Preco si to baby myslia ?
Preco si to baby myslia ?
Preco si baby myslia ze chalanom ide iba o jedno ? Bo minule mi kamaratky povedali ze vsetci chalani su taky isty... Ze vsetkym ide len o jedno... Hmm ale mne napriklad len o to nejde 
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Preco si to baby myslia ?
Nuz...mozno to zalezi aj od ich predchadzajucich skusenosti, ktore boli take ze zatrpkli na isty druh chalanov....Urcite by som na ich mieste nezovseobecnovalLulu11a napísal:Preco si baby myslia ze chalanom ide iba o jedno ? Bo minule mi kamaratky povedali ze vsetci chalani su taky isty... Ze vsetkym ide len o jedno... Hmm ale mne napriklad len o to nejde
možno nechcú byť jediné, ktorím ide len o jednoLulu11a napísal:Preco si baby myslia ze chalanom ide iba o jedno ? Bo minule mi kamaratky povedali ze vsetci chalani su taky isty... Ze vsetkym ide len o jedno... Hmm ale mne napriklad len o to nejde
ale však v skoro každom teenagerskom filme je minimálne jeden típek, ktorý žije len pre to jedno...a baby si potom asi domýšľajú, že taký je každý...ďalej to môže byť kôli skúsenosti s minulosti a podobne...
suhlasim..v kazdom teenegerskom filme ide iba o to a oni si potom myslia ze vsetci chalani su takybax napísal:možno nechcú byť jediné, ktorím ide len o jedno![]()
ale však v skoro každom teenagerskom filme je minimálne jeden típek, ktorý žije len pre to jedno...a baby si potom asi domýšľajú, že taký je každý...ďalej to môže byť kôli skúsenosti s minulosti a podobne...
-
t0m4s3
Admin
pretoze je to pravda. A to, ze tebe nejde LEN o to, znamena, ze ti ide AJ o to. Takze tak.Lulu11a napísal:Preco si baby myslia ze chalanom ide iba o jedno ? Bo minule mi kamaratky povedali ze vsetci chalani su taky isty... Ze vsetkym ide len o jedno... Hmm ale mne napriklad len o to nejde
-
last_knight
Light Professional
-
pinacolada
Guru wannabe
to vobec neni pravda...ja mam 15 a nemozem povedat ze by som sa snazil za kazdu cenu zapichnut...pinco napísal:ked ma chlapec 15 rokov, tak mu urcite ide iba o jedno. Cim skor zapichnut a do koho/do coho to uz ho nezaujima. Ani poriadne nevie, co znamena slovo laska. Puberta plieska o steny, tak sa necudujem.
To mozno, ale je urcite menej pripadov, ked sa baba vychrape s chalanom, pricom on cakal viac, ale ona ho vyuzila.S666 napísal:tak toto je sväta pravda. a baby su este nadrzanejsie len to viacej skryvaju.
Toto je dost mimo, ale nenavidim, doslova nenavidim chlapov, ktory su majetnicky a mlatia zeny
No tak lebo sa niekedy tak správate ako keby vám išlo len o toLulu11a napísal:Preco si baby myslia ze chalanom ide iba o jedno ? Bo minule mi kamaratky povedali ze vsetci chalani su taky isty... Ze vsetkym ide len o jedno... Hmm ale mne napriklad len o to nejde
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Vysoký testosterón robí svoje (a hlavne sebakontrola a spoločenské správanie na nízkej úrovni).Gabika91 napísal:No tak lebo sa niekedy tak správate ako keby vám išlo len o to
-
ikovan
Darca
To hovoria preto lebo to hovori kazda lebo to hovoria stale tak to hovoria lebo sa to hovori a nevedia ze ide o to ale ze ide i o to pivo.. a ten sport a o to ze ide o to o co vobec nejde.. ale keby nam vlastne nejde o to ale vlastne ze nam ide o to je vlastne pravda ale ony su vlastne toho dosledkom lebo vlastne idu s nami takze aj im ide oto lebo keby vieme ze s nami nepojdu tak nam nejde. o to .. ale uz to tu pisem moc haluzne tak teraz mi ide o pivo tak sa pomaly zdvyham a smerujem k chladnicke..