"Maďari za Dunaj, Slovensko bez parazitov"

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Tomasito
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Tomasito »

kinjeril napísal:Ehm, sranda, zo zaciatku som lutoval tu babu. Myslim tu, co ju ze-vraj ako dokopali a neviem coo vsetko. Na javo vsak vysli nove skutocnosti. (aspon pre mna nove: )) Tie vsak neboli tak medializovane, v suvislosti s tymto pripadom.
Manzel znamej nasej rodiny robi v NR u policajtov na odbore "neakej" kriminality. Zhodou okolnosti bol aj on privolany k tomuto pripadu. Sranda bola, ze ked tam prisli po tom, co dotycna zavolala policajtov (behom 5.min) boli tam uz dve televizie (aj nitrianska), a neaky fototoreporteri z neakych slovenskych "pamfletov". Ked sa ich pytali, ze co tu robia, povedali, ze dostali avizo. Od koho? :) Samozrejme, predtym obvolala aj znamych a "pochvalila" sa im, co sa jej stalo. Ked mi to bolo cele vyrozpravane, co vlastne sa stalo a ako to bolo, myslim, ze ja som viac dokopany a dobity po hodine futbalu v telocvicni. Samozrejme, ze media to videli inak, kto vie preco? :) ...
Zaujimave... Mna zase na tejto kauzicke zaujalo to, ako media, najma tie, co prevzali spravy z madarskych spravodajskych agentur hovorili o BRUTALNOM zbiti madarsky hovoriacej studentky v NR... Co sme vsak mali moznost vidiet uz len na TA3, osetrujuci lekar hovoril, ze mala akurat dve modriny (jednu na nohe a druhu v oblasti rebier), pricom bola hned prepustena... Ked si clovek predstavi brutalne zbiteho cloveka, napadne ho vselico, urcite nie dve modriny bez potreby hospitalizacie.

// Akokolvek, ak je pravda to co si napisal, je to dalsi dokaz toho, ze sa jedna o koordinovanu kampan ociernovat Slovensko. Tiez mi neda nespomenut pripad, ked zbili nejakeho 19r. chalana v Sladkovicove za to, ze sa s priatelkou lucil po madarsky. Chalan to prezentoval tak, ze dovodom bolo to, ze rozpraval po madarsky. Nakoniec jeho vlastny foter povedal, ze to nie je pravda... ze to boli jeho byvali kamarati, s ktorymi ma nezhody v uplne inych suvislostiach. Chalan vsak zacitil prilezitost zaujat. Naviac, podobne veci sa tu diali aj pred sucasnou vladou, pricom SMK, ani Budapest okolo toho ziadnu hysteriu nerobili. Hold,...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Švíík napísal:napis mi jednu taku piesen a este platenu statom.

Arian tak piesen bola platena statom ? kde by som sa mohol o tom nieco dozvediet ? Kto ju financoval (kedze stat je siroky pojem), kedy vysla a pod..dik
Jej vydanie podporila i budapeštianska samospráva
ok, ukaz mi taku slovensku piesen, ktorej vydanie podporila samosprava.. ale to nie je uz tak pdostatne.. jednoducho mi nejaku ukaz.. lol

alebo vyvrat, ze to tak v pripade tej madarskej piesne nie je..
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

miki24686 napísal:co si dovoluju? to mi prosim ta vysvetli.. ja som zo SNV-madara by si tu tazko hladal,takze s nimi nie som v kontakte, ale ak idem na dovolenku na Teply Vrch alebo do Tornale nic take nepocitujem..takze by ma zaujimalo co take si vlastne dovoluju? mne osobne nevadi ked pridem na juhu do obchodu a povedia mi tesik, prosim..no a co?
co tak pozriet si na Jugosov ako dopadli? preco? pre prehnany nacionalizmus ako je toto.. aj ked toto by som uz skor nazval debilizmus...
hold co chceme od deti ked maju za ucitelov celnych predstavitelov pospolitosti...
S tym tesik mam trapnu skusenost. Som bol takto v obchode a predavacka na mna zacala. Et tesik selet varom bla bla (netusim jak ani neviem com napisal) po minute takehoto rozpravania na mna zrazu zmlkla, ja som vyuzil chvilu a ukazal prstom na chleba co bol za nou. Ona mi ho podala, dal som jej peniaze a zase zacala daco po madarsky. Uz som sa tvaril asi dost nechapavo+vystrasene, tak sa spytala:"Ty nevies madarsky ze?" . Som pokrutil hlavou, povedal dovidenia a isiel domov. :lol: (Inac proti madarom vobec nic nemam. Mam troch madarov v triede a su v pohode.)
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Teda zaujimave skutocnosti , mal si recht Kinjeril

http://www.bleskovky.sk/cl/10/124936/Za ... narodnosti
bax
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bax »

13:30 - TA3 - tlačová beseda SMK na tému zastavenia vyšetrovania vo veci napadnutie študentky v nitre...
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Švíík napísal:Teda zaujimave skutocnosti , mal si recht Kinjeril

http://www.bleskovky.sk/cl/10/124936/Za ... narodnosti
Nemal som dovod si vymyslat. Podal som to tak, ako mi to bolo predostrete. Tusil som, ze nieco podobne vide na povrch. No, asi uz neskoro...
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

LOOL tak ona si to vymyslela :lol: :lol:
Rastaman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Rastaman »

Nech idu odtalto do **** ******** a nech tam zostanu... ked chcu osocovat nasu krasnu krajinu... co sa nevratia na uzemie za Dunajom, ktore im patrilo este skor, ako tu boli Slovania :lol:

Hrozne su falosni ti madari... taketo svinstva na nas vymyslaju a pred svetom robia zo seba chudacikov... spiny su to... (samozrejme nemyslim konkretne osoby, ale skor hnusnych politikov a ich zaujmy) :evil:

Mna by velmi zaujimala jedna vec : Co vlastne madari od Nas chcu ??? stale na to neviem prist...

MY si nase krasne hrde milovane Slovensko urcite nedame... bolo a bude Nase... NAVZDY
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Drago napísal:LOOL tak ona si to vymyslela :lol: :lol:
To ma fakt pobavilo :lol: Tak kvoli nejakej p**i sme tu mali velikansky skandal. Som zvedavy co z toho bude mať :twisted: Nieže by som bol zlomyselný, no nech jej to pekne dajú vyžrať :smt019
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

kinjeril napísal:Ehm, sranda, zo zaciatku som lutoval tu babu. Myslim tu, co ju ze-vraj ako dokopali a neviem coo vsetko. Na javo vsak vysli nove skutocnosti. (aspon pre mna nove: )) Tie vsak neboli tak medializovane, v suvislosti s tymto pripadom.
Manzel znamej nasej rodiny robi v NR u policajtov na odbore "neakej" kriminality. Zhodou okolnosti bol aj on privolany k tomuto pripadu. Sranda bola, ze ked tam prisli po tom, co dotycna zavolala policajtov (behom 5.min) boli tam uz dve televizie (aj nitrianska), a neaky fototoreporteri z neakych slovenskych "pamfletov". Ked sa ich pytali, ze co tu robia, povedali, ze dostali avizo. Od koho? :) Samozrejme, predtym obvolala aj znamych a "pochvalila" sa im, co sa jej stalo. Ked mi to bolo cele vyrozpravane, co vlastne sa stalo a ako to bolo, myslim, ze ja som viac dokopany a dobity po hodine futbalu v telocvicni. Samozrejme, ze media to videli inak, kto vie preco? :) ...
media pachtia po senzacii. Je to chudera ked kôli statnicam z mj urobi daco take..
C954
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa C954 »

Ona to robila kvoli medializacii, aj kvoli tomu, aby medzi svojimi spoluputnikmi vykonala vojnu.

Podla oficialnych zdrojov sa chcela "uliat" z bakalarskych skusok, ale jedna vec, co sa este nemedializovala, si napisy napisala sama na tricko. V rychlosti by nikto nenapisal perom zrozumitelne text, za druhe by si potencionalny bitkari zo sebou nenosili pero a nakoniec skuste si doma len tak na zemi na tricko gulickovym perom napisat "pozri co som napisal"

ku*** madarske :oops:
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Vitusko napísal: Mna by velmi zaujimala jedna vec : Co vlastne madari od Nas chcu ??? stale na to neviem prist...
moj nazor je ten , ze ako aj teba , tak aj mna a cele nase krasne :P Slovensko ma 95% hunov akurat tak vo velkej pi*i !
Najde sa par jednotlivcov, ci uz politici alebo extremisti a uz sa to berie ako celonarodna nenavist voci nam .... vsak je to smiesne
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

skuste tento clanok
http://www.aktuality.sk/spravy/domace/k ... vapke-medu
celkom zaujimave prirovnanie. mozno na tom nieco bude...

inak ti ufoni //respect// :lol:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Študentka podľa policajtov fingovala prepadnutie

To si tu snad niekto robi srandu, ci co? Nemam slov.
Drago
Guru
Guru

t0m4s3 napísal:Študentka podľa policajtov fingovala prepadnutie

To si tu snad niekto robi srandu, ci co? Nemam slov.
jj a dufam ze to bude brane ako trestny cin a bude za to potrestana
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Drago napísal:jj a dufam ze to bude brane ako trestny cin a bude za to potrestana
Ja by som ju za to zavesil za prave rebro na namesti. Tu ide o povest Slovenska, do ktoreho sa na medzinarodnej scene navazaju, Madari si o nas hubu otieraju. Hlavne, ze ked niekto pred par tyzdnami naznacil, ze mohlo ist o premyslenu fingovanu <neviemco> tak bol za kkta...
C954
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa C954 »

t0m4s3: Teraz je z toho zaznam, ze vraj si nic nevymyslela a stalo sa to. Pizda jedna, obesit do klietky v nitre a oplut.
Drago
Guru
Guru

E499.3056 napísal:t0m4s3: Teraz je z toho zaznam, ze vraj si nic nevymyslela a stalo sa to. Pizda jedna, obesit do klietky v nitre a oplut.
nie vymyslela si to...to pismo na tricku je jej a aj nejake DNA dakde nasli alebo tak...vcera to bolo v spravach...uz si to prilis nepamatam
trion
Star
Star

Príspevok od používateľa trion »

aj ja som to pocul aj cital, ale uz som z toho jelen. Kuknem TA3 a tam, ze ju nezbilia ona najprv, ze uz nie a teraz, ze uz hej. Tak hej, ci nie? :evil:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Akoze preco je tam napisane Dunai???? To ti Slovenski Extremisti nevedia ako sa to pise??
Napísať odpoveď