze to momentalne ide tak dobre je vizitka predchadzajucej vlady a nie jeho!
vraj uz spocitali, ze ak bude vsade rozhadzovat, kazdemu slubovat a robit bordel tak v ekonomike sa to prejavi mozno az za 2 roky, takze este najblizsie obdobie bude on jednotka a vsetci jeho neprajnici iba blbci
a este niecoGodfather napísal:Ved presne o to ide a to ma stve doj*bava nam krajinu!!! Ale normalne ma dostal tym ako sa bez stipka hanby dokaze chvalit cudzim perim!!!!!![]()
![]()
rozdiel medzi ficom a meciarom je ten, ze meciar ked nemal peniaze zobral z rozpoctu kadekomu, ale ked ich nema fico tak zoberie ludom co ho volit nebudu, ako napr peniaze pre vysoke skoly, sukromne skoly a pod, a peniaze da uplne zbytocne napr do polhospodarstva
-
Godfather
Medium Star
No pre neho je pojem znalostna ekonomika velmi vzdialeny a cudzi Mne niekedy pripada akoby mal na ociach klapky!!!!sundevil napísal:a este nieco
rozdiel medzi ficom a meciarom je ten, ze meciar ked nemal peniaze zobral z rozpoctu kadekomu, ale ked ich nema fico tak zoberie ludom co ho volit nebudu, ako napr peniaze pre vysoke skoly, sukromne skoly a pod, a peniaze da uplne zbytocne napr do polhospodarstva
Ale krasne je na nasom panovi premierovi ze sa boji aby sa mu koalicia nerozpadla a aby si neposkodil image tj. meciarovi zalepi hubu novym ministerstvom cestovneho ruchu (neviem tiez naco nam bude
) a dochodcom zalepi hubu 13-tym dochodkom,novou kategorizaciou liekov...atd., atd. Proste udrzat sa v kresle za kazdu cenu. 
Ministerstvo cest. ruchu pravdepodobne nebude, pricom samotne HZDS sa vyjadrilo, ze tuto otazku nepovazuje za prioritnu. A ked si HZDS postavi hlavu a polozi koaliciu? Bol by to likvidacny krok pre toto hnutie, znamenalo by to predcasne volby, nuz a v nich by Smer podla vsetkeho o5 vyhral, mozno este s vacsim naskokom ako tomu bolo v poslednych volbach (v prieskumoch sa dlhodobo pohybuje okolo 43%, pricom v tom poslednom Smer dokonca dosiahol historicke maximum politickej strany- 47,7%). Aj snahu o predcasne volby treba zo strany opozicie nacasovat spravne, aby dnesna opozicia nebola este mensia ako dnes ; )Keso napísal:Ale krasne je na nasom panovi premierovi ze sa boji aby sa mu koalicia nerozpadla a aby si neposkodil image tj. meciarovi zalepi hubu novym ministerstvom cestovneho ruchu (neviem tiez naco nam bude) a dochodcom zalepi hubu 13-tym dochodkom,novou kategorizaciou liekov...atd., atd. Proste udrzat sa v kresle za kazdu cenu.
ty si myslis ze vyriesis nieco tym trestnym oznamenim....Linkman napísal:ODM podala trestné oznámenie na premiéra Fica (TASR, 10. november 2006)
-
nico :)
Medium Expert
No - jedna vec je ista... Tuto koaliciu drzi pokope Meciar ako seda eminencia... Dal totiz Ficovi ultimatum - ak nebude vsetko take, ake to chce mat Meciar, tak vystupi z vlady a Fico uz nebude viac premierom
Takze uvidime, dokedy ich tato hra na macku a mys bude bavit, ale ja si osobne myslim, ze koalicia nevydrzi cele styri roky a budu predcasne volby...
-
Godfather
Medium Star
Bodaj by si mal pravdu! Lebo mne sa uz zda akoby sme sa pocas vladnutia tejto vlady vracali spat!nico :) napísal:No - jedna vec je ista... Tuto koaliciu drzi pokope Meciar ako seda eminencia... Dal totiz Ficovi ultimatum - ak nebude vsetko take, ake to chce mat Meciar, tak vystupi z vlady a Fico uz nebude viac premieromTakze uvidime, dokedy ich tato hra na macku a mys bude bavit, ale ja si osobne myslim, ze koalicia nevydrzi cele styri roky a budu predcasne volby...