Cez tento víkend mám zlú náladu, ani nie tak náladu, ako okolnosti a osobný život, vzťahy, zamestnanie, mi neprajú... Nemám chuť tu byť, keby poznám nejaký jednoduchý spôsob, tak to možno skusim, na ostatné spôsoby som asi dosť slaboch... Keby žijem sám, bolo by to oto jednoduchšie, ale takto... Proste DEPRESIA, hmm.. ako z nej von...
Je samovražda riesenie ?
Hmmm.... Nikdy by ma nenapadlo, že by som sem mohl niekedy písať, ale jednoducho človek je niekedy tak na dne, že v samovražde vidí riešenie, dokonca keď mu je zle a spomenie si na to, že vždy to môže ukončiť, poteší sa..
Cez tento víkend mám zlú náladu, ani nie tak náladu, ako okolnosti a osobný život, vzťahy, zamestnanie, mi neprajú... Nemám chuť tu byť, keby poznám nejaký jednoduchý spôsob, tak to možno skusim, na ostatné spôsoby som asi dosť slaboch... Keby žijem sám, bolo by to oto jednoduchšie, ale takto... Proste DEPRESIA, hmm.. ako z nej von...
-
qwerty-xyz
tak ja si myslim ze na to aby si si skocil bez padaku musis mat riadnu odvahu lebo musis prekonat svoj "blok" v hlave alias pud sebazachovy,okrem toho ked nie je ziadne ine riesenie tak samovrazda je riesenim a co sa stane potom ako to urobis teba uz nemusi trapit.ikovan napísal:Podla mna je samovrazda uplna chu**** a zbabelstvo ...
-
Mistr.Bombastik...1x
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
qwerty-xyz
-
mastermind
VIP
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Presne to som chcel napísať.mastermind napísal:hlupost. nevyriesis tym nic. iba zbabelo ujdes pred problemami, ktore si si urobil
A ešte o tej smrti
Niekto múdri raz povedal:
Smrť je univerzálnejšia ako život - každý umiera, ale nie každý žije.
alebo
Mnohí tí, čo žijú, by si zaslúžili zomrieť,
a mnohí tí, čo zomreli, by si zaslúžili žiť.
-
zuzkazuzka
VIP
Ked vidim temy ako tato, tak mi neda nereagovat.....
Myslim, ze zivot je pre kazdeho z nas dar a tak by sme si ho mali vazit. Kazdy clovek sa denne stretne s problemami - vacsimi ci mensimi, ale kazdy z nich je riesitelny. I ked to riesenie nie je vzdy jasne viditelne a uz vobec nie jednoduche ci racionalne. Samovrazda nie je v ziadnom pripade riesenim! Je to len skrat v ludskej mysli a obycajny zbabely unik. Ked sa niekto rozohodne skoncovat so svojim zivotom, lebo prenho uz nema ziadnu cenu, tak je to obycajny looser a ma problem s komunikaciou so svojim okolim. Verim tomu, ze ked je niekto v tazkej situacii a chce ju vyriesit, tak ze sa mu to skor ci neskor podari. Kto tvrdi nieco ine, tak sa len vyhovara a ospravedlnuje svoju neschopnost.
Pred dvoma rokmi moja velmi dobra kamaratka spachala samovrazdu..... Bolo to kvoli (pre nas naokolo) dost banalnej veci, ale ked nam to naznacovala, tak nikto tomu neprikladal velku dolezitost.... Tym, ze sa zabila ublizila vsetkym, ktori ju mali radi a ktori by jej boli pomohli, keby sa im bola zverila..... Riesenie by bolo celkom jednoduche.... Skoda mladeho cloveka, ktory takto svojim zbabelym cinom poznacil zivoty svojich najblizsich....
Myslim, ze zivot je pre kazdeho z nas dar a tak by sme si ho mali vazit. Kazdy clovek sa denne stretne s problemami - vacsimi ci mensimi, ale kazdy z nich je riesitelny. I ked to riesenie nie je vzdy jasne viditelne a uz vobec nie jednoduche ci racionalne. Samovrazda nie je v ziadnom pripade riesenim! Je to len skrat v ludskej mysli a obycajny zbabely unik. Ked sa niekto rozohodne skoncovat so svojim zivotom, lebo prenho uz nema ziadnu cenu, tak je to obycajny looser a ma problem s komunikaciou so svojim okolim. Verim tomu, ze ked je niekto v tazkej situacii a chce ju vyriesit, tak ze sa mu to skor ci neskor podari. Kto tvrdi nieco ine, tak sa len vyhovara a ospravedlnuje svoju neschopnost.
Pred dvoma rokmi moja velmi dobra kamaratka spachala samovrazdu..... Bolo to kvoli (pre nas naokolo) dost banalnej veci, ale ked nam to naznacovala, tak nikto tomu neprikladal velku dolezitost.... Tym, ze sa zabila ublizila vsetkym, ktori ju mali radi a ktori by jej boli pomohli, keby sa im bola zverila..... Riesenie by bolo celkom jednoduche.... Skoda mladeho cloveka, ktory takto svojim zbabelym cinom poznacil zivoty svojich najblizsich....
-
uplink
VIP
co ak tym nic nevyriesis? Co ak to potom bude este horsie? Rozmyslal si uz nad tym, ake to bude potom? Alebo patris medzi tych, co si myslia ze je len klud? Mysliet si ze bude len klud je dost najivne...imho. Bolo by to moc lahkehezo napísal:Myslím že to riešenie je. Ked už človek nemoze dalej, preco nie... Momentalne sa tak citim
čo ked som si tie problemy nezavinil sam?mastermind napísal:hlupost. nevyriesis tym nic. iba zbabelo ujdes pred problemami, ktore si si urobil
to uplink: rozmyslal som co bude po smrti, ale odpoved som nenasiel. ak bude dalsi zivot, tak mi je to jedno, lebo tento predchadzajuci si pametat nebudem. ak bude klud, tiez budem rad.
-
mastermind
VIP
Ked sa nato pozrieme z ineho hladiska , tak samovrazdu dokaze spachat iba ten co ma gule nato .. Mas hlavu na kolajniciach , vidis ako sa na Teba ruti vlak , ale neujdes ... to podla mna slaboch niejetomPD napísal:Podla mna je ten kto si sjahne na zivot bud slaboch alebo zbabelec.Myslim ze ziadna vec na svete by nemala cloveka prinutit k tomu aby si siahol na zivot
K teme : ANO , samovrazda je riesenie v krajnych pripadoch ...aspon pre mna by bola , v krajnych pripadoch
-
zvonenie33
Light Professional
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Re: Je sebevrazda riesenie ?
rahov sú lenivý a rozmaznávaný ľudia...zrazu sa postavia na vlastné nohy...prípadne im už prestáva byť tak dobre...začínajú mať čoraz viac problémov...ktorém nie že nie sú schopný čeliť a riešiť ich, ale sú "lenivý" hľadať ich riešenie a tak si zvolia najľachšiu cestu...Nymphested napísal:je podla vas samovrazda riesenie ? co si myslite o cirkvi a ich reciach na toto tema.
čo sa týka rečiam cirkvy...súhlasím s nimi...samovražda je aj podľa mňa najťažší hriech... nechápem ako môže človek, ktorý si sám siahne na najväčší dar od boha - svoj život - čakť spásu...ale ok ja neviem ako boh reaguje na takéto prípady a ani to riešiť nebudem...
takže môj názor - áno samovražda je riešenie...ale len pre lenivých ľudí...
však aký má zmysel? nijaký...nič nevyrieši...