Pitie učiteľov na školských výletoch

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Lord_3D
Addict
Addict

Pitie učiteľov na školských výletoch

Príspevok od používateľa Lord_3D »

keď je tu taká téma o pití mladých, čo si myslite o pití učiteľov ta školských výletoch ?
jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

To by fakt nemail robit. Hlavne nie na zakladke. U nas sa uz napr na lyzovacke stalo, ze si profak hrkol, no to vtedy bol posledny vecer a... :)
Ale na zakladke ze sa s prepacenim naj**u jak siroty..tak to fakt :aasmile2:
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

ked si rad vypijes na vyletoch tak ti to nevadi a ak nepijes tak ti to tiez nemoze vadit lebo mozes robit cinnost podla svojho uvazenia a nie plnit nejaky stupidny "vyletovsky" program :D
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Drago napísal:ked si rad vypijes na vyletoch tak ti to nevadi a ak nepijes tak ti to tiez nemoze vadit lebo mozes robit cinnost podla svojho uvazenia a nie plnit nejaky stupidny "vyletovsky" program :D
jasne..ale hentie ucitelky (teda aspon ako myslim ze autor temy reaguje na nedavny incident) boli s osmakmi... A ti videli ze sa im ucky na**bali, tak preco by si aj oni nevypili...
Drago
Guru
Guru

jin153 napísal:jasne..ale hentie ucitelky (teda aspon ako myslim ze autor temy reaguje na nedavny incident) boli s osmakmi... A ti videli ze sa im ucky na**bali, tak preco by si aj oni nevypili...
ach tie male deti...preco to len robia ? :D ale na to je tato tema : http://hojko.com/viewtopic.php?t=56881 :)
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

uz sice nechodievame na skolske vylety ale na ZS v 8 a 9 triede ucitelky pili ako aj mi :lol:
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Na ZS sme isli na skolsky vylet do hor na Strednom Slovensku .. slapali sme nejake 2 hod , prisli sme na nejaku cistinku , kde bol potocik ...
Moj matikar sa vybral pevnym krokom k potoku a vybral z neho igelitku plnu Bazantov 12% , nahoda ? :D
Na Strednej to uz bola ina trieda , ucitel telesnej bol alkoholik :) strasna sranda s nim byvala ked povedal - "No ziaci, musim si odskocit , kupit chleba " :D Dokonca ked mala prist kontrola , este zastupca ho posielal na dovolenku , vlastne vsetci to o nom vedeli , az je to smutne ...
Stilo
Star
Star

Príspevok od používateľa Stilo »

asi na kazdej skole sa niekto najde kto si rad vypije aj v práci :) .. v mojom pripade to bol riaditel na ZŠ a teraz na SŠ - majster na praxi, pri nom je naozaj sranda, a pár profesorov... na výlete som sa nestretol s pitím medzi učiteľmi... :wink:
dudinko
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dudinko »

Nedavno sa moje ucitelky ktore ma ucily vsetky opily na mol. Slopali neaky fernet a bolo to na skolsom vylete. Potom samozrejme ze sme behali na izbach do 3:00.
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

u nas na lyziaraku :D:D
ucitelia kazdy den nadrbany jak svine...este jak chodil veduci kontrolovat tak sa opieral o steny aby s nim nejeblo :D:D
a potom nam ten kkt nasiel flasu vodky a chcel si ju vziat so sebou ale som na nho zakrical ze kde to berie a ptm sa obacil a vsetko vylial do umyvadla...som sa skoro rozplakal jak som na to pozeral :cry:
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Jaaaj, zazil som - na lyziarskom. Triedny sa ma pytal medzi dverami, ze ci neviem, kde som, lebo potrebuje so mnou hovorit. Povedal som mu, ze asi zas niekde chlastam. On mi na to, ze to som cely ja a ze ked ma najde, tak si to so mnou vybavi. :D

Jaaaj, dobre bolo :)
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

piju ako sa len da, a ked este zhabu daky alkohol ziakom, aby nepili, a piju oni a zadara :lol:
A tak bola by to skoda, ne ? :smt039
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

ked som bol na lyziarskom v tom 7mom tak ucitelia boli doost husto natahani a vtedy letel hit od noname - zily tak si pustili 15x za sebou a sa rozbijali
a inak opijanie ucitelov... jasne najme na plese a imatrikulacii
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

ucitela ktory pije alkohol v case, ked je zodpovedny za deti, by mali normalne aspon na 3 roky natvrdo zatvorit do vezenia a potom, ked ho vypustia, zakazat mu akykolvek kontakt z detmi - sam studujem ucitelstvo a v zivote by ma nenapadlo prehnat mieru alkoholu, ked som s detmi - maximalne jeden pohar cerveneho za den a zeleny/cierny/biely caj, byt "spolocensky unaveny" pri praci s detmi je nieco podobne ako filmovat sprchovanie skolkarov a predavat to na internete
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

... no jo asi taq ze by sa to nemalo, ale sa to robi v hojnej miere ... samozrejme som este nezazil vylet kde by boli vsetci z dozoru triezvi ( myslim viacdnovy ... na jednodnovych exkurziach som este dozor napity nezazil :-) ) ...

... ale byva potom sranda .. hlavne ked pride profka s cervenym nosom .. vidi ako mas na stole neotvorenu kofolu ( samozrejma ze si mysli ze je rezana :-D ), otvori ju ( normalka jej to skoro vysumi off ), pricuchne a citi v nej vodku :-) :-) :-) ... no co kazdemu podla chuti :-)
Lord_3D
Addict
Addict

jeee ja sa tak tešim na lyžiarak :D co postvárajú učitelia :D

btw: mam doma fotku podnapitého učiteľa Matematiky ako sa v bazene s pivom ruke drži okraja, a študent mu to pivo berie z ruky :lol: no lol fotka :lol:
Drago
Guru
Guru

Lord_3D napísal:jeee ja sa tak tešim na lyžiarak :D co postvárajú učitelia :D

btw: mam doma fotku podnapitého učiteľa Matematiky ako sa v bazene s pivom ruke drži okraja, a študent mu to pivo berie z ruky :lol: no lol fotka :lol:
aj ja sa hrozne tesim...kam pojdete a kedy ? my ideme vo februari dakde pri Kremnicu....btw. congrac k ranku King :)
Lord_3D
Addict
Addict

Drago napísal:aj ja sa hrozne tesim...kam pojdete a kedy ? my ideme vo februari....btw. congrac k ranku King :)
ďakujem, pekne. Aj my ideme pravdepodobne vo februáry a este neviem kam ideme, ale ked to zistim určite ti napišem ss alebo tuto do témy...(inak mohli by sme sa stretnuť na lyžiarskom, bola by sranda... :) )
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

artabanes napísal:ucitela ktory pije alkohol v case, ked je zodpovedny za deti, by mali normalne aspon na 3 roky natvrdo zatvorit do vezenia a potom, ked ho vypustia, zakazat mu akykolvek kontakt z detmi - sam studujem ucitelstvo a v zivote by ma nenapadlo prehnat mieru alkoholu, ked som s detmi - maximalne jeden pohar cerveneho za den a zeleny/cierny/biely caj, byt "spolocensky unaveny" pri praci s detmi je nieco podobne ako filmovat sprchovanie skolkarov a predavat to na internete
amen to that. basu!
dokonca karma + :shock:
Luci
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Luci »

keby len na vyletoch, ale aj v skole pili stale. a aj piju [ na sklenarovej ] :lol:
Napísať odpoveď