to je náhoda, mohlo sa to podariť aj inému trénerovi. Zase nesimieš zabúdať na to čo tam ešte bolo napísané: že nezvláda kľúčové zápasy. Veď sa nechal vylúčiť (tuším proti španielsku) a kopu iných blbostí narobil. Nech sa venuje politike alebo športu ale nech to nekombinuje. Ja som za zmenu trenera. Nelúbi sa mi, a to nie len kôli tomuto zápasuError napísal:Dnes som nahodou cital Novy cas. Tam Galisa zatracovali a cakaju kedy odide. Nemyslim ze iny trener by nad cechmi vyhral. Mozno urobil par chyb ale kto nas dostel do baraze o MS 2006? Vtedy ho vychvalovali ze jak dobre strieda. Galis nie je moj oblubenec ale konecne SR daco dosiahla. Ete nas caka 10 zapasov. Nechajme sa prekvapit...
Kvalifikacia na ME 2008 vo futbale
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ako mozes hned vediet co bude, nevravim ze automaticky vyhrame, ale netreba hned zatracovat , zbytocne sme uz nevyhrali nad Nemcami , Francuzskom ... vravim , pockajme, uvidimeDrago napísal:prosim ta prave o to ide...padnu na kolena psychicky..a aby som dodal aby neboli niektori prekvapeni ked prehrame aj na Cypre nabuducesak ked sme dokazali prehrat s Azerbajdzanom
Presne tak bol to pratelak a Francuzi vtedy mali taku formu ze by ich porazilo aj San MarinoŠvíík napísal:jj von sme vyhrali nad Francuzmi , ktori boli v najsilnejsej zostave , sme slabi
Ja to chapem , ale jednu vec nechapem .. ako to ze Slovensky narod vie z jedneho zapasu urcit buducnost naseho timu na nasledujucich 10 rokov, to by si mi mohol vysvetlitDrago napísal:lol ty nechapes ze to bol priatelak v ktorom o nic neslo a hrali sme uvolnene...ale to im musi ostat ze hrali fakt pekne ale teraz v kvalifikacii su tie zapasy ovela dolezitejsie
lol s tym OBROVSKYYM PLNYYYM stadionom si ma dostal ..co im znici psychiku , lolError napísal:Presne tak bol to pratelak a Francuzi vtedy mali taku formu ze by ich porazilo aj San Marino(zvelicujem) Ved ledva postupili na MS. Tam to uz bolo nieco ine... V minulej kvalifikacii sme len remizovali s Lichten., Lotyšskom von. To uz je co povedat. A vo Walese maju obrovsky stadion(bude plny) a nasi to psychicky nezvladnu...
...moj nazor
o co trepem? ...Ako pre teba aby si to chapal napisem to pomalsieDrago napísal:2 Sviik : na jakych 10 rokovomg co tu trepes...proste ak postupime na EURO bude to zazrak..ale naco to tu vravim...aj tak nepostupime...cakam vo Walese tesnu prehru
v skratke , nam staci vidiet jeden zly zapas a odsudime sa na vlastnu zahubu ..Nevravim ze nas tim je nejaky vynimocny , ze postupime na Euro , ale vravim ze netreba hned hadzat flintu do zita , par krat som uz napisal , pockajme a uvidime
Hokej a futbal bol vzdy o dolezitych zapasoch(to by si mal vedietŠvíík napísal:o co trepem? ...Ako pre teba aby si to chapal napisem to pomalsieHovorim o tom : ze , ci uz Slovensky futbalisti alebo hokeisti prehraju nejaky "dolezity" zapas , okamzite ich nas narod zderie pod zem a urci im vyvoj zapasov na nasledujucich par rokov ... no vyvrat mi to , ze som zle napisal... ak si to nemyslis , bohuzial si odkazany na palicu a psa
v skratke , nam staci vidiet jeden zly zapas a odsudime sa na vlastnu zahubu ..Nevravim ze nas tim je nejaky vynimocny , ze postupime na Euro , ale vravim ze netreba hned hadzat flintu do zita , par krat som uz napisal , pockajme a uvidime
nasim tie dolezite zapasy nejdu to je pravda, ale ako im pomahaju nasi fanusikovia, ked hned ako sa im nedari ix vypiskaju alebo sa nexaju prehlusit ostatnymi?? xyba nie je len v muzstve. to ked vidi, ze ma na tribune dalsieho hraca, hned sa lepsie hra a uvolnuje to stres. takze treba sa aj tam obzriet.
zas nehovorim, ze neuspexy nasix, su zapricinene len fanucikmi, ale proste nezvladaju to psyxicky a to je problem.. a ked nemaju oporu ani vo vlastnyx...amen
// Nepouzivaj X miesto CH etc. (vid pravidla)! Tomasito
zas nehovorim, ze neuspexy nasix, su zapricinene len fanucikmi, ale proste nezvladaju to psyxicky a to je problem.. a ked nemaju oporu ani vo vlastnyx...amen
// Nepouzivaj X miesto CH etc. (vid pravidla)! Tomasito