Vztah bez sexu

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Bohdan12
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

aaa

Príspevok od používateľa Bohdan12 »

normalna vec.Vztah neni len o sexe
majaa
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa majaa »

ja si tiez myslim ze vztah nie je len o sexe... ja s partnerom nemame az tak casto sex lebo na to ako studenti nemame vemi vela podmienok(v priemer 2,3krat do mesiaca, cez prazdniny castejsie...podla toho ako sa da....)..a teraz ja este musim brat nejake lieky takze mesiac ani nebudeme moct mat sex...ale my to bereme uplne v poriadku...nemame vztah na tom zalozeny...aj ked viem ze jednoducho to patri k tomu ale ked si partneri rozumeju a vychadzaju spolu dobre tak je jedno ako casto sa miluju...a takto je to podla mna celkom aj lepsie lebo uz ked sa k tomu dostaneme tak je to o to vasnivejsie a viac si to vazime a uzivame ako keby sme to mali kazdy den ... :oops:
[email protected]
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa [email protected] »

Keby si mal človek založiť vzťah iba na sexe, tak by po svete chodilo oveľa menej párov. Na sex treba ten správny čas (pre niektoré jedince asi nie, šup-šup jak zajace :-)), aby po rokoch na svoj ,,prvý raz" nespomínal iba ako na nejakú rýchlovku!!
patex
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa patex »

Je to veeelmi zle...ja s mojou choim 9 mesiacov a nic sa dako toho hambi ale vidim ze je nadrzana ako svina a to nehovorim o mne :D ,ale dako si ma stale drzi od tela
johnny171
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johnny171 »

myslim si, ze to je otazka casu...
niektore baby: "po svadbe" , ale ked neni svadba a chodis s nou 2,3,4... rocky tak myslim, ze sa niekedy ocitnu v prilezitosti na sex ... :wink:
zuzuzu
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzuzu »

hm a obcas to chce iniciativu chlapa, sak?
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Podla mna na vztahu bez sexu nie je nic divne.
Libra_PC
Light Expert
Light Expert

nazor

Príspevok od používateľa Libra_PC »

baby su zdrzanlive pre viacero faktorov..niektore sa boja, ze ju po "tom" chalan odhodi, niektore maju strach z toho, ci partnera dostatocne uspokoja, dalsie zasa maju komplexy zo svojich prs, ktore nechcu prilis ukazovat, pretoze si myslia, ze su male a nevzrusujuce...v kazdom pripade by ste mali k tejto tematike hovorit otvorene a nebat sa povedat jeden druhemu, co ho trapi, coho sa boji a preco to nechce teraz hned, aby neskor nedoslo k zbytocnym nezhodam alebo vzajomnemu nepochopeniu :)
Frostik
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Re: Vztah bez sexu

Príspevok od používateľa Frostik »

thief596 napísal:je tu uz podobna tema ale mna by zaujimal vas nazor.. ked mate holku povedzme aj plnoletu..ale nemali ste s nou sex.. vidite na tom nieco zle ? :) vyjadrite sa prosiim :oops:
si zober ako dlho spolu chidite ak par dni abo mesiacou thak nic v pravom vztahu to je tak ze ked spolu chodite tak 6 mesiacou thak az vtedy by ass to malo zacat hej .....pokiel nechces v ztach ktori zalozeny na sexe
Playboy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Playboy »

Ak sa vztah zdravo vyvija, tak sex pride v ten najspravnejsi cas. Netreba sa ani zbytocne ponahlat ani zbytocne brzdit. Ja osobne si babu, ktora radsej pocka viac vazim ako taku, ktora nato hned skoci. Tot maj nazor... Svedci to o zodpovednosti.
Carver11
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Carver11 »

Playboy napísal:Ja osobne si babu, ktora radsej pocka viac vazim ako taku, ktora nato hned skoci. Tot maj nazor... Svedci to o zodpovednosti.
hej, len ak cakas privelmi dlho, tak to potom uz nie je o zodpovednosti. to uz je tam aj iny dovod mozno. aj ked teda musim uznat, ze sa neda velmi urcit, aky cas je dlho...pre niekoho je to mesiac, pre niekoho rok... :?:
Playboy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Playboy »

Najlepsie je, ked to pride samo, spontanne a na zelanie oboch...
dadikaPD
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa dadikaPD »

nie je to zle ona mozno ete nie je pripravena na sex tak ho zatial nechce alebo mozno chce sex az po svadbe. :)
r4wMUnt34q
Star
Star

Re: Vztah bez sexu

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

thief596 napísal:je tu uz podobna tema ale mna by zaujimal vas nazor.. ked mate holku povedzme aj plnoletu..ale nemali ste s nou sex.. vidite na tom nieco zle ? :) vyjadrite sa prosiim :oops:
Zalezi od individua. Myslim, ze vacsina bab nepovazuje sex vo vztahu za prioritu, ale samotny vztah, takze ked jej na tebe zalezi, tak so sexom kludne pocka a naopak (teda aj ty ak ti na nej zalezi). Ono to pride samo, ked budete obaja pripraveny, tak to spravite. Vsetko chce svoj cas ;)
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Nevidim problem, ak to Vam nevadi , tak preco nie ..
Lenze ja to nejako neviem pochopit , samozrejme ak nemate po 15 ..
Vsak ked je vztah , tak ked si milujes zenu , mas chut na nu kazdy den zahrat sa s nou na indiana :D a ona by mala mat taktiez ..Tak co su to za vecery :) pred spanim
Napísať odpoveď