Vztah bez sexu
-
majaa
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
ja si tiez myslim ze vztah nie je len o sexe... ja s partnerom nemame az tak casto sex lebo na to ako studenti nemame vemi vela podmienok(v priemer 2,3krat do mesiaca, cez prazdniny castejsie...podla toho ako sa da....)..a teraz ja este musim brat nejake lieky takze mesiac ani nebudeme moct mat sex...ale my to bereme uplne v poriadku...nemame vztah na tom zalozeny...aj ked viem ze jednoducho to patri k tomu ale ked si partneri rozumeju a vychadzaju spolu dobre tak je jedno ako casto sa miluju...a takto je to podla mna celkom aj lepsie lebo uz ked sa k tomu dostaneme tak je to o to vasnivejsie a viac si to vazime a uzivame ako keby sme to mali kazdy den ... 
-
[email protected]
Medium Expert
nazor
baby su zdrzanlive pre viacero faktorov..niektore sa boja, ze ju po "tom" chalan odhodi, niektore maju strach z toho, ci partnera dostatocne uspokoja, dalsie zasa maju komplexy zo svojich prs, ktore nechcu prilis ukazovat, pretoze si myslia, ze su male a nevzrusujuce...v kazdom pripade by ste mali k tejto tematike hovorit otvorene a nebat sa povedat jeden druhemu, co ho trapi, coho sa boji a preco to nechce teraz hned, aby neskor nedoslo k zbytocnym nezhodam alebo vzajomnemu nepochopeniu 
-
Frostik
Spammer
Re: Vztah bez sexu
si zober ako dlho spolu chidite ak par dni abo mesiacou thak nic v pravom vztahu to je tak ze ked spolu chodite tak 6 mesiacou thak az vtedy by ass to malo zacat hej .....pokiel nechces v ztach ktori zalozeny na sexethief596 napísal:je tu uz podobna tema ale mna by zaujimal vas nazor.. ked mate holku povedzme aj plnoletu..ale nemali ste s nou sex.. vidite na tom nieco zle ?vyjadrite sa prosiim
-
Carver11
Light Star
hej, len ak cakas privelmi dlho, tak to potom uz nie je o zodpovednosti. to uz je tam aj iny dovod mozno. aj ked teda musim uznat, ze sa neda velmi urcit, aky cas je dlho...pre niekoho je to mesiac, pre niekoho rok...Playboy napísal:Ja osobne si babu, ktora radsej pocka viac vazim ako taku, ktora nato hned skoci. Tot maj nazor... Svedci to o zodpovednosti.
-
r4wMUnt34q
Star
Re: Vztah bez sexu
Zalezi od individua. Myslim, ze vacsina bab nepovazuje sex vo vztahu za prioritu, ale samotny vztah, takze ked jej na tebe zalezi, tak so sexom kludne pocka a naopak (teda aj ty ak ti na nej zalezi). Ono to pride samo, ked budete obaja pripraveny, tak to spravite. Vsetko chce svoj casthief596 napísal:je tu uz podobna tema ale mna by zaujimal vas nazor.. ked mate holku povedzme aj plnoletu..ale nemali ste s nou sex.. vidite na tom nieco zle ?vyjadrite sa prosiim