caute... kedze to nestiham pozeravat na markize, stiahol som si 5. seriu z netu.... lenze problem je v tom ze mi ziadne titulky nesedia, stale si to musim posuvat cely film a potom z toho nic nemam.... neviete niekto kde by som nasiel dake presne titulky k tomu?? mam tento release Smallville.S05.WS.DVDRip.XviD-SAiNTS
noo, ja osobne som sťahoval HDTV ripy (ale nie pojednom, ale všetky naraz), a dopredu som si pozrel, či na to sú titulky lebo kým budú na dvdripy, tak to si počkáš, niekto musí zobrať titulky čo sú a prečasovať ich
Cakam na 6 seriu Inac fakt super serial, odzaciatku ma zaujimalo preco sa LEX stal zlym a ci je Lois Lanova zo Smallvillu naozaj manzelka Clarka v starom seriali Superman ))
Dem0n napísal:Cakam na 6 seriu Inac fakt super serial, odzaciatku ma zaujimalo preco sa LEX stal zlym a ci je Lois Lanova zo Smallvillu naozaj manzelka Clarka v starom seriali Superman ))
No podla mna to so starim serialom superman nebude mat vela spolocne ( napr. v starom seriali bol loisin otec vedec a tu je general, aeste zopar nezrovnalosi ktore vsak boli este v makizou neodvysielanich castiach tak nebudem prezradzat ) a som ja rad pretoze sa autori nemusia drzat presne toho co uz bolo dane, nemuia sa veci skoncit tak aby to nadvezovalo na stareho supermana...
Johnnny napísal:man by zaujimala jedna, vec nesledoval som tuto temu celu ale ako moze zomriet clarkov oco ked v supermanovy hra?
nieje pekne ze prezradzas veci ktre estre neboli odvisielane na Sk, no mozno to uz v telke ani nikto nepozera.. teraz ked je to v takom blbom case, cez skolu
Sato42 napísal:nieje pekne ze prezradzas veci ktre estre neboli odvisielane na Sk, no mozno to uz v telke ani nikto nepozera.. teraz ked je to v takom blbom case, cez skolu
no, to je tá logika, kúpia seriál za drahé prachy, a dať to na taký čas - dopadlo to tak ako battlestar galactica na stv - zo začiatku dobrý čas, a potom to dajú tam, kde to na nejakú sledovanosť nemá šancu - to je tá logika - v usa v hlavnom vysielacom čase, u nás na úplnej periférii
Hossa1881 napísal:v tej markize su uz asi len drbnuty ludia bo smallville "presunuli" na 13:25 aby si si mohol v klude o pol tretej pozret 100krat reprizovaneho rexa.
jojo aj môj brat sa rozčuloval aj ked on pozera ja rexa.. Ale neviem prečo sú tie drbnuté telenovely takpodstatné že ich musia dávať skoro vždy...