Maturity

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Podla Vas boli maturity lahsie za komunistov alebo v terajsej dobe...

Maturity su teraz ovela tazsie ako za komunistov
116
55%
Je to uplne jedno maturity ako maturity
73
35%
Urcite boli maturity tazsie za komunistov.
22
10%

Celkom hlasov: 211

pinco
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pinco »

nebol som tam, ked rozhodovali o znamke, ale bol tam moj profesor, tak mi to vsetko vravel. Obaja skusajuci navrhli znamku 1, ale predsednicka povedala, ze nie, ze som nevedel tamto a hento a znamkou 1 ma nemoze ohodnotit, ona sa rozhodla pre znamku 2. Ok mozno tak by to malo byt ako hovoris a mozno skusajuci mali trvat takisto na svojej znamke, kazdopadne nic uz nezmenim a znamku lepsiu mi to nevrati.
bruno12
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa bruno12 »

A este som zabudol:
mas pravdu ze predseda je sef, ale znamkuju vsetci traja. Kazdy navrhne znamku a potom ak nie je zhoda tak sa diskutuje. Ale ak su dvaja proti predsedovi, tak on s tym nic nenarobi. Jedine co sa moze stat je , ze on ich presvedci. Ale to zavisi od nich, ci sa daju, alebo nie.
Este raz: on sam nerozhoduje.
Jeho hlavnou ulohou je dozerat na to, aby vsetko bolo podla vyhlasky
bruno12
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa bruno12 »

audiotrack napísal:že nie? asi si nesledoval keď sa tak medializovalá "nová forma maturitnej skúšky". Môj brat maturoval dva roky predo mnou, tak viem že to sa ešte ťahali lístočky, žiadné externé formy, žiadna praktická časť.. tak mi nevrav že nenastali žiadne zmeny
No v roku 1990 ako som napisal sa moc ta maturita nelisila od maturity v 1989 a predtym - to som myslel. Bol som na maturitach sa pozriet ako tretiak na gympli aj v 1989 roku, tak viem. ano teraz je to ine a mam s novou maturou vela skusenosti. Tak preto si dovolim porovnavat
Zorg
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Zorg »

audiotrack - ano, pozadovali ho odo mna pred prijimackami na vysoku skolu, avsak nemal som pocit ze by vysledky maturit mali velku vahu pri prijimani na vysoku skolu. Podstatne su vstupne testy. Od vtedy ani neviem kde to maturitne vysvedcenie mam (hmmm, tak ma teraz napada, ze aj vysokoskolsky diplom by som musel chvilu hladat ) :roll:
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Zorg napísal:audiotrack - ano, pozadovali ho odo mna pred prijimackami na vysoku skolu, avsak nemal som pocit ze by vysledky maturit mali velku vahu pri prijimani na vysoku skolu. Podstatne su vstupne testy. Od vtedy ani neviem kde to maturitne vysvedcenie mam (hmmm, tak ma teraz napada, ze aj vysokoskolsky diplom by som musel chvilu hladat ) :roll:
ja keď som išiel na VŠ, tak som robil test v ktorom bolo treba získať 50% aby vôbec uvažovali o prijatí. Potom prichádzali do úvahy body za prospech na strednej a body za maturitu. Takže v mojom prípade ju bolo treba mať čo najlepšiu
r4wMUnt34q
Star
Star

Nová maturita

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

Ja som maturoval tento rok (2006) a keď som sa dozvedel, že maturity 2007 budú zo 4 predmetov a o nič ťažšie, tak som skoro zinfarktoval ! :smt097
ZHNiLa_KaCHNa napísal:na top mozem iba zareagovat: ha-ha-ha :) maturujem v roku 2007 z mat, info a nosku si vypustam cize to bude dost lahsie
a aj dnesni tretiaci budu mat tazsie maturity ako my... nieco o brutalnej slovine sa hovori
Este sa chval ty *beep* ! :smt098 :D
kachna
King
King

Re: Nová maturita

Príspevok od používateľa kachna »

r4wMUnt34q napísal:Ja som maturoval tento rok (2006) a keď som sa dozvedel, že maturity 2007 budú zo 4 predmetov a o nič ťažšie, tak som skoro zinfarktoval ! :smt097
na top mozem iba zareagovat: ha-ha-ha :) maturujem v roku 2007 z mat, info a nosku si vypustam cize to bude dost lahsie
a aj dnesni tretiaci budu mat tazsie maturity ako my... nieco o brutalnej slovine sa hovori
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

minuly tyzden treidna priviekla papiere na zavezne prihlasenie sa na ustnu maturu aj s urovnou... a kedze si nepotrebujem nic dokazovat ku vsetkym styrom som napisl B... nech zije sranda!!!! :D
btw: su to slovina, dejepis, geografia a anglina....
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

u mna je to takto:
SJ (B)
ANG (B)
MAT (A)
FYZ (B)
Ic3m4n
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ic3m4n »

matura za komunistov alebo matura teraz je v podstate jedno ked vies tak sa nestratis ale teraz je to podla mna lahsie teda to zalezi od profakov ako je zname dost ti mozu pomoct ak snimi dobre vyhadzas
VINNIE
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa VINNIE »

ked dostanem z pisomnych 3 a z ustych 5 tak daju mi 4? :D jedna sa o slovinu, z nej som najvacsi kkt na svete asi
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

VINNIE napísal:ked dostanem z pisomnych 3 a z ustych 5 tak daju mi 4? :D jedna sa o slovinu, z nej som najvacsi kkt na svete asi
hehe nie dostanes 5 :D
z pisomnych tusim aj keby mas 2 a z ustnej nevies nic-total hovno tak padas zalezi od ucitelov a tak :)
btw ja som si dal prakticka cast-B anglina-B slovencina-B elektrotechnika-B :) na A by som si jedine anglictinu trufol a mozno elektrotechniku/prakticku
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Inak je dost smutne ze zrusili ten gestapak fico piaty predmet....

Podla mna to bol super napad vzhladom na to ze ludia su sprosti ako bedna od bananov.Takto sa aspon viac museli snazit a mali sirsi rozhlad...
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Martin44 napísal:Inak je dost smutne ze zrusili ten gestapak fico piaty predmet....

Podla mna to bol super napad vzhladom na to ze ludia su sprosti ako bedna od bananov.Takto sa aspon viac museli snazit a mali sirsi rozhlad...
ale vacsine ludi bol ten piaty predmet aj tak na hovno cosa tykalo nejakeho pokracovania dalej... a zmaturovat zas moze aj totalny blb na stvorku na Bcku takze to o nicom nesvedci.. a kto sa chce venovat viacreym ten sa kludne moze aj desiatim takze si myslim ze je to takto urcite lepsie :P
VINNIE
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

vendo napísal:hehe nie dostanes 5 :D
z pisomnych tusim aj keby mas 2 a z ustnej nevies nic-total hovno tak padas zalezi od ucitelov a tak :)
btw ja som si dal prakticka cast-B anglina-B slovencina-B elektrotechnika-B :) na A by som si jedine anglictinu trufol a mozno elektrotechniku/prakticku
tak načo je potom tá písomná časť? :)) obchodna sux!
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

maturity minuly rok boli pohoda. a ked su teraz uz len zo 4och predmetov, tak sa nemate coho bat...
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

will.i.am napísal:maturity minuly rok boli pohoda. a ked su teraz uz len zo 4och predmetov, tak sa nemate coho bat...
modlim sa aby si mal pravdu :)
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

ja maturujem zo:
sj b - mam 2 hodiny do tyzdna. ina volba nebola
aj b
inf b - malo hodin mame a odporucal nedat a pretoze by som nestihal...
mat b
VINNIE
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

ja maturujem:
sjl - B (dal by som si aj X keby sa dalo),
anj - A
uctovnictvo -
ekonomioka -

:(
Rastaman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Rastaman »

Uz nech su tu maturity... vazne

Slovensky jazyk-b Nemecky jazyk-b Dejepis-a Nauka o spolocnosti-a

Na DEJ a NOS sa tesim, SJL v pohode, no a NEM to prezijem, dufam :)
Napísať odpoveď