m3thod-man napísal:Ja ti chcem len povedat, ze si nemozes byt nikdy isty svojou polovickou.
Mozes, ked je to seriozna baba, co ta lubi a zbytocne ta neklame, ci nevyuziva..
m3thod-man napísal:Kazda baba si hlada najlepsieho samca.. Nieco ako laska...to prejde kazdeho casom
Nesuhlasim.. Co iny clovek, to ine kriteria.. Zamilovanost mozno vo vzathu prejde, ale laska by nemala, pokial to naozaj klape..
Adulko1 napísal:Bud moc skoro s nim zacala chodit- ze ci sa hned po rozchode zoznamila s tvojim kamosom .. Lebo ked to bola takato rychlovka, tak sa to dalo cakat, ale ked nie, tak jej hrablo vazne!
Podotykam, ze niele jej hrablo, ale aj jemu.. To ju tak rychlo spoznal, ze s nou hned chcel chodit ? Vztah su 2ja a su zan obaja zodpovedni.. V tomto pripade hrablo im obom, podla mna
Švíík napísal:Pamataj , ze tam ziadna laska nemohla byt..
Suhlasim..
m3thod-man napísal:Tu babu by si neodhadol. Bolo to take slusne dievca. Vzdy len kofolku, no proste strasne slusne tiche. To sa nedalo odhadnut. Ja som tomu ties nexel verit. Ale stalo sa.
Co sa na tom nedalo odhadnut ? Trosku stracam niť..
Švíík napísal:Vidim ze ty si uplne nedovercivy, ale s takym pristupom velmi stastny v zivote nebudes , ked nebudes nikomu doverovat.
Tak tak..
Švíík napísal:Moze mi verit a ja jej - niekto to poserie , konci ! Takto to asi u nas funguje
To neni bohvie co.. Robit chyby je ludske a odpustat takisto,ale vasa vec
BuffyAngel napísal:v poslednej dobe si to myslím aj ja...nejak nemám šťastie na vzťahy...každý skončí fiaskom... radšej budem mať veľa kamošov ako priateľa s ktorým aj tak asi dlho nevydržím....
Presne.. Treba radsej starostlivo vybrat, ako potom lutovat..
Adulko1 napísal:Je vidiet, ze vy naschval provokujete i ked si to niekedy neuvedomujete
Lenze je to len kvoli tomu, ze dievcatu prejavuje chalan malo lasky podla mna.. A ked citia do nemoty to iste, tak to robia do nemoty..
Adulko1 napísal:A ked by som videl, ze moja baba by vyletela na inu, ci uz, ze by ma objala, ci nieco ine .. tak aspom vidim, ze naozaj jej zalezi na mne a ze si ma neda za kazdu cenu!
No keby toto urobila moja baba, tak by som si o nej nieco pomyslel (ci je šiši,alebo co).. Ved objimaju sa aj kamarati a ak ma vyletiet na moju kamratku za objatie, tak si sadneme a vydiskutujeme.. Mne to pripada vadne..
Adulko1 napísal:ale chlaci to vnimaju citlivejsie
Nezalezi na pohlavi, ale na osobnosti, na individuu...
Adulko1 napísal:dokonca aj vystrih napriklad, alebo suknicka az po zadok .. resp. iba .. mozno chcete provokovat baby, ze aby na vas ziarlili a akoby- "mali by ste byt lepsie a krajsie oproti nim..." ale neuvedomujete si, ze nedrazdite tym baby, ale aj chalanov, ale nam to vadi..
V prvom rade si myslim, ze chce uputat pozornost partnera a na ostatne dôsledky nemysli, ak ho lubi.. Ale to, ze sa oblecie vyzivavo do spolocnosti bez partnera, to uz moze (ale nemusi !) nieco znamenat, okrem toho, ze chce vyzerat pekne

.. Na druhej strane mat sexi holku po svojom boku je dobre afrodiziakum, pretoze sa pri nej chalan citi super, ze ma taku kocku
Adulko1 napísal:Radsej treba sa starat o nie vonkajsiu krasu( aspom vo vacsom rozsahu)
O obe krasy sa treba starat rovnako, tak ako o vztah.. Myslim, ze to sa to da urcite zadelit tak, ze sa to stiha
m3thod-man napísal:nechcem ti kazit iluzie, ani ti to neprajem ale casom to bude stale horsie

S takymto pesimizmom to daleko nedotiahnes
UF ! 80. post + rank Medium Expert... Za pouhé 4 dni
Ja Som napísal:UF ! 80. post + rank Medium Expert... Za pouhé 4 dni

Tým som samozrejme nemyslel, že sa chválim, alebo že mi ide o moj postcount, nebodaj o rank

.. Nie som spammer, veď moje príspevky sú k veci.. Myslel som tým výrokom, že som tu bol dlho za posledný čas a urobil som kus práce.. Ak si aj napriek tomu niekto myslí, že si zaslúžim rank Spammer, tak kludne, ale nieco si o nom pomyslim

.. Dakujem