Slovenská Pospolitosť

Diskusie na politické témy...
kali520
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kali520 »

ked si taky mudri tak ty konkretizuj co by SP mohla urobit dobre pre Slovensko, pozrel som si vsetky tvoje prispevky v tejto teme ale nasiel som len toto
Precitaj si ich program.
A stale si neodpovedal ani na jednu moju otazku. Preco?
Mam z teba taky pocit ze tu len chces zaviest zasa nejaky umely rezim ktory bude mat hlavny ciel aby sa ludom lepsie zilo ale nakoniec to skonci len bezdovodnym zabijanim a pojde to vsetko do <>, presne tak ako aj s komunizmom
No a co mne by to vyhovovalo :wink:
uelektronik
Star
Star

Príspevok od používateľa uelektronik »

kali520 napísal:A stale si neodpovedal ani na jednu moju otazku. Preco?
snazil som sa ti odpovedat vzdy.
kali520 napísal:No a co mne by to vyhovovalo :wink:
na toto nemam slov, koncim. :roll:
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

Každý vidí problém v rasovej nenávisti a pod... väčší problém sú drogy, malé decká v puberte fajčia marišku, lebo vraj nie je návyková, to hovorte ľudom, čo sú na protidrogovom, že ako začínáli... každý p*čuje, že počúvaje Oi! a čo ? Je to hudobný štýl... každý p*čuje, že uznávame Tisa, a čo ? Táto spoločnost vidí len to, čo chce vidieť... feťáci a fašisti, kto je lepší ? Pre každého niečo iné... ja nie som ani jedno z toho... som vlastenec 8)

Na Stráž
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

r3sp3ct napísal:Každý vidí problém v rasovej nenávisti a pod... väčší problém sú drogy, malé decká v puberte fajčia marišku, lebo vraj nie je návyková, to hovorte ľudom, čo sú na protidrogovom, že ako začínáli... každý p*čuje, že počúvaje Oi! a čo ? Je to hudobný štýl... každý p*čuje, že uznávame Tisa, a čo ? Táto spoločnost vidí len to, čo chce vidieť... feťáci a fašisti, kto je lepší ? Pre každého niečo iné... ja nie som ani jedno z toho... som vlastenec 8)

Na Stráž
pekne si to napisal! Na Stráž!
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

jackb napísal:pekne si to napisal! Na Stráž!
a co strazite?
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

Strážime takých neuvedomelých ako si ty :P

Ale nie, nevem prečo každý odsudzuje SP, nikomu nič nespravila, akurát na nej boli vykonané viackrát krivdy, ktoré si ale bohužial nikto nevšíma, uvediem len pár, napr. niekoľko protiprávanch zatknutí Mgr. Kotlebu a členov SP, nezmyselné prehliadky ich bytov, brutálny policajný zákrok voči SP v Modre (zúčastnil som sa), prípadne čerstvé nezmyselné vytúpenie polície voči SP na oslavách SNP. To všetko jasne dokazuje, že sa tu nedodržiava zákon, a o demokracii ani nemožno hovoriť. Všetko tu ovládajú červený a ŠTBáci, čo dodať, nič iné ani nemôžme čakať, keď si tu nevieme ani poriadok spraviť.

Verní sebe, svorne napred !
jackb
Redeemer
Redeemer

sundevil napísal:a co strazite?
strazime nasu Vlast
Za Boha a za Narod!
// co si myslite o tomto?

je mozne aj u Nas aby mohol Slovak bojovat v armede cudzieho statu? co je k tomu potrebne?
abstraktt
Expert
Expert

Príspevok od používateľa abstraktt »

hezo napísal:Strážime takých neuvedomelých ako si ty :P

Ale nie, nevem prečo každý odsudzuje SP, nikomu nič nespravila, akurát na nej boli vykonané viackrát krivdy, ktoré si ale bohužial nikto nevšíma, uvediem len pár, napr. niekoľko protiprávanch zatknutí Mgr. Kotlebu a členov SP, nezmyselné prehliadky ich bytov, brutálny policajný zákrok voči SP v Modre (zúčastnil som sa), prípadne čerstvé nezmyselné vytúpenie polície voči SP na oslavách SNP. To všetko jasne dokazuje, že sa tu nedodržiava zákon, a o demokracii ani nemožno hovoriť. Všetko tu ovládajú červený a ŠTBáci, čo dodať, nič iné ani nemôžme čakať, keď si tu nevieme ani poriadok spraviť.

Verní sebe, svorne napred !
ked si tam bol, tak si musel aj pocut akw myslienky hlasi kotleba? a nemali ste na SNP tricka s napisom NA STRAZ? uz dochadza preco policajti zasiahli?
jackb
Redeemer
Redeemer

abstraktt napísal:ked si tam bol, tak si musel aj pocut akw myslienky hlasi kotleba? a nemali ste na SNP tricka s napisom NA STRAZ? uz dochadza preco policajti zasiahli?
ja nosim z recesie tricko s Leninom a je tam azbukou napisane: Sudruhovia novych uspechov a za to ma nevyhodili z mojej skoly,ktora je katolicka a na ulici ma odchytavali kuklaci... tak isto si myslim ze aj v tricku od ANTIFICO by do cloveka fizli nemali co pindat... ved je sloboda prejavu,ci nie? alebo teda aspon za Mikyho bola :roll:
hezo
Darca
Darca

abstraktt napísal:ked si tam bol, tak si musel aj pocut akw myslienky hlasi kotleba? a nemali ste na SNP tricka s napisom NA STRAZ? uz dochadza preco policajti zasiahli?
Bol som tam, Mgr. Kotleba nehlásal žiadne protiprácne myšlienky, zásah spravili cez čítanie Štúrovho životopisu, žeby to bolo preto? :roll:

A čo keď mali tričká Na Stráž? Neporušili zákon, tak o čo ide ?
abstraktt
Expert
Expert

Príspevok od používateľa abstraktt »

hezo napísal:Bol som tam, Mgr. Kotleba nehlásal žiadne protiprácne myšlienky, zásah spravili cez čítanie Štúrovho životopisu, žeby to bolo preto? :roll:

A čo keď mali tričká Na Stráž? Neporušili zákon, tak o čo ide ?
podla informacii,ktore som cital v novinach tak ich zatlki lebo narusili nieco sukromenho charakteru(neviem co)
k tym trickam,vo velmi podobnych uniformach pochodovali sa vojnoveho Slovenskeho statu po uliciach gardisti. Ti isti gardisti, co asistovali pri vyhanani Zidov, ci vypalovani horskych osad a vrazdeni civilistov

a este keby boli taki bezuhonni tak by ich generalna prokuratora nerozpustila :!:
bax
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bax »

jackb napísal:ja nosim z recesie tricko s Leninom a je tam azbukou napisane: Sudruhovia novych uspechov a za to ma nevyhodili z mojej skoly,ktora je katolicka a na ulici ma odchytavali kuklaci... tak isto si myslim ze aj v tricku od ANTIFICO by do cloveka fizli nemali co pindat... ved je sloboda prejavu,ci nie? alebo teda aspon za Mikyho bola :roll:
vieš je rozdiel medzipropagovaním komunizmu a medzi propagovaním fašizmu...respektíve hnutí, ktoré sa svojou činnosťou snažia o utláčanie ľudí na základe rasy, národnosti, pohlavia a podobne...(asi som to divne sformuloval, ale hádam chápeš)
jackb
Redeemer
Redeemer

abstraktt napísal:podla informacii,ktore som cital v novinach tak ich zatlki lebo narusili nieco sukromenho charakteru(neviem co)
k tym trickam,vo velmi podobnych uniformach pochodovali sa vojnoveho Slovenskeho statu po uliciach gardisti. Ti isti gardisti, co asistovali pri vyhanani Zidov, ci vypalovani horskych osad a vrazdeni civilistov

a este keby boli taki bezuhonni tak by ich generalna prokuratora nerozpustila :!:
OMG! neviem ci to bolo v tej alebo inej teme,ale pisalo sa tam o zverstvach partizanov. to si najskor precitaj a potom pis o paleni dedin a vyhananie zidov? si z jahody padol? vsak Tiso asap zabranil transportom...keby ze pises o Hortyovcoch OK,ale HG co nerobili nic zle, okrem potlacania protivladneho komunistickeho pucu....
hezo
Darca
Darca

abstraktt napísal:k tym trickam,vo velmi podobnych uniformach pochodovali sa vojnoveho Slovenskeho statu po uliciach gardisti.
Odpovedal si si sám, boli tam v tričkách a nie v rovnošate SP, tak?
bax
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

hezo napísal:Odpovedal si si sám, boli tam v tričkách a nie v rovnošate SP, tak?
aj tak...nejde o tričká, ale skôr o choré myšlienky, ktoré hlásajú

a kôoli tričkám ich nezatkli...bolo to pre pokus o narušenie slávnostného aktu...
hezo
Darca
Darca

bax napísal:aj tak...nejde o tričká, ale skôr o choré myšlienky, ktoré hlásajú

a kôoli tričkám ich nezatkli...bolo to pre pokus o narušenie slávnostného aktu...
Aké narušenie? To, že sa tam snažili dostať? Všetky výzvy "orgánov" pri tom pomníku poslúchlai, aj napriek tomu sa na nich vyvalili kukláči, toto je choré a nie ich myšlienky. Ešte mi povedz či je na ich myšlienkach choré? Buď konkrétny!
bax
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

potláčanie práv menšín, rás a podobne...hlásenie sa k nacistickým myšlienka...

a čo nie je? buď aj ty konkrétny...

keby ich myšlienky boli normálne...v súlade zo zákonom tak by ich nerozpustili...

mali ich pozatíkať a obviniť už skôr...a nechápem ako mohol kotleba učiť na gymnáziu...aj po tom ako sa plne prejavili jeho choré idei...
jackb
Redeemer
Redeemer

bax napísal:potláčanie práv menšín, rás a podobne...hlásenie sa k nacistickým myšlienka...

a čo nie je? buď aj ty konkrétny...

keby ich myšlienky boli normálne...v súlade zo zákonom tak by ich nerozpustili...

mali ich pozatíkať a obviniť už skôr...a nechápem ako mohol kotleba učiť na gymnáziu...aj po tom ako sa plne prejavili jeho choré idei...
a teba preco nezavru? ved prave TY hlasas chore myslienky!!!
a co je v nezhode zo zakonom ze ma niekto iny nazor ako vlada?
ak si si nevsimol komachizmus skoncil pred 17rokmi!!!
ak je este stale v BA ten hummer kde bolo ze "Palko je organ" mali by Palko zmenit na Packa,lebo to je fakt taky organ ze az to pekne nieje...
a skoda ze mgr. Kotlebu vyhodili,lebo som sa tesil ze mi pride za predsedu na maturu z DEJ :(
bax
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

jackb napísal:ved prave TY hlasas chore myslienky!!!
buď konkrétny...
jackb napísal:a co je v nezhode zo zakonom ze ma niekto iny nazor ako vlada?
že má niekto chorý názor, ktorý odsúdi väčšina normálnych ľudí...
jackb napísal:ak si si nevsimol komachizmus skoncil pred 17rokmi!!!
ja som myslel, že vtedy skončil socializmus...ale to je jedno...dnes tu máme demokraciu...môžeš vyjadriť svoj názor, ale v ňom musíš rešpektovať aj isté morálne princípy...rešpektovať v ňom iné rasy, národnosti, náboženstvá, pohlavie...to je demokracia...to čo robí kotleba a spol. je nacizmus nie demokracia...
hezo
Darca
Darca

Pokiaľ viem, Mgr. Kotleba ešte prepustený nebol a dúfam, že ani nebude.

Rád by som videl, kde v ktorých konkrétnych vyhláseniach píše SP o tom, že sú nacisti a podobne, to všetko čo tu píšeš sú len všeobecné pojmy, ktoré si sa dozvedel z "médií". Po skúsenosti z Modry, už médiam neverím ani trochu.

K tomu rozpusteniu SP-NS

http://www.pospolitost.org/cinnost/zog/sp-ns/spns.pdf
Napísať odpoveď