Na veku viac-menej nezalezi. Ide o vyspelost a zrelost individua, iked v takom veku sa o vyspelosti malo kedy da podla mna hovorit. Ide aj o skusenosti, o sebapoznanie a ci vie, co moze ocakavat+co by mala ocakavat a tak. Podla toho sa sprava. Skoro kazdy 18 rocny chalan sa podla mna orientuje vo vztahoch s opacnym pohlavym lepsie ako 14 rocne dievca, no neni to podmienka, moze to byt podla mna aj naopak. Zavisi od individui podla mna.Model napísal:Chalani su 14 rocne baby este decka ?
Moj kamos si pisal s jednou cez net.......a v pohodke ze sa s nim chce stretnut ze to ma aj buducnost.A naraz na druhy den ze si to rozmyslela ze nemaju mooc spolocenho a tak.........akoze sme sa s kamosom dobre nasmiali on ma 18 tak piste vase nazory
Decka / nedecka... Zalezi od toho, co si pod tym clovek predstavuje. Rozhodne decka by som 14 rocne dievcata ale nenazival, pretoze aj dospeli sa niekedy (niektory castejsie, niektory menej casto) spravaju ako deti. Nazval by som ich pubertacky...spoznavaju same seba, tak ako pubertaci, iked aj puberta je u kazdeho individualna, takze... Odpoved je : Zalezi na konkretnej osobe.