Kvalifikacia na ME 2008 vo futbale

O športe...

Postupi SR na ME 2008 vo futbale?

Ano
50
30%
Nie
114
70%

Celkom hlasov: 164

audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Error napísal:Dnes som nahodou cital Novy cas. Tam Galisa zatracovali a cakaju kedy odide. Nemyslim ze iny trener by nad cechmi vyhral. Mozno urobil par chyb ale kto nas dostel do baraze o MS 2006? Vtedy ho vychvalovali ze jak dobre strieda. Galis nie je moj oblubenec ale konecne SR daco dosiahla. Ete nas caka 10 zapasov. Nechajme sa prekvapit...
to je náhoda, mohlo sa to podariť aj inému trénerovi. Zase nesimieš zabúdať na to čo tam ešte bolo napísané: že nezvláda kľúčové zápasy. Veď sa nechal vylúčiť (tuším proti španielsku) a kopu iných blbostí narobil. Nech sa venuje politike alebo športu ale nech to nekombinuje. Ja som za zmenu trenera. Nelúbi sa mi, a to nie len kôli tomuto zápasu
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Drago napísal:prosim ta prave o to ide...padnu na kolena psychicky..a aby som dodal aby neboli niektori prekvapeni ked prehrame aj na Cypre nabuduce :) sak ked sme dokazali prehrat s Azerbajdzanom :lol:
ako mozes hned vediet co bude, nevravim ze automaticky vyhrame, ale netreba hned zatracovat , zbytocne sme uz nevyhrali nad Nemcami , Francuzskom ... vravim , pockajme, uvidime :wink:
shark2000
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa shark2000 »

teraz nas cakaju tusim Nemci vsak ?
Velmi tazky super ak ho zlozime sme machri 8)
Ale asi nie :?
Error
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Error »

shark2000 napísal:teraz nas cakaju tusim Nemci vsak ?
Velmi tazky super ak ho zlozime sme machri 8)
Ale asi nie :?
Najprv ete Wales vonku. Maju Gigsa a Bellamyho. Von sme slaby takze vyhra by bola zazrak v podstate :roll:
schw33k
Guru
Guru

Error napísal:Najprv ete Wales vonku. Maju Gigsa a Bellamyho. Von sme slaby takze vyhra by bola zazrak v podstate :roll:
jj von sme vyhrali nad Francuzmi , ktori boli v najsilnejsej zostave , sme slabi :roll:
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Švíík napísal:jj von sme vyhrali nad Francuzmi , ktori boli v najsilnejsej zostave , sme slabi :roll:
lol ty nechapes ze to bol priatelak v ktorom o nic neslo a hrali sme uvolnene...ale to im musi ostat ze hrali fakt pekne ale teraz v kvalifikacii su tie zapasy ovela dolezitejsie
Error
Light Star
Light Star

Švíík napísal:jj von sme vyhrali nad Francuzmi , ktori boli v najsilnejsej zostave , sme slabi :roll:
Presne tak bol to pratelak a Francuzi vtedy mali taku formu ze by ich porazilo aj San Marino :)(zvelicujem) Ved ledva postupili na MS. Tam to uz bolo nieco ine... V minulej kvalifikacii sme len remizovali s Lichten., Lotyšskom von. To uz je co povedat. A vo Walese maju obrovsky stadion(bude plny) a nasi to psychicky nezvladnu... :( ...moj nazor
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baxxter99 »

Nasi futbalisti maju silne reci pred zapasom,ale vysledok ziadny.Presne ako ked sme hrali s Cechmi...Proti Walesu prehrame,ale so San Marinom vyhrame.Su slabsi ako Cyprus.S Nemcami sme tiez raz vyhrali v priatelskom zapase,ale teraz to bude ine...
schw33k
Guru
Guru

Drago napísal:lol ty nechapes ze to bol priatelak v ktorom o nic neslo a hrali sme uvolnene...ale to im musi ostat ze hrali fakt pekne ale teraz v kvalifikacii su tie zapasy ovela dolezitejsie
Ja to chapem , ale jednu vec nechapem .. ako to ze Slovensky narod vie z jedneho zapasu urcit buducnost naseho timu na nasledujucich 10 rokov, to by si mi mohol vysvetlit

Error napísal:Presne tak bol to pratelak a Francuzi vtedy mali taku formu ze by ich porazilo aj San Marino :)(zvelicujem) Ved ledva postupili na MS. Tam to uz bolo nieco ine... V minulej kvalifikacii sme len remizovali s Lichten., Lotyšskom von. To uz je co povedat. A vo Walese maju obrovsky stadion(bude plny) a nasi to psychicky nezvladnu... :( ...moj nazor
lol s tym OBROVSKYYM PLNYYYM stadionom si ma dostal ..co im znici psychiku , lol
Error
Light Star
Light Star

Ja tiez fandim SR a chcem aby vyhrali. Len trosku sa treba na to realne pozriet. Videl som zapas ked sme hrali s Francuzmi. Proste vtedy to bola nahoda a mali sme stastie. Teraz sa hra na OSTRO... ved s Walesom sa ukaze kto ma pravdu
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

2 Sviik : na jakych 10 rokov :roll: omg co tu trepes...proste ak postupime na EURO bude to zazrak..ale naco to tu vravim...aj tak nepostupime...cakam vo Walese tesnu prehru
Error
Light Star
Light Star

Drago napísal:2 Sviik : na jakych 10 rokov :roll: omg co tu trepes...proste ak postupime na EURO bude to zazrak..ale naco to tu vravim...aj tak nepostupime...cakam vo Walese tesnu prehru
ja som optimista a cakam aspon remizu :wink:
schw33k
Guru
Guru

Drago napísal:2 Sviik : na jakych 10 rokov :roll: omg co tu trepes...proste ak postupime na EURO bude to zazrak..ale naco to tu vravim...aj tak nepostupime...cakam vo Walese tesnu prehru
o co trepem? ...Ako pre teba aby si to chapal napisem to pomalsie :) Hovorim o tom : ze , ci uz Slovensky futbalisti alebo hokeisti prehraju nejaky "dolezity" zapas , okamzite ich nas narod zderie pod zem a urci im vyvoj zapasov na nasledujucich par rokov ... no vyvrat mi to , ze som zle napisal... ak si to nemyslis , bohuzial si odkazany na palicu a psa

v skratke , nam staci vidiet jeden zly zapas a odsudime sa na vlastnu zahubu ..Nevravim ze nas tim je nejaky vynimocny , ze postupime na Euro , ale vravim ze netreba hned hadzat flintu do zita , par krat som uz napisal , pockajme a uvidime
Error
Light Star
Light Star

Švíík napísal:o co trepem? ...Ako pre teba aby si to chapal napisem to pomalsie :) Hovorim o tom : ze , ci uz Slovensky futbalisti alebo hokeisti prehraju nejaky "dolezity" zapas , okamzite ich nas narod zderie pod zem a urci im vyvoj zapasov na nasledujucich par rokov ... no vyvrat mi to , ze som zle napisal... ak si to nemyslis , bohuzial si odkazany na palicu a psa

v skratke , nam staci vidiet jeden zly zapas a odsudime sa na vlastnu zahubu ..Nevravim ze nas tim je nejaky vynimocny , ze postupime na Euro , ale vravim ze netreba hned hadzat flintu do zita , par krat som uz napisal , pockajme a uvidime
Hokej a futbal bol vzdy o dolezitych zapasoch(to by si mal vediet :? ). A tie SR v poslednom case nezvlada. Napr.: Tesne sme postupili do baraze a hned sme dostali 5 klackov od Spanielov. V Hokeji vkuse vypadneme vo stvrtfinale(a skupiny koncime na prvom mieste-olympiada,MS) Ak chceme byt uspesny, musime vyhrat prave tieto zapasy...
MrT
Novice
Novice

Príspevok od používateľa MrT »

nasim tie dolezite zapasy nejdu to je pravda, ale ako im pomahaju nasi fanusikovia, ked hned ako sa im nedari ix vypiskaju alebo sa nexaju prehlusit ostatnymi?? xyba nie je len v muzstve. to ked vidi, ze ma na tribune dalsieho hraca, hned sa lepsie hra a uvolnuje to stres. takze treba sa aj tam obzriet.
zas nehovorim, ze neuspexy nasix, su zapricinene len fanucikmi, ale proste nezvladaju to psyxicky a to je problem.. a ked nemaju oporu ani vo vlastnyx...amen

// Nepouzivaj X miesto CH etc. (vid pravidla)! Tomasito
H5ck2r
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa H5ck2r »

Podla mna aj mozme postupit ak sa trosku posnazime a doprial by som to SR :)
B3rET
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa B3rET »

:smt065 dnes vyhraaame.....
Ic3m4n
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ic3m4n »

taj ja dufam ze sa tam dostaneme a stim ze slovaci by tam spravili hanbu stim nesuhlasim SME NAJLEPSI
schw33k
Guru
Guru

32 min. 0:2 pre nas BAVIIIIIM SA , naaadherne goliky :aasmile29:
36 minuta - kusok smutim
37 minuta zas sa zabavam :lol: paraaaada
50 minuta - kur*a JE TO MOZNE :D boha kedy to uz Cesi pocitia toto od nas ????
58 minuta :aasmile27: ano je to mozne LOL!
Svento - klobuk dole
Error
Light Star
Light Star

no jo, dako nam ide: 4 sance 3 goly :D dufam ze to dotiahneme do vitazstva
Napísať odpoveď