14 rocne

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
r4wMUnt34q
Star
Star

Re: 14 rocne

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

Model napísal:Chalani su 14 rocne baby este decka ?
Moj kamos si pisal s jednou cez net.......a v pohodke ze sa s nim chce stretnut ze to ma aj buducnost.A naraz na druhy den ze si to rozmyslela ze nemaju mooc spolocenho a tak.........akoze sme sa s kamosom dobre nasmiali on ma 18 tak piste vase nazory :D
Na veku viac-menej nezalezi. Ide o vyspelost a zrelost individua, iked v takom veku sa o vyspelosti malo kedy da podla mna hovorit. Ide aj o skusenosti, o sebapoznanie a ci vie, co moze ocakavat+co by mala ocakavat a tak. Podla toho sa sprava. Skoro kazdy 18 rocny chalan sa podla mna orientuje vo vztahoch s opacnym pohlavym lepsie ako 14 rocne dievca, no neni to podmienka, moze to byt podla mna aj naopak. Zavisi od individui podla mna.

Decka / nedecka... Zalezi od toho, co si pod tym clovek predstavuje. Rozhodne decka by som 14 rocne dievcata ale nenazival, pretoze aj dospeli sa niekedy (niektory castejsie, niektory menej casto) spravaju ako deti. Nazval by som ich pubertacky...spoznavaju same seba, tak ako pubertaci, iked aj puberta je u kazdeho individualna, takze... Odpoved je : Zalezi na konkretnej osobe.
cORP.
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

r4wMUnt34q napísal:Na veku viac-menej nezalezi. Ide o vyspelost a zrelost individua, iked v takom veku sa o vyspelosti malo kedy da podla mna hovorit. Ide aj o skusenosti, o sebapoznanie a ci vie, co moze ocakavat+co by mala ocakavat a tak. Podla toho sa sprava. Skoro kazdy 18 rocny chalan sa podla mna orientuje vo vztahoch s opacnym pohlavym lepsie ako 14 rocne dievca, no neni to podmienka, moze to byt podla mna aj naopak. Zavisi od individui podla mna.

Decka / nedecka... Zalezi od toho, co si pod tym clovek predstavuje. Rozhodne decka by som 14 rocne dievcata ale nenazival, pretoze aj dospeli sa niekedy (niektory castejsie, niektory menej casto) spravaju ako deti. Nazval by som ich pubertacky...spoznavaju same seba, tak ako pubertaci, iked aj puberta je u kazdeho individualna, takze... Odpoved je : Zalezi na konkretnej osobe.
presne povedane mas u mna plus karamu :D aj ja by som to takto povedal .
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

r4wMUnt34q napísal:Na veku viac-menej nezalezi. Ide o vyspelost a zrelost individua, iked v takom veku sa o vyspelosti malo kedy da podla mna hovorit. Ide aj o skusenosti, o sebapoznanie a ci vie, co moze ocakavat+co by mala ocakavat a tak. Podla toho sa sprava. Skoro kazdy 18 rocny chalan sa podla mna orientuje vo vztahoch s opacnym pohlavym lepsie ako 14 rocne dievca, no neni to podmienka, moze to byt podla mna aj naopak. Zavisi od individui podla mna.

ked sa vyspis s 18-kou thak moze vyzerat aj na 10 a nikomu to nevadi,ale ked prasknes 14-ku ktora sice vyzera na 18 aj sa tak sprava tak mas pruser tak ci tak!!! skuste mi to vyvratit!!!
:wink:
r4wMUnt34q
Star
Star

qwerty-xyz napísal:ked prasknes 14-ku ktora sice vyzera na 18 aj sa tak sprava tak mas pruser tak ci tak!!! skuste mi to vyvratit!!!
:wink:
Podla toho ci sa spolu vyspite z lasky, alebo ju znasilnis, alebo preto lebo ste ozraty.. V 2. pripade mas z toho pruser (ak si to bude pamätat), inac problem nevidim..
Andy
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andy »

vy tu mate podkatori fakt ubohe nazory ... poznam dost 14rocnych ktorym je jedno jake maju velke prsia a ci su nalicene .. ale vy jak debili hadzete vsetky do jedneho vreca. no nic , nerieesim... a ani nemusite odpovedat , nebudem to tu uz citat :)
bombastic
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bombastic »

Andy napísal:vy tu mate podkatori fakt ubohe nazory ... poznam dost 14rocnych ktorym je jedno jake maju velke prsia a ci su nalicene .. ale vy jak debili hadzete vsetky do jedneho vreca.
uplne s tebou suhlasim, ja mam teraz jednu 14-ku a je uplne normalna.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

bombastic napísal:uplne s tebou suhlasim, ja mam teraz jednu 14-ku a je uplne normalna.
ved ty to casom pochopis, cim sa odlisuje 14 rocne dievcatko od skutocnej zeny... Potom aj ty budes mat "ubohe nazory"
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

Playboy napísal:14? to zavana pedofiliou :lol: :lol: :lol:
Pedofilia ee ale trestny cin sexualneho zneuzitia ... ale to by chalan musel mat nad 15 ak nie tak je to v poho :P :? vtip je v tom ze je to zneuzitie aj ked by to priam ona vyprovokovala taze bacha na vec !
qwerty-xyz

miki690 napísal:Pedofilia ee ale trestny cin sexualneho zneuzitia ... ale to by chalan musel mat nad 15 ak nie tak je to v poho :P :? vtip je v tom ze je to zneuzitie aj ked by to priam ona vyprovokovala taze bacha na vec !
my si vsetci davame bacha. :wink:
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

pinco napísal:ved ty to casom pochopis, cim sa odlisuje 14 rocne dievcatko od skutocnej zeny... Potom aj ty budes mat "ubohe nazory"
amen to that.
zeny su ako vino. cim zrelsie tym lepsie...
qwerty-xyz

r4wMUnt34q napísal:Podla toho ci sa spolu vyspite z lasky, alebo ju znasilnis, alebo preto lebo ste ozraty.. V 2. pripade mas z toho pruser (ak si to bude pamätat), inac problem nevidim..
ale no,....

//audiotrack: nabudúce píš duchaplnejšie príspevky :wink:
imroradko
Novice
Novice

Príspevok od používateľa imroradko »

No 14 su najlepsie, a ste uplne sprosti ked si z nich robite srandu. Dnesna mladez uz vie co ocakava od zivota, ci su to studenti ci obycajne dievcata. Kazda si ide za svojim.
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

imroradko napísal:No 14 su najlepsie, a ste uplne sprosti ked si z nich robite srandu. Dnesna mladez uz vie co ocakava od zivota, ci su to studenti ci obycajne dievcata. Kazda si ide za svojim.
ak je pre teba mestská k*rva životný cieľ a sen tak áno.
undertaker35
Expert
Expert

Príspevok od používateľa undertaker35 »

r3sp3ct napísal:ak je pre teba mestská k*rva životný cieľ a sen tak áno.
Uplne s tebou suhlasom dnesne dievky idu iba za tym aby sa mali s kym bozkavat mat co najstarsieho a nebodaj aby sa mali aj s kym kurovat po veceroch :roll:
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

r3sp3ct napísal:OMG a zákony ti niečo hovoria... imho ten 18 ročný on je chudák, že si nevie nájsť holku vekovo sebe rovnú ? Ani o ten vekový rozdiel nejde, ak má holka 18 a ty 22 (4 roky) tak pohoda, skôr ide o psychicku tej dotyčnej, také 14tky sú myslením deti, nech si hovorí kto čo chce... ich najvačší problém je veľkosť pŕs, a to či su pekne nalíčené... nič viac nič menej...
hehe deti:) to hej ale co si o sebe myslia to je horsie... oni dokonca tvrdia ze su duchovne vyspelejsie ako chalani o 4 roky takze sa pokladaju za to ze maju 18...su strasne blbe :P
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Storm Keeper napísal:hehe deti:) to hej ale co si o sebe myslia to je horsie... oni dokonca tvrdia ze su duchovne vyspelejsie ako chalani o 4 roky takze sa pokladaju za to ze maju 18...su strasne blbe :P
nj v tej odp. som zabudol na pupáky :oops: no čo už... inak mna osobne rajcujú holky 16+ :shock: inak mám teraz novú susedku som s ňou išiel pred 2 dňami vo výťahu 23 rokov, akože wow, pekná brunetka... prsia do ruky, nádhera, mal som čo robiť, aby to na mne nebolo vidieť 8)
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

bože môj prečo sa toľko snažite obmedzovať sa v tak pekných a prirodzených veciach...
nehovorím, že musíte chodiť ako veľký machovia s napnutým klinom 20 pred vami a každemu ukazovať akú tam máte hrču, ale zasa to schovávať v takom prípade ako tu písal r3sp3ct mi príde ako nešťastná voľba. Veď s tým vzrušením by si možno aj zapôsobil a ak by si to všimla, možno by jej to aj polychotilo aj jeden dva úsmevy by darovala a hneď by bolo ľahšie známosť nadviazať, alebo sa mýlim?
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Te-wei napísal:bože môj prečo sa toľko snažite obmedzovať sa v tak pekných a prirodzených veciach...
nehovorím, že musíte chodiť ako veľký machovia s napnutým klinom 20 pred vami a každemu ukazovať akú tam máte hrču, ale zasa to schovávať v takom prípade ako tu písal r3sp3ct mi príde ako nešťastná voľba. Veď s tým vzrušením by si možno aj zapôsobil a ak by si to všimla, možno by jej to aj polychotilo aj jeden dva úsmevy by darovala a hneď by bolo ľahšie známosť nadviazať, alebo sa mýlim?
Mal som 100 chutí dať medzi poschodiami STOP :twisted:

//preklep chudí , fixnuté :)
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

r3sp3ct napísal:Mal som 100 chudí dať medzi poschodiami STOP :twisted:
Mal si ist do toho- 50:50.... bud by si stade vysiel s monoklom a otlacenou dlanom na lici alebo za par minut obaja straaasne vysmiaty a spokojni :smt009
r4wMUnt34q
Star
Star

Dodam len, ze ked budete takto generalizovat, tak sa nikam nedostanete, pretoze ludia su rôznorodi.. Netreba sa bat a podstivo si hladat tu pravu, resp. cakat kym ju stretnete a potom ju treba spoznat.. Aka je, co sa jej paci, co nie a tak.. Zbytocne tu vytahujete silne slova typu : "baby su take a take, v 14 rokoch su take a take...", pretoze nie su take vsetky.. Dufam,ze toto je posledny raz, co to na toto forum pisem, lebo uz ma to nudi.. Furt niekto musi robit stupidne generalizacie.. TREBA SPOZNAT TU, CO VAS ZAUJME.. Statistiky vam nepomozu, ani taketo vyroky..
Napísať odpoveď