!ExploiD! napísal:skvela hra, putavy pribeh, ale za to nic moc grafika
ty si asi jeden z mladsich hracov ..
na tu dobu bola grafika nadherna, este pamatam jak mi to sekalo na mojej staruckej GeForce256..
takze ziadne narazky na grafiku..
marcus-16 napísal:ty si asi jeden z mladsich hracov ..
na tu dobu bola grafika nadherna, este pamatam jak mi to sekalo na mojej staruckej GeForce256..
Stvrte China town a Little Italy su v New Yorku, ale napriklad China town je aj v Chicagu, predloha pre mest v hre je Chicago, aj ked herne mesto (Lost Heaven) ma znacne vela kopcov (aj v okoli) a chicago absolutne nie. Stvrt s nazvom Hoboken sa nachadza v meste Kansas city, ale predpokladam ze je aj inde.
tuto hru by mohli aj sfilmovat len Tommy by nemal tolko zabijat vsetkych lebo by z toho bol len dalsi "obycajny" film kde zli strielaju slepymi nabojmi a gulka hlavneho hrdinu zabie troch naraz
marcus-16 napísal:ty si asi jeden z mladsich hracov ..
Hlavne, ze to nemalo take naroky ako novodobe hry a bola to skvela hra, je malo takych hier ktore su dobre a maju "normalnen aroky" pre vsetkych
je to nepochybne ta naj hra! presiel som ju v EN verzii a takysto aj v CZ .Dostal som sa aj k nejakej "BETA VERZII" kde to bolo trochu odlisne ak by ste sa k takejto verzii dostali alebo ju niekde nasli tak mi pls dajte vediet
Presiel som asi 3x, hodnotenia 10/10. Dufam ze este bude pokracovanie or nieco take, ale dufam ze to nepokazia. Proste jednym slovom perfektna hra, ktora mala skvely pribeh. Prekvapilo ma, ze ju robili Cesy.
pokracovanie bude urcite lenze nebude to mafia 2 ale vraj nieco podobne pod inym nazvom...zatial na to hodili informacne embargo no ale casom sa dozvieme viac
Šu-Do napísal:nj to hej... tiez si myslim ze dvojka uz nebuda taka dobra... si myslim ze z toho bude prepadak ako z Godfathera...
ale pevne dufam ze sa tak nestane
uplne suhlasim..po tom ako bola mafia 1 genialna tak 2ka moze byt len rovnaka alebo (co si skor myslim) horsia. ja ani nechcem 2ku sak jednotka bola super, pribeh sa v nej ukoncil a zazitok bol dokonaly. To ze sa vacsina hracov na konci len bezmocne prizerala ako odsterlili hlavneho hrdinu v nich vyvolalo frustraciu a preto si vsetci ziadaju mafiu 2 az ich daktora spolocnost vypocuje lebo sa bude chcet nabalit a narychlo vyda daku hovadinu tak to bude konec..
pokracovanie bude urcite lenze nebude to mafia 2 ale vraj nieco podobne pod inym nazvom...zatial na to hodili informacne embargo no ale casom sa dozvieme viac
ale pribeh nemoze pokracovat,zradca bol zabity a akoze co bude nasledovat?