Hip-Hop - umelci a ich tvorba
-
Dead_Warrior
Professional
- Kontaktovať používateľa:
zelo: ano nadava a ponizuje to uznavam a viem aj to ze na zaciatku tu boli Zvuky Ulice a KF az potom....Nevravim ze vsetky tracky od neho su genialne a daju dakomu daco...Ja som to napisal/myslel tak aby ludia neposudzovali hiphop len podla KF(Rytmusa) ze zato ze on ma take tracky ze take nemusi mat kazdy...a pocul som aj o tom dise na Davida hold ludia nevedia byt vdacny alebo nie aspon vsetci najdu sa aj vynimky....Lebo jak to povacsine byva ked si hore tak zabudas na kamaratov v tomto pripade toho kto ti dal priestor a to by sa imho nemalo...
akoze, braxo, ja pocuvam, hh a to neznamena, ze ked moj kamarat robi prcu z hh, tak ze ja sa budem zastavat aj mc vrabca, akoze ten co robi hh je posvatny, nedotknutelny ? bleah :S .. rytmus, trapne rymy ala "je*ali vas do creva chore hyeny" akoze fakt kvalitka; kruty prefajceny flow je ina vec; chamrad od kvality neprestavat rozoznavat -.-;;Dead_Warrior napísal:juuu uz sa velmi tesim a dufam ze vijde cim najskor![]()
Rytmus je pan clovek s tym co dokazal v rape....Nechcem vyvolavat zbytocnu flame war lebo aj tak to nikdy nikam nevedie len k mazaniu prispevkov...Su dva typi ludi.....Jedni co nadavaju na hiphop a najviac na Kontrafakt(Rytmusa) a druhi zase ktori maju radi hiphop a tesia sa z kazdej novej veci co vijde....
Ti prvi ked ho nemaju radi tak ano povedia to ako par uzivatelov nadomnou ale netreba potom ale hovorit ze su to sracky,debiliny ktore nemaju ani myslienku....Treba si uvedomit ze kazdy pocuva daco ine a kazdemu sa paci daco ine...Mne sa paci hiphop ale tebe sa paci napriklad metal...ked mne sa nepaci metal tak nebudem hovorit ze su to sracky v ktorych len spevaci zjapu a nema to nic....Len tak btw najdete len malo pesniciek v ktorych sa nenadava co sa tyka SK H-H sceny....ale to uz nikomu nevadi kazdemu vadi len Kontrafakt na cele s Rytmusom...Lebo povacsinou je to tak ze clovek pocuje z rapu najviac len KF(Rytmusa) lebo boli su dalo by sa povedta najhranejsimi a tym padom ked pocuju tie nadavky v jeho textoch tak si spravy automaticky negativyn obraz o hip-hope ale netreba zabudnut ze SK scenu netvori LEN KONTRAFAKT(RYTMUS)......PEACE.....
-
okonenipica
Zablokovaný
-
pinacolada
Guru wannabe
No myslim, ze si vcelku rad vypocujem novy album ( i ked si mnoho krat seru do huby ..btw piesen pod*eb ju ! kde sa poucuje o tom ako podviest frajerku , a hned nato song ako Ego place ze ho podviedla frajerka
).. jedina vec co mi tam bude mierne prekazat je taky maly skrekun rytmus
ten jeho album, proste veci bez pomoci a doprovodu to bolo nula bodov , ziaden napad , ziadna novinka
Nie on , prave naopak, p. EGO mal mat vlastne CD , je 100 krat nadanejsi ako Patrik , ma vsetko talent lasku
Nie on , prave naopak, p. EGO mal mat vlastne CD , je 100 krat nadanejsi ako Patrik , ma vsetko talent lasku
-
zelo12000
Medium Expert
Človek čo pozná iba rytmusa môže posudzovať iba jeho, nie celú scénu. A ten kto si vypočuje napr pesničku era a povie že svk hip hop je debilina tak je debil lebo z jednej pesničky nemôžeš posudzovať napr. názory inych raperov, skupín...Dead_Warrior napísal:zelo: ano nadava a ponizuje to uznavam a viem aj to ze na zaciatku tu boli Zvuky Ulice a KF az potom....Nevravim ze vsetky tracky od neho su genialne a daju dakomu daco...Ja som to napisal/myslel tak aby ludia neposudzovali hiphop len podla KF(Rytmusa) ze zato ze on ma take tracky ze take nemusi mat kazdy...a pocul som aj o tom dise na Davida hold ludia nevedia byt vdacny alebo nie aspon vsetci najdu sa aj vynimky....Lebo jak to povacsine byva ked si hore tak zabudas na kamaratov v tomto pripade toho kto ti dal priestor a to by sa imho nemalo...
Uz nech je tu ten album... konecne sa budem znova zabavat na ich redsiach... uz vidim, jak to budem pocuvat a smat sa jak je*o na tom... a to myslim vazne... dufam, ze opat tam ego a rytmo zasadia nove hlasky a spravia nejaky disko hit... ak bude nju album aspon taky kvalitny ako era alebo bengoro, budem velmi rad...
Podla mna, to dost z Vas berie moc vazne... kf super a rytmus je jednoznacne nambr van... ja som spokojny
Podla mna, to dost z Vas berie moc vazne... kf super a rytmus je jednoznacne nambr van... ja som spokojny
rap sa motzno robi z lasky,ale zabudas na jednu elementarny aspekt rapu je konfliktzelo12000 napísal:dead warrior nemas pravdu, rytmus nepatrí do hip hopu pretože ako spomenuli iný nadáva a ponižuje druhych, a pokial viem hh sa robi z lasky a mal by ti niečo dať a nie pre peniaze a čo ti dá text pesničky napriklad hovno o mne víš ku*vu o mne viš kok**** o mne vis, viš o mne pi*u, strašne zaujímavé strašne poučné fakt sila. Alebo teraz čo bola tlačovka na hip hop fest čo zase povedal rytmus, že bude rád, že sa môže podielať na otm festivale a tak, že stál pri zrode hip hopu a pritom existuje iba vdaka davidovym zvukom ulice (no tie vela ludi nepozna a vravia o KF) Pretože david ešte na vtedajších páskach mu dal priestor. Mimochodom skúste si pustiť tie jeho piesne či vám niečo dajú - nič. napr: poje****š neter a napchas jej do pi*e cerveny sveter. A najvacsi gol bol, ked s gipsym spravili ten track na davida - pekna vdaka no co uz vravte si čo chcete a počuvajte si čo chcete dúfam, že zase budú točiť klipy ostošesť....
mier zelo
-
Neexie
Expert
Uz nech je tu ten album... konecne sa budem znova zabavat na ich redsiach... uz vidim, jak to budem pocuvat a smat sa jak je*o na tom... a to myslim vazne... dufam, ze opat tam ego a rytmo zasadia nove hlasky a spravia nejaky disko hit... ak bude nju album aspon taky kvalitny ako era alebo bengoro, budem velmi rad...
JJ mas pravdu na tych hlaskach sa moc dobre smeje RYTMUS JE KING
-
Dead_Warrior
Professional
Sak to som chcel celym typ aj povedat...a btw ludia mozno vas Rytmus prekvapi a bdue tam menej tak nekritizujte dopreduzelo12000 napísal:Človek čo pozná iba rytmusa môže posudzovať iba jeho, nie celú scénu. A ten kto si vypočuje napr pesničku era a povie že svk hip hop je debilina tak je debil lebo z jednej pesničky nemôžeš posudzovať napr. názory inych raperov, skupín...
-
Neexie
Expert
mno napriklad kolko toho predal myslim ze zlata je 10tisic ne? a napriklad h16 toho predali okolo 3tisic a to su elitaveru neviem co je na nom kralovske, prvych sto pi*i materino sa este dalo, ale ked uz nic v jeho songu ine nepocujes ako je nadavka , je to slabe ---
Kontrafakt predalNeexie napísal: mno napriklad kolko toho predal myslim ze zlata je 10tisic ne? a napriklad h16 toho predali okolo 3tisic a to su elitanemozem popriet ze mam radsej cistyho zverinu a tak dalej
E.R.A - 16 000 kusov albumov -zlata
Rytmus-bengoro- 8 000 kusov albumov -zlata
MMT05 dvd - 4 000 kusov dvd -zlata
H16-kvalitny mater. 5 000 kusov -zlata
http://hip-hop.sk/novinky/rytmus-so-zla ... tri-tyzdne
Konečne niečo nové od KF... Mne sa stále páčili a aj páčia iba albumy ako Dáva mi a E.R.A . Len teraz to zatienili ďalší nový raperi ktorý nie sú u mňa až tak obľúbený ako KF. Dokonca ani samotný Rytmusou album a to preto, že tam nerapuje Ego. Mne sa páčia iba niektoré pesničky z Rytmusa, H16, Drvivá Menšina, Čistychov atď. Ale klasické KF sa my páči úplne celé...