Zaujimave... Mna zase na tejto kauzicke zaujalo to, ako media, najma tie, co prevzali spravy z madarskych spravodajskych agentur hovorili o BRUTALNOM zbiti madarsky hovoriacej studentky v NR... Co sme vsak mali moznost vidiet uz len na TA3, osetrujuci lekar hovoril, ze mala akurat dve modriny (jednu na nohe a druhu v oblasti rebier), pricom bola hned prepustena... Ked si clovek predstavi brutalne zbiteho cloveka, napadne ho vselico, urcite nie dve modriny bez potreby hospitalizacie.kinjeril napísal:Ehm, sranda, zo zaciatku som lutoval tu babu. Myslim tu, co ju ze-vraj ako dokopali a neviem coo vsetko. Na javo vsak vysli nove skutocnosti. (aspon pre mna nove: )) Tie vsak neboli tak medializovane, v suvislosti s tymto pripadom.
Manzel znamej nasej rodiny robi v NR u policajtov na odbore "neakej" kriminality. Zhodou okolnosti bol aj on privolany k tomuto pripadu. Sranda bola, ze ked tam prisli po tom, co dotycna zavolala policajtov (behom 5.min) boli tam uz dve televizie (aj nitrianska), a neaky fototoreporteri z neakych slovenskych "pamfletov". Ked sa ich pytali, ze co tu robia, povedali, ze dostali avizo. Od koho?Samozrejme, predtym obvolala aj znamych a "pochvalila" sa im, co sa jej stalo. Ked mi to bolo cele vyrozpravane, co vlastne sa stalo a ako to bolo, myslim, ze ja som viac dokopany a dobity po hodine futbalu v telocvicni. Samozrejme, ze media to videli inak, kto vie preco?
...
// Akokolvek, ak je pravda to co si napisal, je to dalsi dokaz toho, ze sa jedna o koordinovanu kampan ociernovat Slovensko. Tiez mi neda nespomenut pripad, ked zbili nejakeho 19r. chalana v Sladkovicove za to, ze sa s priatelkou lucil po madarsky. Chalan to prezentoval tak, ze dovodom bolo to, ze rozpraval po madarsky. Nakoniec jeho vlastny foter povedal, ze to nie je pravda... ze to boli jeho byvali kamarati, s ktorymi ma nezhody v uplne inych suvislostiach. Chalan vsak zacitil prilezitost zaujat. Naviac, podobne veci sa tu diali aj pred sucasnou vladou, pricom SMK, ani Budapest okolo toho ziadnu hysteriu nerobili. Hold,...