Pitie učiteľov na školských výletoch
Pitie učiteľov na školských výletoch
keď je tu taká téma o pití mladých, čo si myslite o pití učiteľov ta školských výletoch ?
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
jasne..ale hentie ucitelky (teda aspon ako myslim ze autor temy reaguje na nedavny incident) boli s osmakmi... A ti videli ze sa im ucky na**bali, tak preco by si aj oni nevypili...Drago napísal:ked si rad vypijes na vyletoch tak ti to nevadi a ak nepijes tak ti to tiez nemoze vadit lebo mozes robit cinnost podla svojho uvazenia a nie plnit nejaky stupidny "vyletovsky" program
ach tie male deti...preco to len robia ?jin153 napísal:jasne..ale hentie ucitelky (teda aspon ako myslim ze autor temy reaguje na nedavny incident) boli s osmakmi... A ti videli ze sa im ucky na**bali, tak preco by si aj oni nevypili...
Na ZS sme isli na skolsky vylet do hor na Strednom Slovensku .. slapali sme nejake 2 hod , prisli sme na nejaku cistinku , kde bol potocik ...
Moj matikar sa vybral pevnym krokom k potoku a vybral z neho igelitku plnu Bazantov 12% , nahoda ?
Na Strednej to uz bola ina trieda , ucitel telesnej bol alkoholik
strasna sranda s nim byvala ked povedal - "No ziaci, musim si odskocit , kupit chleba "
Dokonca ked mala prist kontrola , este zastupca ho posielal na dovolenku , vlastne vsetci to o nom vedeli , az je to smutne ...
Moj matikar sa vybral pevnym krokom k potoku a vybral z neho igelitku plnu Bazantov 12% , nahoda ?
Na Strednej to uz bola ina trieda , ucitel telesnej bol alkoholik
-
pinacolada
Guru wannabe
u nas na lyziaraku
:D
ucitelia kazdy den nadrbany jak svine...este jak chodil veduci kontrolovat tak sa opieral o steny aby s nim nejeblo
:D
a potom nam ten kkt nasiel flasu vodky a chcel si ju vziat so sebou ale som na nho zakrical ze kde to berie a ptm sa obacil a vsetko vylial do umyvadla...som sa skoro rozplakal jak som na to pozeral
ucitelia kazdy den nadrbany jak svine...este jak chodil veduci kontrolovat tak sa opieral o steny aby s nim nejeblo
a potom nam ten kkt nasiel flasu vodky a chcel si ju vziat so sebou ale som na nho zakrical ze kde to berie a ptm sa obacil a vsetko vylial do umyvadla...som sa skoro rozplakal jak som na to pozeral
-
Lord PROXI
King
-
Kosh
King
ucitela ktory pije alkohol v case, ked je zodpovedny za deti, by mali normalne aspon na 3 roky natvrdo zatvorit do vezenia a potom, ked ho vypustia, zakazat mu akykolvek kontakt z detmi - sam studujem ucitelstvo a v zivote by ma nenapadlo prehnat mieru alkoholu, ked som s detmi - maximalne jeden pohar cerveneho za den a zeleny/cierny/biely caj, byt "spolocensky unaveny" pri praci s detmi je nieco podobne ako filmovat sprchovanie skolkarov a predavat to na internete
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
... no jo asi taq ze by sa to nemalo, ale sa to robi v hojnej miere ... samozrejme som este nezazil vylet kde by boli vsetci z dozoru triezvi ( myslim viacdnovy ... na jednodnovych exkurziach som este dozor napity nezazil
) ...
... ale byva potom sranda .. hlavne ked pride profka s cervenym nosom .. vidi ako mas na stole neotvorenu kofolu ( samozrejma ze si mysli ze je rezana
), otvori ju ( normalka jej to skoro vysumi off ), pricuchne a citi v nej vodku
... no co kazdemu podla chuti 
... ale byva potom sranda .. hlavne ked pride profka s cervenym nosom .. vidi ako mas na stole neotvorenu kofolu ( samozrejma ze si mysli ze je rezana
aj ja sa hrozne tesim...kam pojdete a kedy ? my ideme vo februari dakde pri Kremnicu....btw. congrac k ranku KingLord_3D napísal:jeee ja sa tak tešim na lyžiarakco postvárajú učitelia
![]()
btw: mam doma fotku podnapitého učiteľa Matematiky ako sa v bazene s pivom ruke drži okraja, a študent mu to pivo berie z rukyno lol fotka
ďakujem, pekne. Aj my ideme pravdepodobne vo februáry a este neviem kam ideme, ale ked to zistim určite ti napišem ss alebo tuto do témy...(inak mohli by sme sa stretnuť na lyžiarskom, bola by sranda...Drago napísal:aj ja sa hrozne tesim...kam pojdete a kedy ? my ideme vo februari....btw. congrac k ranku King
-
mastermind
VIP
amen to that. basu!artabanes napísal:ucitela ktory pije alkohol v case, ked je zodpovedny za deti, by mali normalne aspon na 3 roky natvrdo zatvorit do vezenia a potom, ked ho vypustia, zakazat mu akykolvek kontakt z detmi - sam studujem ucitelstvo a v zivote by ma nenapadlo prehnat mieru alkoholu, ked som s detmi - maximalne jeden pohar cerveneho za den a zeleny/cierny/biely caj, byt "spolocensky unaveny" pri praci s detmi je nieco podobne ako filmovat sprchovanie skolkarov a predavat to na internete
dokonca karma +