Nieje to normalne..

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
schw33k
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa schw33k »

m3thod-man napísal:jooj prave ze nie len moja skusenost.Mam dost kamaratov. Kazdy mal frajerku skoro. A postupne som sledoval ako sa to kazdemu po case pekne rozpadlo. Najnovsie ma prekvapil jeden kamos.To bol parik ze si ich nevidel minutu bez seba. Nechodil ani snami na pivo. Normalne nam vravel ze on si ju zobere. Som si myslel ze ty sa nasli. A co sa stalo?? Zavolal jej byvali a bol koniec. Ja ti chcem len povedat, ze si nemozes byt nikdy isty svojou polovickou. Kazda baba si hlada najlepsieho samca :D Nieco ako laska...to prejde kazdeho casom :)
Co ti nato povedat ,sorry je mi smiesne z tvojho kamarata :D sorry fakt ..Pamataj , ze tam ziadna laska nemohla byt ( s jednej strasny isto nie ) ked sa toto stalo .. Takze zas neberiem vazne sry :)
Tazko mi je na to odpovedat ked povies nejake pripady , co su tam dievcata maximalne brzdy a husy , tvoj kamarat je tiez blby ze by neodhadol cloveka s ktorym sa tak dobre poznal,nie? Vsak vezmem si svoj pripad , je to proste nemyslitelne , ze by sa to stalo mne, som si tym 110% isty ( bola by prca kebyze sa mi to zajtra stane :D ) proste ked spoznas cloveka a on sa ti zveruje s kazdou vecou co ho trapi a vsetkym a ty vidis a vies ze ta velmi lubi,ako sa chova ku mne , proste nemozne ( ze by sa stal napr. ten priklad co si opisoval ) ..Poviem Ti takto , kolko je na svete stastnych vztahov s naslednym manzelstvom ... ?? Strasne mnoho , a vsetci by s tebou nesuhlasili
Jasne , ze su aj take pripady co si ty opisoval , ale tych stastnych koncov je myslim si viacej ..
( btw zabudol som este spomenut , ze sa pozname a sme uz boli kamarati uz pred 6 rokmi ... )
Inak mi pripominas nejakeho 35 rocneho stareho mladenca :D kolko ti je?
m3thod-man
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa m3thod-man »

no to bol len jeden priklad. Takych poznam viac :) Tu babu by si neodhadol. Bolo to take slusne dievca. Vzdy len kofolku, no proste strasne slusne tiche. To sa nedalo odhadnut. Ja som tomu ties nexel verit. Ale stalo sa.
Inak hlasit ze si svojou na 110% by som nerobil. Fakt ti neprajem nic zle ale ja som si to ties myslel. Ties sme si vsetko zverovali a tak jak si pisal,boli me furt spolu,robili sme si plany do buducnosti a tak...A ze 35 rocny mladenec??Heh si ma trochu precenil. Mam 23. Ale ty mi skor pripominas takeho 19 rocneho romantickeho snilka. Urcite tvoja prva velka laska.
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Vsak tu nejde o to co pila preboha , ale ide o to , ze ked ju ten tvoj dotycny poznal .. Ale ked vravim poznal tak poznal .. Ked bola aj pred nim ticha , tak naco ju mal :)
btw mam podobne ako ty , ziadny poblazneny lapajko zas niesom ,lubim svoje sucastne dievca , ale nemam zas klapky pred ocami... presiel som par poriadnymi srackami , ale to sa jednoducho neda vysvetlit takto ..
btw stale bavime iba o podvedeni ? ak jj tak tvrdim na 110 % stale :)
Nemozem si pomoct , ale podla tvojho tvrdenia vlastne stastne vztaky NEEXISTUJU alebo ak hej tak par na svete ..

// vidim ze ty si uplne nedovercivy co sa dievcat tyka , myslim ze neveris ani jednej , ale s takym pristupom velmi stastny v zivote nebudes , ked nebudes nikomu doverovat
Mam mat taky vztah co budem mysliet nato ako jej neverim , a ako mam cakat kedy ma podje*e , tak :D chapes?
BuffyAngel
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa BuffyAngel »

Švíík napísal:ale nie vsak s tymto s tebou suhlasim , nie mas v niecom pravdu to ti uznavam , len som ti chcel ozrejmit , ze nieje 15 rocna laska , to co vaznejsia vyzretejsia laska , howk :wink:
no som rada, že aspoň v niečom so mnou súhlasíš:D:D:D.... fakt:D:D..a inak ked´ si chcel vedieť koľko mám ...tak 18....
a možno nato mám skreslený pohľad pretože mne zrovna vzťahy nevychádzajú...
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Adulko1 »

Caute! To je haluzz! Otvoril som jednu nevyraznu temu a ako sa rozbehla .. Normalne mam radost, ze sa tak diskutuje na tuto temu .. :wink: Inak tie stastne pary myslim, ze naozaj existuju!!! Mozno aj su teda nestastne, ale to v inej rovine .. myslim tym prostredie, rodicia, ludia naokolo... ale Inak ked sa lubia- jeden druheho, tak sa to da zvladnut az do svatby ... :) Stoji to potom zato, ze co vsetko spolu preskakali a vydrzali .... :wink:
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

Adulko1 napísal:Caute! To je haluzz! Otvoril som jednu nevyraznu temu a ako sa rozbehla .. Normalne mam radost, ze sa tak diskutuje na tuto temu .. :wink: Inak tie stastne pary myslim, ze naozaj existuju!!! Mozno aj su teda nestastne, ale to v inej rovine .. myslim tym prostredie, rodicia, ludia naokolo... ale Inak ked sa lubia- jeden druheho, tak sa to da zvladnut az do svatby ... :) Stoji to potom zato, ze co vsetko spolu preskakali a vydrzali .... :wink:
Adulko1 napísal:Inak tie stastne pary myslim, ze naozaj existuju!
Ako to myslis ? Si si myslel, ze neexistuju ? :hmm:
Adulko1 napísal:Inak ked sa lubia- jeden druheho, tak sa to da zvladnut az do svatby ... :) Stoji to potom zato, ze co vsetko spolu preskakali a vydrzali .... :wink:
Suhlasim.. Raz to hadam okusi kazdy.. Musi to byt super :)
Adulko1 napísal:Caute! To je haluzz! Otvoril som jednu nevyraznu temu a ako sa rozbehla...
No vidis, mozno spravis este kopec dalsich dobrych :)
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Som rad, ze aj ty si za! :) Ak chces este prispej, ze co si este myslis o nazoroch inych .. Sme sa ale rozbehli! :wink:
r4wMUnt34q
Star
Star

m3thod-man napísal:Ja ti chcem len povedat, ze si nemozes byt nikdy isty svojou polovickou.
Mozes, ked je to seriozna baba, co ta lubi a zbytocne ta neklame, ci nevyuziva..
m3thod-man napísal:Kazda baba si hlada najlepsieho samca.. Nieco ako laska...to prejde kazdeho casom
Nesuhlasim.. Co iny clovek, to ine kriteria.. Zamilovanost mozno vo vzathu prejde, ale laska by nemala, pokial to naozaj klape..
Adulko1 napísal:Bud moc skoro s nim zacala chodit- ze ci sa hned po rozchode zoznamila s tvojim kamosom .. Lebo ked to bola takato rychlovka, tak sa to dalo cakat, ale ked nie, tak jej hrablo vazne!
Podotykam, ze niele jej hrablo, ale aj jemu.. To ju tak rychlo spoznal, ze s nou hned chcel chodit ? Vztah su 2ja a su zan obaja zodpovedni.. V tomto pripade hrablo im obom, podla mna ;)
Švíík napísal:Pamataj , ze tam ziadna laska nemohla byt..
Suhlasim..
m3thod-man napísal:Tu babu by si neodhadol. Bolo to take slusne dievca. Vzdy len kofolku, no proste strasne slusne tiche. To sa nedalo odhadnut. Ja som tomu ties nexel verit. Ale stalo sa.
Co sa na tom nedalo odhadnut ? Trosku stracam niť..
Švíík napísal:Vidim ze ty si uplne nedovercivy, ale s takym pristupom velmi stastny v zivote nebudes , ked nebudes nikomu doverovat.
Tak tak..
Švíík napísal:Moze mi verit a ja jej - niekto to poserie , konci ! Takto to asi u nas funguje
To neni bohvie co.. Robit chyby je ludske a odpustat takisto,ale vasa vec ;)
BuffyAngel napísal:v poslednej dobe si to myslím aj ja...nejak nemám šťastie na vzťahy...každý skončí fiaskom... radšej budem mať veľa kamošov ako priateľa s ktorým aj tak asi dlho nevydržím....
Presne.. Treba radsej starostlivo vybrat, ako potom lutovat..
Adulko1 napísal:Je vidiet, ze vy naschval provokujete i ked si to niekedy neuvedomujete
Lenze je to len kvoli tomu, ze dievcatu prejavuje chalan malo lasky podla mna.. A ked citia do nemoty to iste, tak to robia do nemoty..
Adulko1 napísal:A ked by som videl, ze moja baba by vyletela na inu, ci uz, ze by ma objala, ci nieco ine .. tak aspom vidim, ze naozaj jej zalezi na mne a ze si ma neda za kazdu cenu!
No keby toto urobila moja baba, tak by som si o nej nieco pomyslel (ci je šiši,alebo co).. Ved objimaju sa aj kamarati a ak ma vyletiet na moju kamratku za objatie, tak si sadneme a vydiskutujeme.. Mne to pripada vadne..
Adulko1 napísal:ale chlaci to vnimaju citlivejsie
Nezalezi na pohlavi, ale na osobnosti, na individuu...
Adulko1 napísal:dokonca aj vystrih napriklad, alebo suknicka az po zadok .. resp. iba .. mozno chcete provokovat baby, ze aby na vas ziarlili a akoby- "mali by ste byt lepsie a krajsie oproti nim..." ale neuvedomujete si, ze nedrazdite tym baby, ale aj chalanov, ale nam to vadi..
V prvom rade si myslim, ze chce uputat pozornost partnera a na ostatne dôsledky nemysli, ak ho lubi.. Ale to, ze sa oblecie vyzivavo do spolocnosti bez partnera, to uz moze (ale nemusi !) nieco znamenat, okrem toho, ze chce vyzerat pekne :hmm:.. Na druhej strane mat sexi holku po svojom boku je dobre afrodiziakum, pretoze sa pri nej chalan citi super, ze ma taku kocku :)
Adulko1 napísal:Radsej treba sa starat o nie vonkajsiu krasu( aspom vo vacsom rozsahu)
O obe krasy sa treba starat rovnako, tak ako o vztah.. Myslim, ze to sa to da urcite zadelit tak, ze sa to stiha ;)
m3thod-man napísal:nechcem ti kazit iluzie, ani ti to neprajem ale casom to bude stale horsie :lol:
S takymto pesimizmom to daleko nedotiahnes :nono:

UF ! 80. post + rank Medium Expert... Za pouhé 4 dni :king:
Ja Som napísal:UF ! 80. post + rank Medium Expert... Za pouhé 4 dni :king:
Tým som samozrejme nemyslel, že sa chválim, alebo že mi ide o moj postcount, nebodaj o rank :roll:.. Nie som spammer, veď moje príspevky sú k veci.. Myslel som tým výrokom, že som tu bol dlho za posledný čas a urobil som kus práce.. Ak si aj napriek tomu niekto myslí, že si zaslúžim rank Spammer, tak kludne, ale nieco si o nom pomyslim :hmm:.. Dakujem
Lucka
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Lucka »

Adulko1 napísal:Cavete! :) Dikess za nazory! Noo ja som jej dal dovecera casuuu nech mi potom napise a aj to, ze co by ona robila, ale aj tak sa stvala! Znamych spolocnych nemame, bo ked ja mam nejakych, tak moc nechce s nimi ist a zas opacne.. Ale najradsej je ona sama so mnou a ja tiez.. :( Ale teraz ako pisem uz navecer trosku mozno povolila.. Som jej napisal, ked ja nemozem, tak nech pride on!!! A tocila sa tak okolo, ale nap. ze to tak urobi.. Ale stve sa aj tak na mna, ze nemam cas.. Achh... Horor... :?
sKUS JEJ ESTE POVEDAT TAKTO:Ze mozno raz bude (a myslim , ze chce) aj ona tvoja manzelka a potom by jej tiez dobre padlo, ked vidi, ze uz by bola aj ona sucastou vasej rodinky, ze ako ju dokazes uprednostnovat pred inymi vecmi, okolnostami. POvedz ze maminu mas len 1 a aj ju chces mat tiez jedinu :). A potom ju nezabudni niekam pozvat len vy dvaja alebo podavat, poposielat nejake zamilovane odkazy atd...
Trosku mi je to blizke a vtedy si uvedomujem pre co a pre koho to moj chalan robi a spomeniem si co vsetko urobil uz v minulosti PRE MNA -(sme spolu 4 roky)
r4wMUnt34q
Star
Star

Lucka napísal:sKUS JEJ ESTE POVEDAT TAKTO:Ze mozno raz bude (a myslim , ze chce) aj ona tvoja manzelka a potom by jej tiez dobre padlo, ked vidi, ze uz by bola aj ona sucastou vasej rodinky, ze ako ju dokazes uprednostnovat pred inymi vecmi, okolnostami. POvedz ze maminu mas len 1 a aj ju chces mat tiez jedinu :). A potom ju nezabudni niekam pozvat len vy dvaja alebo podavat, poposielat nejake zamilovane odkazy atd...
Trosku mi je to blizke a vtedy si uvedomujem pre co a pre koho to moj chalan robi a spomeniem si co vsetko urobil uz v minulosti PRE MNA -(sme spolu 4 roky)
Suhlasim.. Treba davat casto najavo co pre teba znamena, aby si mohla byt ista, ze ti na nej zalezi a tak.. Ale mala by to robit aj ona, inac sa mozes urazit :lol: (srandujem)
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

To r4wMUnt34q: Ale co by si robil v tom pripade, ze baba by ti isla vyzyvavo von, napr. do mesta, len na nakup a bez teba teda .. A ak by si ju stretol v meste a isiel s nou a videl, ze ako chlapci reaguju, resp. uz sa chystaju otravovat, alebo nebodaj by uz otravovali, tak co by si nato povedal.. Ved vies aki sme .. Nemyslim, ale vsetci! :-) Ale niektorym blbcom nevadi ani to, ked baba povie, ze nechce a ma frajera .. Co by si robil, keby ti spominala, ze v meste videla nejakych chalanov a ti sa na nu usmievali, suskali si a nasledovali ju ... A ona by ti len povedala, ze ved nic nerobili, ale pritom teba by to nastvalo, ze co im nepovedala, aby si dali pohov, ... Teda v skratke: vonku, vyzyvavo- nevedome, bez teba, otrava- chlapci ... Co ty nato? :)

To Lucka: Ona je uz sucastou rodiny. Je tu skoro stale u nas- resp. spava u nas a vedie, ze sme zasnubeni ... :wink:
r4wMUnt34q
Star
Star

Adulko1 napísal:To r4wMUnt34q: Ale co by si robil v tom pripade, ze baba by ti isla vyzyvavo von, napr. do mesta, len na nakup a bez teba teda .. A ak by si ju stretol v meste a isiel s nou a videl, ze ako chlapci reaguju, resp. uz sa chystaju otravovat, alebo nebodaj by uz otravovali, tak co by si nato povedal.. Ved vies aki sme .. Nemyslim, ale vsetci! :-) Ale niektorym blbcom nevadi ani to, ked baba povie, ze nechce a ma frajera .. Co by si robil, keby ti spominala, ze v meste videla nejakych chalanov a ti sa na nu usmievali, suskali si a nasledovali ju ... A ona by ti len povedala, ze ved nic nerobili, ale pritom teba by to nastvalo, ze co im nepovedala, aby si dali pohov, ... Teda v skratke: vonku, vyzyvavo- nevedome, bez teba, otrava- chlapci ... Co ty nato? :)
Adulko1 napísal:Ak by si ju stretol v meste a isiel s nou a videl, ze ako chlapci reaguju, resp. uz sa chystaju otravovat, alebo nebodaj by uz otravovali, tak co by si nato povedal..
Tak by som k nim prisiel, pobozkal priatelku, povedal jej, ze ju silno lubim a spytal by som sa, ze o com sa bavia a pridal sa pripadne do diskusie.. Je na priatelke, ze ako by sa s nimi vysporiadala, su to jej napadnici :D..
Adulko1 napísal:Co by si robil, keby ti spominala, ze v meste videla nejakych chalanov a ti sa na nu usmievali, suskali si a nasledovali ju ...
By som si myslel, ze mam kocku za frajerku ;) a spytal by som sa jej, ze aky z toho mala pocit (ci pozitivny ci negativny to je jedno).. A oni si nemuseli suskat len o nej, iked je to malo pravdepodobne :)

Proste ide o to, ze oni skusaju frajerku a to je pre mna dobre, pretoze aspon vidim, ako jej zalezi na nasom vztahu.. Keby im da cislo a zahne mi s nimi, tak by nasledoval dialog, ze co chyba v nasom vztahu a 2. sanca.. Ak mi s nimi zahne druhy krat, tak by sme sa uz asi nemali o com bavit ;)..
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Ahoj! :-) Ach! Tebe je dobre, ty si z toho hlavu nerobis .. A inak uz sa ti to stalo? Lebo je ine to rozpravat ako zazit! :wink: A na druhykrat by ti to nevrtalo hlavou, ze ty jej mozes doverovat - a silno, ale ona ta zrani a vyuzije, ze aj napriek tomu co ste sa dohodli, ze nebudete taketo situacie vyhladavat, alebo oni vas a budes ju vidiet aj tak koketovat veselo poza chrbat a pritom ste sa teda dohodli ako to pojde vo vasom vztahu ... :roll: To ze by si sa tesil, ze mas kocku, zaroven mas aj starch, ze co ak sa najdu taki, co proste aj ked povie nie, nemozem- aj tak ju budu prenasledovat ci uz formou sms, alebo navstevami, posedeniami pri kavicke, stretnutia na diskoteke .. Mne by sa to casom prestavalo pacit a vrtalo by mi to v hlave .. :roll:
r4wMUnt34q
Star
Star

Adulko1 napísal:Ahoj! :-) Ach! Tebe je dobre, ty si z toho hlavu nerobis .. A inak uz sa ti to stalo? Lebo je ine to rozpravat ako zazit! :wink: A na druhykrat by ti to nevrtalo hlavou, ze ty jej mozes doverovat - a silno, ale ona ta zrani a vyuzije, ze aj napriek tomu co ste sa dohodli, ze nebudete taketo situacie vyhladavat, alebo oni vas a budes ju vidiet aj tak koketovat veselo poza chrbat a pritom ste sa teda dohodli ako to pojde vo vasom vztahu ... :roll: To ze by si sa tesil, ze mas kocku, zaroven mas aj starch, ze co ak sa najdu taki, co proste aj ked povie nie, nemozem- aj tak ju budu prenasledovat ci uz formou sms, alebo navstevami, posedeniami pri kavicke, stretnutia na diskoteke .. Mne by sa to casom prestavalo pacit a vrtalo by mi to v hlave .. :roll:
Ja viem, ze sa mi to lahko hovori, ale osobe, s ktorou budem chodit, budem na 100 % dôverovat (ako kazdemu, kym ma nesklame).. Ak ma odist za nejakymi chalanmi z ulice, tak nech radsej ide, ako by som mal zit v iluzii, ze jej na mne zalezi.. Urcite to bude mat nejaky emocionalny podton, ked to zazijem (lahsie sa hovori bez citovej naviazanosti na problem), ale rozhodne ziarlivostna scena sa nekona ani nic.. Samozrejme, ze by mi bolo luto, keby ma zrani a bolelo by to.. Proste si vsetko vydiskutujeme vzdy, pripadne spravime kompromis a tak, pri najhorsom rozideme, ved po svete beha kopa báb..
Keby ju obtazuju aj proti jej vôli, tak im zalovam alebo co, pripadne jej kupim novu SIM kartu.. Alebo trestne oznamenie, ak by sa dalo..
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Ja som tiez obvolaval tych blbeckov co otravovali a pomohol som si? :? Ale casom ich to prestalo bavit .. A inak ak sa raz skalmes v tej istej osobe a das jej druhu sancu, tak uz nebudes doverovat na 100%! :( Potom ta bude stale trapit myslienka, ci si urobil dobre .. A mozes zit v tom cely zivot dokonca ..
r4wMUnt34q
Star
Star

Adulko1 napísal:A inak ak sa raz sklames v tej istej osobe a das jej druhu sancu, tak uz nebudes doverovat na 100%! :( Potom ta bude stale trapit myslienka, ci si urobil dobre .. A mozes zit v tom cely zivot dokonca ..
To je zbytocne, pretoze casy sa menia, ludia sa menia a su taky, ktory sa menia k lepsiemu, takze treba odpustat (to nehovorim len tak, to mam z vlastnej skusenosti), iked s tym, ze dotycna osoba vie, coho sa dopustila, pripadne dat nejaku podmienku..
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

r4wMUnt34q napísal:To je zbytocne, pretoze casy sa menia, ludia sa menia a su taky, ktory sa menia k lepsiemu, takze treba odpustat (to nehovorim len tak, to mam z vlastnej skusenosti), iked s tym, ze dotycna osoba vie, coho sa dopustila, pripadne dat nejaku podmienku..
Suhlasim s tebou! :wink:
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

po takomto dlhom čase by ma zaujmalo či ste stále spolu :D
Sheep
Addict
Addict

Re: Nieje to normalne..

Príspevok od používateľa Sheep »

Adulko1 napísal:Caute baby a chalani.. Chcel by som Vas porposit o pomoc.. :smt115 Uz 3 roky chodim so svojou babou a velmi sa lubime! V skratke- mama je momentalne chora a musi chodit po doktoroch.. Najmladsi brat musel ist do skoly dnes (8rokov) a ja jediny ako vysokoskolak mam zatial volno. A ostatni su v robote, ci v skole. Takze zostalo na mne a je to moja povinnost pomoct rodicom, ze teda mojho brata zavediem a privediem zo skoly a da sa na mna spolahnut.. To je vsetko ok, ale moja druha polovicka chyta amok ( a ma mat svoje dni) , ze co nepridem, ked som jej taktne a normalne vysvetlil co je vo veci, ze nemozem si dovolit prist dnes za nou ( 22 km ).. A nakoniec mi ponadavala a v amoku popisala jak nejakemu psovi.. Ze nemam cas a ze su mi druhi prednejsi a tak.. Ved som pisal, ked bude mama zdrava alebo na druhy den ked nepojde doktorke, tak pridem za nou.. Ale nie- zas amok.. A naschval vypina sem-tam MT, ci naschval neodpisuje.. Je to normalne?? Aj ked idem milym slovom najprv, ale kazdy ma trpezlivost obmedzenu.. Tak aj mne to nedalo- nap. som nech sa so mnou takymto tonom nebavi, ze to je normalna vec! No co sa budem dalej rozpisovat..

Aky mate nazor vy?? To su teda ( neurazte sa baby ) rozumy.. :cry: Ako by som to bez nasledkov mohol vyriesit a predyst pri stertnuti tym odutym xichtom??? DAKUJEM!!!!
neviem co riesis, ja by som taku holku poslal kade lahsie a nie je daco cez mobil vysvetloval...ach ta zenska demencia nema hranic :?
wewka
Expert
Expert

Príspevok od používateľa wewka »

myslim ze je to troska sobecka,nie?je taka wzdy?rodina je dolezita,nemal by si sa na nu wykaslat kvoli babe.aj ked spolu chodite 3 roky to je dlho..spytaj sa jej co by ona robila na tvojom mieste
Napísať odpoveď