Hokejbal
U nás sa práve začala nová sezóna. Ja hrávam za HbK Angels http://www.hbkangels.szm.sk/ ale toto je oficálna stránka našej celej seniorskej ligy. http://www.hbkopicka.szm.sk/home.htm 
Hej, ale najdu sa take lamy, co to schvalne zdvihnu, ked sa pred nich postavis. Uz sa mi to stalo. Dostal som dva krat za zapas do kolena, jablcka. Ledva som zisiel z ihriska. Od vtedy som tam pchal len hokejku.Patyk napísal:Ak máš dobré holenné chrániče, tak nieje problém sa hodiť do streli, alebo postaviť sa pred neho a nech ti trafí do chráničou.
aj pchať hokejku je účinné, len treba vedieť ako. Ja odporúčam súperovu hokejku pridržať svojou hokejkou na zemi ( aby sa mu nedala spravit strela) , alebo naopak pridžať mu ju dohora ( aby sa nedostal k hokejbalke )kinjeril napísal:Hej, ale najdu sa take lamy, co to schvalne zdvihnu, ked sa pred nich postavis. Uz sa mi to stalo. Dostal som dva krat za zapas do kolena, jablcka. Ledva som zisiel z ihriska. Od vtedy som tam pchal len hokejku.
No ale to ti moze odpiskat branenie v hre, nesportove spravanie, alebo ti da hru vysokou hokejkou.Patyk napísal:aj pchať hokejku je účinné, len treba vedieť ako. Ja odporúčam súperovu hokejku pridržať svojou hokejkou na zemi ( aby sa mu nedala spravit strela) , alebo naopak pridžať mu ju dohora ( aby sa nedostal k hokejbalke )
-
mirak2
Hardcore addict
jo ja som pred 2 tyzdnami dostal 2 minuty za branenie v hre ked som dal bodycheck hracovi od ktoreho bola vzdialena asi pol metra (teda "nemal" loptu)
alebo bolo signalizovane vylucenie nasho hraca, superov brankar uz bol na striedcake, uz hrali vlastne piati, asi pol minuty si super len prihraval a jeden nas hrac zachytil prihravku a odstrelill loptu (nie mimo ihriska)..rozhodca nic hrame dalej..a dostali sme gol..
ak poznate osobu menom Viktor Makatúra tak ponuku "dotcha wanna be referee?" si 5-krat rozmyslite
alebo bolo signalizovane vylucenie nasho hraca, superov brankar uz bol na striedcake, uz hrali vlastne piati, asi pol minuty si super len prihraval a jeden nas hrac zachytil prihravku a odstrelill loptu (nie mimo ihriska)..rozhodca nic hrame dalej..a dostali sme gol..
ak poznate osobu menom Viktor Makatúra tak ponuku "dotcha wanna be referee?" si 5-krat rozmyslite